yine kayınpeder :(

Esim asla para vermiyor babasina. Paramiz yok diyor benim borcum vardi evlenirken benim maasim direk oraya gidiyor biz zaten yapayanlizin maasiyla geciniyoruz sizde para isteyince olmuyor dedi buna ragmen hala istiyor iste esimde param yok deyince pat suratina kapatiyor telefonu. Hic oglum nasilsin diye sormuyor bile esimde cok uzuluyor o uzulunce bende uzuluyorum :KK43:

kayınpeder ve kaynın alkolik, sigara tiryakisi ve işsiz ve yüzsüz, eşin ise yalancı, kumarcı sen iyi düşün çok iyi düşün ve çocuk yapmak için acele etme.o altınlar senin kimsenin isteme hakkı yok darılan darılsın.
insanın o kadar borcu olur da söylemez mi aklım almıyor ne büyük sorumsuzluk ne büyük yalan

Yani artık içki ve sigaranın kölesi haline gelmişler. Allah yardımcınız olsun eşinle. Bileziğin hakkında da yorum yapacaklarını üzüleceğini düşünüyorsan üzerini kesik bi çorapla kumaşla falan kaplayıp altın olduğunu fark etmelerini engelleyebilirsin.

kayınpeder ve kaynın alkolik, sigara tiryakisi ve işsiz ve yüzsüz, eşin ise yalancı, kumarcı sen iyi düşün çok iyi düşün ve çocuk yapmak için acele etme.o altınlar senin kimsenin isteme hakkı yok darılan darılsın.
insanın o kadar borcu olur da söylemez mi aklım almıyor ne büyük sorumsuzluk ne büyük yalan

Ben borcunu 25 bin olarak biliyordum canim ama bende inanamadim sinir krizleri gecirdim kac gece :KK43:

Ben borcunu 25 bin olarak biliyordum canim ama bende inanamadim sinir krizleri gecirdim kac gece :KK43:
büyük şok yaşamışsın, dikkati elden bırakma kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim gibi burada ki bir çok kişide bence sana çocuk konusunda acele karar vermemeni tavsiye edecektir.
hele ki borçlar bitmeden sakın yaşın geçiyor falan diye korkuya kapılma, bu konuda eşinin ve ailesininde üstünde baskı kurmalarına izin verme

büyük şok yaşamışsın, dikkati elden bırakma kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim gibi burada ki bir çok kişide bence sana çocuk konusunda acele karar vermemeni tavsiye edecektir.
hele ki borçlar bitmeden sakın yaşın geçiyor falan diye korkuya kapılma, bu konuda eşinin ve ailesininde üstünde baskı kurmalarına izin verme
25 yasindayim ama esimde bende borclar bitmeden cocuk dusunmuyoruz zaten kredi borcu haric geriye kalan borcumuz agustosta bitecek ondan sonra da ev icin birikim yapacagiz

Canım bileziğini çantana sakla sakın koluna takma onların gözlerinden kaçmaz .. Apartmana girdiğinde çantana sakla

Benim bilezigime ne diyebilir ki yani ne demeye haklari var sonucta dugunumde benim ailemde 4 bilezik takti onlarda 4 bilezik takti

Benim bilezigime ne diyebilir ki yani ne demeye haklari var sonucta dugunumde benim ailemde 4 bilezik takti onlarda 4 bilezik takti

sakın çantana saklama ne olur ne olmaz çantandan gider falan 50 gr az değil. bir arkadaşın dediği gibi üzerini biz saç nandı vb. bir şeyle sarıp normal bilezik görüntüsü verebilirsin rahatsız oluyorsan.
ben olsam açık açık takardım; saklama gereği de duymazdım.

Bu zamanda 50 gr. altın takıp dolaşmak pek akıl karı değil bence. :KK51:
Ayrıca kasa kiralamak da büyük meblağlar için düşünülebilecek bir şey.
Her yıl 2-3 gram altın kasa kirasına gider.
Hayırlı, güzel işler için kullanmak nasip olur İnşallah.

Bilezigim bir tane ve birakabilecegim kimsem yok mecbur takicam esim borcunun bir kismiyla iddaa oynamis geriye kalanda ailesi istemis o vermis bu zamana kadar
Bileziği sıyır kolunun gerisine yada çantada falan sakla. Sen nasıl müsade ediyorsun para gönderilmesine. Zaten yok yere borç ödetiyor eşin sana. Ana konu kp değil eşin bence. Sana karşı sorumsuz ve bencil. Kimse kimsenin içki sigara idaa parasını ödemek zorunda değil. Vermem gerekirse 5 kuruş maaş atarım bankaya hesabıma. Kendime harcarım oda babasına yollasın kredisini ödesin ev borcunu ödesin anlasın anyayı konyayı. Borcunu ödetmek babasına para yollamak içinmi evlenmiş. Bizzat benzerini yaşadım üstelik çalışmıyorum da. Bir oldu iki oldu açtım isyan bayrağını

Genelde bilezigi koluma takip yukari dogru siyiriyorum ama is yaparken bazen iniyor asagiya. Hem saklama geregi duymuyorum zaten gorurlerse gorsunler tek bir tane bilezigim var zaten.

Esim para gondermiyor yanlis anlasilmasin ama gondermedigi halde istiyor kp surekli

madem uzun kollu gıyıyorsun ,ben olsam bantlardım lkolı bandıyla yukarıya cekıp aşağıya da düşmezdı boylece..asla cantamda falan bırakmazdım ne olur ne olmaz..

Genelde bilezigi koluma takip yukari dogru siyiriyorum ama is yaparken bazen iniyor asagiya. Hem saklama geregi duymuyorum zaten gorurlerse gorsunler tek bir tane bilezigim var zaten.

Esim para gondermiyor yanlis anlasilmasin ama gondermedigi halde istiyor kp surekli
bence görürse görsün deme çünkü direk bileziği istemezde bilezik kadar iş çıkarır başınıza, hastayım ustayım elektrik kesildi falan filan yani olduğunu görünce hassas yerden vurmaya çalışır, eşin babası tel i kapatınca üzüleceğine senin gibi birini bulduğuna şükretsin. eşin üzülünce sen hiç üzülme tatlım ders olur onada , gerçi o yemese babası yiyecekmiş , bundan sonra sen tedbirli ol yeter.

Kizlar ben artik esimin ailesine ne desem bos. Az once gorumceme mesaj attim benim teyzemin kizi kendine uzun cizme almis bir iki kere giymis kapali oldugu icin uzun etekle guzel olmamis giymiyormus ve teyzemin kizi asla kalitesiz bisey almaz. Bende cok giymeyi sevmiyorum sana getireyim giyersen dedim yazdigi mesaj su sen getir ben bakarim begenirsem giyerim begenmezsem kuzenler var burada ona veririm yazmis :) bunu diyen kiz gecen hafta abisine abi bana bir tane uzun bir tane kisa cizme al bana diye siparis veriyor. Bizde kisa alacaktik istedigi model bulamadik aradi abisi. Gorumcem diyormus ki siyah olsun da nasil olursa olsun al bitane... Ki biz ilk defa gidecegimiz icin hepsine hediye aldik zaten sen durumumuzun olmadığını bile bile niye istiyorsun ki. Cok zoruma gidiyor bazi seyler ya haketmiyorum bu tarz seyleri ne bileyim ben atandim hemen evlendim aileme hic yardimci olamadim simdi bunlar boyle yapinca sanki beni anam babam bunlar ici okutmus gibi geliyor uzuluyorum gercekten zor :KK43:

Bileziğin açık olmasında bir mahzur yok aslında ama bazı insanlar var ki, onların tavırlarıyla sinir harbi yaşamaktansa, elindekini hiç göstermemek en iyisi. Kolluk takmanı öneririm sana. Ben de kullanıyordum eskiden, bilezikle otobüse binmem gerekirse Filan. Terziye bile iki dakikada diktirirsin. İnce bir kumaştan, iki tarafı lastikli oluyor. Kıyafetin içine takarsın. Kolunu sıyırsan bile içinde bir gömlek ucu gibi olur, görünmez.

X