yine kayınpeder :(

Haklisin canım ama bu durum cok sinir bozucu niye boyle bu insanlar ya

Evde bırak bileziğini ne olacak. Sakla bir yere. Gözlerine sokar gibi takıp gidilir mi böyle aileye.
Hastalık için para gerekse amenna ama içki sigara parası isteyen insanlara ben olsam hayatta verdirtmem!
Eşinle güzellikle konuş para filan vermesin. Alıştırmış zaten yıllardır. Bırçlu da evlenmişsiniz.
Asalak gibi utanmadan oğlundan içki parası istiyor babaya bak!
Hastane masrafı filan olsa sen demeden ben verelim derim ama içki sigara parası vermemeliyiz babanlara de.
Hep güzellikle konuş kendi tarafına çek eşini. Babası da küserse küssün. Bunun için babasıyla konuşmayan evlada Allah günah bile yazmaz kanımca.

Kayınpederinin sürekli para istemesi,görümcenin
emrivaki tavırları,en önemlisi eşinin borcu olduğunu evlendikten
sonra söylemesi...Ne denilir ki.Allah sana sabır versin.

bileziği takma çantabda taşı ... çok uzun süre kalacaksabda evinin güvenli bi yerine koy

Canim biz farkli bir sehirde oturuyoruz o yuzden evde birakmaya cesaret edemedim ne olur ne olmaz diye. Annemlerdeyiz simdi annemin koluna olsaydi ona birakacaktik ama koluna da olmadi o yuzden yanima almak zorundayim ama yukariya dogru siyiriyorum gözükmez umarim. Esim zaten gonderme taraftari degil cok sukur ki farkinda herseyin

Altı üstü 1 tane bilezik evde sakla biryere yada valizinde kıyafetlerinin içine veya çantana.

kayın pederine değilde eşine takıl arkadaşım.

Allah Allah niye mecbur takıyorsun çantana koy çantanda taşı

Bende de var aynı dert. Şu ana kadar hiçbirseye ellerini sürmediler 13 cocuğu var kaynanamın. Tek emekli maaşıyla evde su an 6 kisi yasiyorlar. Hicbir birikimleri yok. Altın vs zaten damat alabilirse takarlar. Beklentim kesinlikle yok ama dugun için gelcekler yol parasını eşim öder, kalma parası vs. Kayinpederim birsey olunca cok rahat para ister. Bu duruma bende sinir oluyorum. Birsey de takmayin bize de yük olmayın kafasındayım. Herseyj kendimiz yapıyoruz. Hicbir katkilari olmadi su ana kadar. Bende cok dertliyim bu konuda.. nasil cozebilirim bu sorunu?

7 yıllık konuyu hortlatmak yerine kendiniz bir konu açsaydınız keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…