- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 35
-
- Konu Sahibi yapayalniz1
akıllı ol sakın o altınlarını esine bile verme hatta evden yok et annene var senden onca borcu saklayan adam o bileizkleride alır babam cok agladı üzüldü kıyamadım verdim der sana tavsiye daha yeni evlisin gözün kördür suan ama yeiyken hersey öyle aman evlenelimde askım yanımd olsunda hicbiseyim olmasın derler sakınnböyle yapmaKizlar onceden okuyanlar bilir benim en buyuk skntim kayinpederimin esimden surekli para istemesi. Ilk evlendik 20 gunluk evliyken para istedi yok dedik sonra esime faturasini odetti sonra yine yine yine para istedibiz herseyimizi kendimiz yaptik onun disinda esimin bekardan kalma 50 bin kredi borcu 7 bin kredi karti 5 bin nakit avans borcu vardi ve ben bunlari dugunden sonra ogrendim cok agladim kabullenemedim ama simdi kabullendim bu arada 3 aylik evliyim. Esimde bende calisiyoruz memuruz sukur ki maasimiz iyi ama borc cok olunca esya taksiti kredi karti kredi kira fatura falan bize zaten 200 300 harclik kaliyor. Bi de kayinbabam bu kadar borcu bildigi halde 3 ayda 10 kere para istedi. Para istemesinin sebebi de bakiyor cebinde icki alacak para yok bizden istiyor. Esimin 30 yasi da bekar abisi var o da isten cikmis icki sigara hepsini iciyor kayinpederim de isten cikmis onda da icki sigara var ben artik ne yapacagimi sasirdim esimi arıyor para istiyor esim yok deyince telefonu suratina kapatiyor. Simdi bide calismiyorlar p.tesi yanlarina gidicez birsey der diye korkuyorum kolumda 50 gram bilezik var kesin diyecek paraniz yok ama bilezik takmayi biliyon falan diye ne yapacagimi sasirdim cok sinirlerim yiprandi artik
neee iddayamı para verms aman baım naptın sen ya kaynatam neyse esinde o olmus yani sakın sakın bence eger takmıyosan o bilezigi bozdur lira yap 2 tane kocana bile güven yok vallaBilezigim bir tane ve birakabilecegim kimsem yok mecbur takicam esim borcunun bir kismiyla iddaa oynamis geriye kalanda ailesi istemis o vermis bu zamana kadar
sende annem taktı hatırası var kimseye veremem de sesini cıkarrKizlar zaten butun bileziklerimi simdi altin yukselince bozdurup kendi banka hesabima koydum. Bir tane 50 gramlik bilezigim kaldi sadece onun icinde kasa kiralamayim dedim kp lerle ayri sehirlerdeyiz birakacak kimsem yok mecbur takicam tabi gozlerine sokmak gibi bir niyetim yok. Zaten geriye dogru takiyorum uzun kolluda gozukmuyor ama gozukurse de ne yapabilirim ki
Size verecek param yok diyinn.kolunuzdaki bilezige laf soylerlerse..ayrica icki icme luksunu birakmalarini da soyleyebilirsiniz...sizin ictiklerinizle ben altin yapiyorum diyebilirsiniz....Kizlar onceden okuyanlar bilir benim en buyuk skntim kayinpederimin esimden surekli para istemesi. Ilk evlendik 20 gunluk evliyken para istedi yok dedik sonra esime faturasini odetti sonra yine yine yine para istedibiz herseyimizi kendimiz yaptik onun disinda esimin bekardan kalma 50 bin kredi borcu 7 bin kredi karti 5 bin nakit avans borcu vardi ve ben bunlari dugunden sonra ogrendim cok agladim kabullenemedim ama simdi kabullendim bu arada 3 aylik evliyim. Esimde bende calisiyoruz memuruz sukur ki maasimiz iyi ama borc cok olunca esya taksiti kredi karti kredi kira fatura falan bize zaten 200 300 harclik kaliyor. Bi de kayinbabam bu kadar borcu bildigi halde 3 ayda 10 kere para istedi. Para istemesinin sebebi de bakiyor cebinde icki alacak para yok bizden istiyor. Esimin 30 yasi da bekar abisi var o da isten cikmis icki sigara hepsini iciyor kayinpederim de isten cikmis onda da icki sigara var ben artik ne yapacagimi sasirdim esimi arıyor para istiyor esim yok deyince telefonu suratina kapatiyor. Simdi bide calismiyorlar p.tesi yanlarina gidicez birsey der diye korkuyorum kolumda 50 gram bilezik var kesin diyecek paraniz yok ama bilezik takmayi biliyon falan diye ne yapacagimi sasirdim cok sinirlerim yiprandi artik
Aynen katılıyorum.O kadar borcu varken sizi kandırıp evlendiyse bileziklerin hesabını sormayada hakkı yok.Babasına para veriyorsa çok zenginsin madem benim maaşımıda bankaya yatıracam evin bütün ihtiyaçları sende de.Birde içkiye kumaramı vereceksiniz rızkınızıBacım o bilezikleri kasa kırala koy bankaya ama tek anahtarlı ve ortaksız olsun bunu eşine bile söylemeden git koy onlar senin hakkın vr kımseye vermek zorundada degılsın. O borç isteyen açgoz kp kuruş vermeyin hangi akla hizmet istıyorki eşin valla iyi kandırmış seni
Ailenin tek akıllısıyla sen evlenmişsin ama bazen delilik daha kârlı oluyor hele bi de akıllı deliyse keyfine diyecek olmazKizlar onceden okuyanlar bilir benim en buyuk skntim kayinpederimin esimden surekli para istemesi. Ilk evlendik 20 gunluk evliyken para istedi yok dedik sonra esime faturasini odetti sonra yine yine yine para istedibiz herseyimizi kendimiz yaptik onun disinda esimin bekardan kalma 50 bin kredi borcu 7 bin kredi karti 5 bin nakit avans borcu vardi ve ben bunlari dugunden sonra ogrendim cok agladim kabullenemedim ama simdi kabullendim bu arada 3 aylik evliyim. Esimde bende calisiyoruz memuruz sukur ki maasimiz iyi ama borc cok olunca esya taksiti kredi karti kredi kira fatura falan bize zaten 200 300 harclik kaliyor. Bi de kayinbabam bu kadar borcu bildigi halde 3 ayda 10 kere para istedi. Para istemesinin sebebi de bakiyor cebinde icki alacak para yok bizden istiyor. Esimin 30 yasi da bekar abisi var o da isten cikmis icki sigara hepsini iciyor kayinpederim de isten cikmis onda da icki sigara var ben artik ne yapacagimi sasirdim esimi arıyor para istiyor esim yok deyince telefonu suratina kapatiyor. Simdi bide calismiyorlar p.tesi yanlarina gidicez birsey der diye korkuyorum kolumda 50 gram bilezik var kesin diyecek paraniz yok ama bilezik takmayi biliyon falan diye ne yapacagimi sasirdim cok sinirlerim yiprandi artik