Ama bahçede veya komşuların falan var bazen yemek yapıp yolluyor komşumun evinde 5 tane varCnm evde kedin varmı senin
Gecmiş olsun cnm ya çok üzüldümAma bahçede veya komşuların falan var bazen yemek yapıp yolluyor komşumun evinde 5 tane var
Gecmiş olsun canım.Hayırlısı neyse o olsun senin için..güzel haberler ver bize8 haftalık olmasi gerekiyor 7+3 haftalık kalp atışı gözükmüyor bebek de 6 haftalık gözüküyor egerki haftaya da gozukmezse duruma farklı yaklasilacakmis ve yarın enfeksiyon bölümü bakacak bana toksokplazma sınırdaymis
gecmiş olsun canım inşallah kalp atışını duyarsın belki bebek daha küçüktür biraz bekle bakalım toksoklazma kedi kumundan geliyor diye biliyorum ama yıne ihmal etme canım inşallah düzelir8 haftalık olmasi gerekiyor 7+3 haftalık kalp atışı gözükmüyor bebek de 6 haftalık gözüküyor egerki haftaya da gozukmezse duruma farklı yaklasilacakmis ve yarın enfeksiyon bölümü bakacak bana toksokplazma sınırdaymis
Gecmiş olsun cnm ya çok üzüldümkedıden de gecebılıyormuş oyuzden sordum, gebeliktede bebegin gelişimi için olumsuzluk yaratıyormuş, rabbim hayırlısını versın hakkında hayırlısı olsun cnm bnım
Gecmiş olsun canım.Hayırlısı neyse o olsun senin için..güzel haberler ver bize
Kızlar size güzel haberim var bende toksokplazma ve hepatit b çok önceden gecirdigim için vücudum da sadece etkisi kalmış yani bı sıkıntı yok onun için ama tek sıkıntı bebeğin kalbî atmıyor bı kaç gün sonra tekrar gitcem dua edin nolurgecmiş olsun canım inşallah kalp atışını duyarsın belki bebek daha küçüktür biraz bekle bakalım toksoklazma kedi kumundan geliyor diye biliyorum ama yıne ihmal etme canım inşallah düzelir
Çok şükür kuzum.Allahın izniyle kalbinide duyarsınKızlar size güzel haberim var bende toksokplazma ve hepatit b çok önceden gecirdigim için vücudum da sadece etkisi kalmış yani bı sıkıntı yok onun için ama tek sıkıntı bebeğin kalbî atmıyor bı kaç gün sonra tekrar gitcem dua edin nolur
Bebek gözüktü kalp atışımı yok kuzumKızlar size güzel haberim var bende toksokplazma ve hepatit b çok önceden gecirdigim için vücudum da sadece etkisi kalmış yani bı sıkıntı yok onun için ama tek sıkıntı bebeğin kalbî atmıyor bı kaç gün sonra tekrar gitcem dua edin nolur
bende gec duymuştum kalbi canım bekle bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsinKızlar size güzel haberim var bende toksokplazma ve hepatit b çok önceden gecirdigim için vücudum da sadece etkisi kalmış yani bı sıkıntı yok onun için ama tek sıkıntı bebeğin kalbî atmıyor bı kaç gün sonra tekrar gitcem dua edin nolur
Cnm inşallah duyarsınKızlar size güzel haberim var bende toksokplazma ve hepatit b çok önceden gecirdigim için vücudum da sadece etkisi kalmış yani bı sıkıntı yok onun için ama tek sıkıntı bebeğin kalbî atmıyor bı kaç gün sonra tekrar gitcem dua edin nolur
Çok şukur cnmTeyzeleri biz kalp atışı duyduk çok şükür
İnşallah canım çok sağolÇok şukur cnmAllh tamamını erdırsın inş
Çok şükür canım sağlıkla zamanında kucağına alTeyzeleri biz kalp atışı duyduk çok şükür
Amin canım inşallahÇok şükür canım sağlıkla zamanında kucağına al
Kuzum gecmiş olsun.Şimdi her şeye çare var bak bu doktor geçen paylaşmış sperm hiç yokmuş bence dene istersen çok övüyorlar bu doktoruKızlar beni hatırladınız mı bilmiyorum afranın başkan olduğu gruptaydım hepinizi az çok hayırlıyorum. Kadınlar kulübü bile bilmezdim evlendim ilk ay buraya girdim ve bir gruba ilk ve tek girdiğim grup. Afra hamile kalmaya çalışıyordu ve hamile kalmıştı o ara grupta aktiftim.. Henüz 2 aylık falan evliydim 2023 temmuzda.. Ben de sıkıntı yoktu ama hemen istiyordum sizinle bir ovülasyon testleri yaptırdım eşime kendime kürler yaptım. Hele o çörek otu kürü vardı hergün zorla yiyordumregl her şeyim düzgündü 24 yaşındaydım. Ama niyeyse hem benim olmuyor diye düşünüyordum. 8 ayın sonunda hastaneye gittik kontrol ettirdik bende her şey normal hatta ilk aydan hamile bile kalırmışım o kadar iyimiş durumum ama neye yarar. Eşimde azospermi çıktı sperm 0... Hemde en zoru sebepsiz olanı.. Genetik hormonlar temiz sıkıntı yok ama spermde yok işte. Meğer aylarca uğraş boşa.. Üstüne 10 ay tedavi gördü eşim şehir şehir gezdik en son İstanbula gittik 5 saat uzak bize.. Ben tüp bebek tedavisi gördüm sperm çıkarsa diye eşim ameliyata ama o da yarım kaldı sperm bulunamadı doktor umutsuz konuştu yine çabalayacağım olmazsa yaza Kıbrıs sperm donasyonu.. Bu gruba görünce anılarımı hatırladım 2 3 ay zor bekliyordum burada 1 sene hamile kalmaya çalışanları görünce nasıl beklemiş çok zor diyordum içimde çok büyük istek vardı ve ben 2 senedir bekliyorum ve tüp bebek şansım bile şuan yok.. Biraz içimi döktüm kusura bakmayın. Hamile kalanları görünce cok mutlu oldum
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah tez zamanda kavuşursunuz yavrunuzaKızlar beni hatırladınız mı bilmiyorum afranın başkan olduğu gruptaydım hepinizi az çok hayırlıyorum. Kadınlar kulübü bile bilmezdim evlendim ilk ay buraya girdim ve bir gruba ilk ve tek girdiğim grup. Afra hamile kalmaya çalışıyordu ve hamile kalmıştı o ara grupta aktiftim.. Henüz 2 aylık falan evliydim 2023 temmuzda.. Ben de sıkıntı yoktu ama hemen istiyordum sizinle bir ovülasyon testleri yaptırdım eşime kendime kürler yaptım. Hele o çörek otu kürü vardı hergün zorla yiyordumregl her şeyim düzgündü 24 yaşındaydım. Ama niyeyse hem benim olmuyor diye düşünüyordum. 8 ayın sonunda hastaneye gittik kontrol ettirdik bende her şey normal hatta ilk aydan hamile bile kalırmışım o kadar iyimiş durumum ama neye yarar. Eşimde azospermi çıktı sperm 0... Hemde en zoru sebepsiz olanı.. Genetik hormonlar temiz sıkıntı yok ama spermde yok işte. Meğer aylarca uğraş boşa.. Üstüne 10 ay tedavi gördü eşim şehir şehir gezdik en son İstanbula gittik 5 saat uzak bize.. Ben tüp bebek tedavisi gördüm sperm çıkarsa diye eşim ameliyata ama o da yarım kaldı sperm bulunamadı doktor umutsuz konuştu yine çabalayacağım olmazsa yaza Kıbrıs sperm donasyonu.. Bu gruba görünce anılarımı hatırladım 2 3 ay zor bekliyordum burada 1 sene hamile kalmaya çalışanları görünce nasıl beklemiş çok zor diyordum içimde çok büyük istek vardı ve ben 2 senedir bekliyorum ve tüp bebek şansım bile şuan yok.. Biraz içimi döktüm kusura bakmayın. Hamile kalanları görünce cok mutlu oldum
Bakayım canım ya. Bizim doktorda çok iyidi ama işteKuzum gecmiş olsun.Şimdi her şeye çare var bak bu doktor geçen paylaşmış sperm hiç yokmuş bence dene istersen çok övüyorlar bu doktoru
Evet gördüm ben azcık kendine gelsin dönücekKızlarBezgininsan üyeliğini kapatmış