Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Evet silik var kuzum gördüm bunlarda ben kurumadan önceki testte de gördüm yarın tekrar yap yada kan ver kuzummmm
Gidip kan verecem böyle testlerde heyecanlanıyorum sonra ya yoksa yaniltiyorsa diye düşünüyorum panikliyorum en iyisi net sonuç öğreneyim 😍

Dayanabilirsem tabi 😂 canım pıhtılaşma problemim var o yüzden öğrendiğim gibi ilac başlanacak biraz da o yüzden acele ediyorum açıkçası. Hayırlısıyla olsaydı iki günde bir giderdim yükselişini görmeye çok tatlı bir heyecani var çünkü 🤗 benim ikisinde de düşük riski olmuştu kanamayla ugrasmistim. şuanda da birsey kullanmıyorum tutunmasi için varsa gidecem hem tutunma için hem pıhtılaşma için ilaç başlanır diye pimpirikliyim 🤣 bu arada Maşallah ne güzel inşallah bizim de olur sağlıkla ilerler doğurup kucağımıza alırız 🤲🤗 bebetime testi genelde kuruma çizgisi yapmıyor geçen asilamada hiç kuruma bile olmamıştı
Bebetime guzel cnm, cnm yaş kaçtı?
Genetik teste gttınmı, bnde oksapar kullandım gebelık boyunca😔 tutunması için progestan kullanmadıgım ay tutundu kullandıgım aylar 3 tane kimyasal oldu

Eki Görüntüle 3519593 Eki Görüntüle 3519597
Kizlarrr testlerime bakın 🤗 Erken sevinmek istemiyorum ama elimde kalan son testi de bugün yaptım sanki dünkü testime göre koyulasmis mi ben mi öyle görmek istiyorum 🥹 sirasiyla 6. Gün 8. Gün 10. Gün ve 11. Gün testlerim . En alttaki bugün yaptığım yani 11. Gün testim . Dün evi elektrikliye vurdum çok feci kasik ve bel ağrısi aldım hem bugün hem yarın misafirlerim var varsa bir gebelik ona göre davranayım diye test yaptım
Cnm bence oldu bu iş inşallh Allahın iznıyle😍🤲

canım sen bugün mü gidecektin hastaneye
Gittim canım 5 haftalık uyumlu çıktı adet tarihiyle kese doktor alttan bakmak istemedi benim biraz sorunlu biliyorsun çok şükür güzel yere yerleşmiş rahmin tam ortasında haftaya cuma kalp atışı için çağırdı çok şükür kuzum 🙏🥰

Eklentiler

• IMG_1288.jpeg
    IMG_1288.jpeg
    103,8 KB · Görüntüleme: 35
Bebetime guzel cnm, cnm yaş kaçtı?
Genetik teste gttınmı, bnde oksapar kullandım gebelık boyunca😔 tutunması için progestan kullanmadıgım ay tutundu kullandıgım aylar 3 tane kimyasal oldu
31 yaşındayım canım. Genetiğe gittik ikinci kayıptan sonra 4G 5G olması gerekirken benim 4G 4G çıktı hoca pıhtılaşma var dedi . Ekim 2022 de 1 ay kan sulandırıcı ecopirin kullandim kimyasal oldu. Şuanda 2. Asilamayi oldum hoca progestan falan vermedi hamile kalırsan gel dedi. Hamileliği öğrendiğim gibi gidecem başlayacak iğneye hamileysem tabi

Gittim canım 5 haftalık uyumlu çıktı adet tarihiyle kese doktor alttan bakmak istemedi benim biraz sorunlu biliyorsun çok şükür güzel yere yerleşmiş rahmin tam ortasında haftaya cuma kalp atışı için çağırdı çok şükür kuzum 🙏🥰
Maşallah maşallah inşallah sağ salim doğurup kucağınıza alırsınız sağlıkla 🤲😍🧿🧿 darısı bizim başımıza isteyen herkesin başına dua edin bize de 😍

Ya çok sevindim inşallah sağlıkla gelir aramızda bı hafta var bende 6 haftalik olmuşum ❤️ doktor dedi haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi

X