Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Gittim canım 5 haftalık uyumlu çıktı adet tarihiyle kese doktor alttan bakmak istemedi benim biraz sorunlu biliyorsun çok şükür güzel yere yerleşmiş rahmin tam ortasında haftaya cuma kalp atışı için çağırdı çok şükür kuzum 🙏🥰
Oyyyy minişimiz geliyor 🧿🧿🧿 nasıl sevindim anlatamam. Tamamlanıyoruz yavaş yavaş, gelsin bebişlerimiz. Tebrik ederim canım. Çok çok sevindimmm.
Gittim canım 😍❤️ tanıştırayım bebişim ❤️ kese de bebek de göründü çok şükür 🤲
Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım, çok çok çok sevindim, hayırlı uğurlu olsun 🙏🏼
Kizlarrr hamile değilim beta hcg <2 çıkmış yapacak birsey yok tup bebeğe kaldık artık. Tahmin etmistim 2 gündür bel ağrısından zaten adet belirtisi olduğunu
Canım herşeyin bir sebebi vardır, sağlıksız olacaksa hiç olmasın diye dua ederdim, kürtajıdır hastalıklarıdır, insan öyle şeylerde daha çok yıpranıyor. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur, hiç umudunu kaybetme. Elbet olacak. Bir sperm bir yumurta yeter. Onlar da sizde var. İnşallah kendiliğinden olur ama olmazsa da tüp bebekle de şans çok çok yüksek, belki de nasibinde tüp bebekle ikiz bebek sahibi olmak vardır bilemeyiz 🙏🏼 benim de tüp bebek bahsetmiştim. İnşallah hakkında hayırlısı, en güzeli olsun 🧡 hiç hiç moralini bozma. Allah en sağlıklısını versin inşallah 🙏🏼

Benimde sabahları özellikle daha fazla olmaya başladı hiç bişey yiyemiyorum sabahları şuan bisküvi kemiriyorum düşün yani
Sizi en ıyı edahandro edahandro ve ben anlarım kızlar😊ben 4 ay cektım eda hamılelılıgın sonuna kadar,havalar serin Allahtan bol temız hava alın.duzelecek yakında oyle dusunup rahatlayın,bebıskolar ıyı olsun yeterkı ekmek kemırın bol bol🥰 M Marryyj

Benimde sabahları özellikle daha fazla olmaya başladı hiç bişey yiyemiyorum sabahları şuan bisküvi kemiriyorum düşün yani
Ben bugün mantı yedim çıkardım mecbur yiyemiyorum ya bu arada ben randevumu erkene çektim Çarşamba sabahına çünkü bend hepatit b ve sarılık falan çıkmış tedavi başlanması gerekiyormus

Ben bugün mantı yedim çıkardım mecbur yiyemiyorum ya bu arada ben randevumu erkene çektim Çarşamba sabahına çünkü bend hepatit b ve sarılık falan çıkmış tedavi başlanması gerekiyormus
Çok geçmiş olsun Allah hayırlı bir şifa versin inşallah 🤲

Sizi en ıyı edahandro edahandro ve ben anlarım kızlar😊ben 4 ay cektım eda hamılelılıgın sonuna kadar,havalar serin Allahtan bol temız hava alın.duzelecek yakında oyle dusunup rahatlayın,bebıskolar ıyı olsun yeterkı ekmek kemırın bol bol🥰 M Marryyj
Ya üç gebeligimde aynı oldu ama olsun sağlıklı olsunlar da ben razıyım 🤲

Nerden kapmış olabilirsin ki daha önceden yoktu anladığım kadarıyla geçmiş olsun canım umarım sıkıntısız bir süreç olur senin için evet ihmal etme bence biran önce git

Amin canım inşallah 🤲 çok ağladım inşallah bı sikinti çıkmaz ya korkuyorum
Gecmıs olsun canım önceden aşı olmamısmıydın hıc hepatıt b ıcın.nerden kapmıs olabılırsın kı acaba?eşinde bir test versin,hatta cocugunda cocuğa aşı vurdurursun en azından test sonucuna gore.uzulme tedavısı olan seyler bunlar,Allah kötü hastalık vermesin🙏kendıne dıkkat et🌸🌸

X