- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
Maşallah Allah sağ salim doğurup kucağına almayı nasip etsinGittim canım tanıştırayım bebişim kese de bebek de göründü çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah Allah sağ salim doğurup kucağına almayı nasip etsinGittim canım tanıştırayım bebişim kese de bebek de göründü çok şükür
Amin canım inşallah rabbim isteyen kullarına nasıp etsin inşallahMaşallah Allah sağ salim doğurup kucağına almayı nasip etsin
Hadi gözün aydın kuzum saglıkla gelsin inşallahGittim canım tanıştırayım bebişim kese de bebek de göründü çok şükür
Bende seni merak ediyordum canım yoğundum giremedim buraya da sevindim senin adına da sağlıkla gelsin minnoşlarrYa çok sevindim inşallah sağlıkla gelir aramızda bı hafta var bende 6 haftalik olmuşum doktor dedi haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi
Cnm bna 2 hoca pıhtılaşma var dedi bi tane profesor yok dedi, yaş 40 oldugu için kullandım ben. 1 hoca hem coraspin hem iğne dedi öteki sadece iğne kafii dedi ve ben 10.haftadan sonra iğneye başladım, mucıze gbi dimi31 yaşındayım canım. Genetiğe gittik ikinci kayıptan sonra 4G 5G olması gerekirken benim 4G 4G çıktı hoca pıhtılaşma var dedi . Ekim 2022 de 1 ay kan sulandırıcı ecopirin kullandim kimyasal oldu. Şuanda 2. Asilamayi oldum hoca progestan falan vermedi hamile kalırsan gel dedi. Hamileliği öğrendiğim gibi gidecem başlayacak iğneye hamileysem tabi
Masallah canim ne guzel darisi basima Benim her ikisinde kanamalı düşük riskim vardı biri düştü birininde kanama durdu kalbi durdu . Sonra test yapıldı pıhtılaşma var dedi bir kaç doktor da aynı şeyi söyledi. O yüzden hem düşük önleyici hem pıhtılaşma için ilaç verilmesi gerekiyor . Maalesef iki bebeğimi de 8+5 te kaybettim . Bu yüzden doktorlar kan sulandırıcı kullanmam gerektiğini söylüyorCnm bna 2 hoca pıhtılaşma var dedi bi tane profesor yok dedi, yaş 40 oldugu için kullandım ben. 1 hoca hem coraspin hem iğne dedi öteki sadece iğne kafii dedi ve ben 10.haftadan sonra iğneye başladım, mucıze gbi dimi
Teşekkür ederim canım içim bir nebze rahat etti bide haftaya cuma kalp atışı duydum mu tadından yenmez
ay maşallah canım yeriz biz bu minnoşu çok sevindim canım güzel yere yerleşmişse inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler umarım bu sefer ikimiz içince herşey güzel olurGittim canım 5 haftalık uyumlu çıktı adet tarihiyle kese doktor alttan bakmak istemedi benim biraz sorunlu biliyorsun çok şükür güzel yere yerleşmiş rahmin tam ortasında haftaya cuma kalp atışı için çağırdı çok şükür kuzum
maşallah canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahGittim canım tanıştırayım bebişim kese de bebek de göründü çok şükür
İnşallah kuzucum çok aminay maşallah canım yeriz biz bu minnoşu çok sevindim canım güzel yere yerleşmişse inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler umarım bu sefer ikimiz içince herşey güzel olur
Teşekkür ederim canımHadi gözün aydın kuzum saglıkla gelsin inşallah
Amin kuzum hele bide kalp atışını dinleyek de daha da mutlu olalımBende seni merak ediyordum canım yoğundum giremedim buraya da sevindim senin adına da sağlıkla gelsin minnoşlarr
Teşekkür ederim
Amin canım inşallah darısı başınıza inşallahmaşallah canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
Haftaya cuma gel dedi bana kalp atışı için seni ne zaman çağırdı tekrar kuzumTeşekkür ederim canım
Amin kuzum hele bide kalp atışını dinleyek de daha da mutlu olalım
Teşekkür ederim
Amin canım inşallah darısı başınıza inşallah
Kan verdim canım sağlık ocağında yarın çıkar dedi bekliyorum ama sanki adet olacam belim kasıklarım çok kötü adet ağrıları var gibiBezgininsan canım ne yaptın kan verdin mi
bunlar bende de vardı adet yaklaşınca canım hamilelik belirtisi de olabilir tekrar normal test yaptın mı pekiKan verdim canım sağlık ocağında yarın çıkar dedi bekliyorum ama sanki adet olacam belim kasıklarım çok kötü adet ağrıları var gibi
Yapmadım valla canım sabah gidip kan verdim geldim daha da testle uğraşmayayım o stresle dedim. Bekliyorum inşallah gebeliktir. Dünden beri durmayan bel ağrım varbunlar bende de vardı adet yaklaşınca canım hamilelik belirtisi de olabilir tekrar normal test yaptın mı peki
seni çok umutlandırmak istemem ama bence hamilelikten canım ay keşke acilde verseydin sağlık ocakları bir gün sonra anca cıkarıyorlar sonucu gel şimdi heyecanla bekleYapmadım valla canım sabah gidip kan verdim geldim daha da testle uğraşmayayım o stresle dedim. Bekliyorum inşallah gebeliktir. Dünden beri durmayan bel ağrım var
He valla sorma ben de merakla bekliyorum belki çıkmıştır diye sürekli bakıyorum e nabizaseni çok umutlandırmak istemem ama bence hamilelikten canım ay keşke acilde verseydin sağlık ocakları bir gün sonra anca cıkarıyorlar sonucu gel şimdi heyecanla bekle
Testin varsa yapsana kız nasıl dayanıyorsun yapmadanHe valla sorma ben de merakla bekliyorum belki çıkmıştır diye sürekli bakıyorum e nabiza