- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 35
-
- Konu Sahibi yapayalniz1
Bileziğin açık olmasında bir mahzur yok aslında ama bazı insanlar var ki, onların tavırlarıyla sinir harbi yaşamaktansa, elindekini hiç göstermemek en iyisi. Kolluk takmanı öneririm sana. Ben de kullanıyordum eskiden, bilezikle otobüse binmem gerekirse Filan. Terziye bile iki dakikada diktirirsin. İnce bir kumaştan, iki tarafı lastikli oluyor. Kıyafetin içine takarsın. Kolunu sıyırsan bile içinde bir gömlek ucu gibi olur, görünmez.
Evde bırak bileziğini ne olacak. Sakla bir yere. Gözlerine sokar gibi takıp gidilir mi böyle aileye.
Hastalık için para gerekse amenna ama içki sigara parası isteyen insanlara ben olsam hayatta verdirtmem!
Eşinle güzellikle konuş para filan vermesin. Alıştırmış zaten yıllardır. Bırçlu da evlenmişsiniz.
Asalak gibi utanmadan oğlundan içki parası istiyor babaya bak!
Hastane masrafı filan olsa sen demeden ben verelim derim ama içki sigara parası vermemeliyiz babanlara de.
Hep güzellikle konuş kendi tarafına çek eşini. Babası da küserse küssün. Bunun için babasıyla konuşmayan evlada Allah günah bile yazmaz kanımca.
bileziği takma çantabda taşı ... çok uzun süre kalacaksabda evinin güvenli bi yerine koy
Kayınpederinin sürekli para istemesi,görümcenin
emrivaki tavırları,en önemlisi eşinin borcu olduğunu evlendikten
sonra söylemesi...Ne denilir ki.Allah sana sabır versin.
Altı üstü 1 tane bilezik evde sakla biryere yada valizinde kıyafetlerinin içine veya çantana.Kizlar onceden okuyanlar bilir benim en buyuk skntim kayinpederimin esimden surekli para istemesi. Ilk evlendik 20 gunluk evliyken para istedi yok dedik sonra esime faturasini odetti sonra yine yine yine para istedibiz herseyimizi kendimiz yaptik onun disinda esimin bekardan kalma 50 bin kredi borcu 7 bin kredi karti 5 bin nakit avans borcu vardi ve ben bunlari dugunden sonra ogrendim cok agladim kabullenemedim ama simdi kabullendim bu arada 3 aylik evliyim. Esimde bende calisiyoruz memuruz sukur ki maasimiz iyi ama borc cok olunca esya taksiti kredi karti kredi kira fatura falan bize zaten 200 300 harclik kaliyor. Bi de kayinbabam bu kadar borcu bildigi halde 3 ayda 10 kere para istedi. Para istemesinin sebebi de bakiyor cebinde icki alacak para yok bizden istiyor. Esimin 30 yasi da bekar abisi var o da isten cikmis icki sigara hepsini iciyor kayinpederim de isten cikmis onda da icki sigara var ben artik ne yapacagimi sasirdim esimi arıyor para istiyor esim yok deyince telefonu suratina kapatiyor. Simdi bide calismiyorlar p.tesi yanlarina gidicez birsey der diye korkuyorum kolumda 50 gram bilezik var kesin diyecek paraniz yok ama bilezik takmayi biliyon falan diye ne yapacagimi sasirdim cok sinirlerim yiprandi artik
Allah Allah niye mecbur takıyorsun çantana koy çantanda taşıKizlar zaten butun bileziklerimi simdi altin yukselince bozdurup kendi banka hesabima koydum. Bir tane 50 gramlik bilezigim kaldi sadece onun icinde kasa kiralamayim dedim kp lerle ayri sehirlerdeyiz birakacak kimsem yok mecbur takicam tabi gozlerine sokmak gibi bir niyetim yok. Zaten geriye dogru takiyorum uzun kolluda gozukmuyor ama gozukurse de ne yapabilirim ki
7 yıllık konuyu hortlatmak yerine kendiniz bir konu açsaydınız keşkeBende de var aynı dert. Şu ana kadar hiçbirseye ellerini sürmediler 13 cocuğu var kaynanamın. Tek emekli maaşıyla evde su an 6 kisi yasiyorlar. Hicbir birikimleri yok. Altın vs zaten damat alabilirse takarlar. Beklentim kesinlikle yok ama dugun için gelcekler yol parasını eşim öder, kalma parası vs. Kayinpederim birsey olunca cok rahat para ister. Bu duruma bende sinir oluyorum. Birsey de takmayin bize de yük olmayın kafasındayım. Herseyj kendimiz yapıyoruz. Hicbir katkilari olmadi su ana kadar. Bende cok dertliyim bu konuda.. nasil cozebilirim bu sorunu?