Kizlar onceden okuyanlar bilir benim en buyuk skntim kayinpederimin esimden surekli para istemesi. Ilk evlendik 20 gunluk evliyken para istedi yok dedik sonra esime faturasini odetti sonra yine yine yine para istedi
biz herseyimizi kendimiz yaptik onun disinda esimin bekardan kalma 50 bin kredi borcu 7 bin kredi karti 5 bin nakit avans borcu vardi ve ben bunlari dugunden sonra ogrendim cok agladim kabullenemedim ama simdi kabullendim bu arada 3 aylik evliyim. Esimde bende calisiyoruz memuruz sukur ki maasimiz iyi ama borc cok olunca esya taksiti kredi karti kredi kira fatura falan bize zaten 200 300 harclik kaliyor. Bi de kayinbabam bu kadar borcu bildigi halde 3 ayda 10 kere para istedi. Para istemesinin sebebi de bakiyor cebinde icki alacak para yok bizden istiyor. Esimin 30 yasi da bekar abisi var o da isten cikmis icki sigara hepsini iciyor kayinpederim de isten cikmis onda da icki sigara var ben artik ne yapacagimi sasirdim
esimi arıyor para istiyor esim yok deyince telefonu suratina kapatiyor. Simdi bide calismiyorlar p.tesi yanlarina gidicez birsey der diye korkuyorum kolumda 50 gram bilezik var kesin diyecek paraniz yok ama bilezik takmayi biliyon falan diye ne yapacagimi sasirdim cok sinirlerim yiprandi artik