- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 35
-
- Konu Sahibi yapayalniz1
kayınpeder ve kaynın alkolik, sigara tiryakisi ve işsiz ve yüzsüz, eşin ise yalancı, kumarcı sen iyi düşün çok iyi düşün ve çocuk yapmak için acele etme.o altınlar senin kimsenin isteme hakkı yok darılan darılsın.
insanın o kadar borcu olur da söylemez mi aklım almıyor ne büyük sorumsuzluk ne büyük yalan
büyük şok yaşamışsın, dikkati elden bırakma kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim gibi burada ki bir çok kişide bence sana çocuk konusunda acele karar vermemeni tavsiye edecektir.Ben borcunu 25 bin olarak biliyordum canim ama bende inanamadim sinir krizleri gecirdim kac gece
25 yasindayim ama esimde bende borclar bitmeden cocuk dusunmuyoruz zaten kredi borcu haric geriye kalan borcumuz agustosta bitecek ondan sonra da ev icin birikim yapacagizbüyük şok yaşamışsın, dikkati elden bırakma kaç yaşındasın bilmiyorum ama benim gibi burada ki bir çok kişide bence sana çocuk konusunda acele karar vermemeni tavsiye edecektir.
hele ki borçlar bitmeden sakın yaşın geçiyor falan diye korkuya kapılma, bu konuda eşinin ve ailesininde üstünde baskı kurmalarına izin verme
Benim bilezigime ne diyebilir ki yani ne demeye haklari var sonucta dugunumde benim ailemde 4 bilezik takti onlarda 4 bilezik takti
Bileziği sıyır kolunun gerisine yada çantada falan sakla. Sen nasıl müsade ediyorsun para gönderilmesine. Zaten yok yere borç ödetiyor eşin sana. Ana konu kp değil eşin bence. Sana karşı sorumsuz ve bencil. Kimse kimsenin içki sigara idaa parasını ödemek zorunda değil. Vermem gerekirse 5 kuruş maaş atarım bankaya hesabıma. Kendime harcarım oda babasına yollasın kredisini ödesin ev borcunu ödesin anlasın anyayı konyayı. Borcunu ödetmek babasına para yollamak içinmi evlenmiş. Bizzat benzerini yaşadım üstelik çalışmıyorum da. Bir oldu iki oldu açtım isyan bayrağınıBilezigim bir tane ve birakabilecegim kimsem yok mecbur takicam esim borcunun bir kismiyla iddaa oynamis geriye kalanda ailesi istemis o vermis bu zamana kadar
bence görürse görsün deme çünkü direk bileziği istemezde bilezik kadar iş çıkarır başınıza, hastayım ustayım elektrik kesildi falan filan yani olduğunu görünce hassas yerden vurmaya çalışır, eşin babası tel i kapatınca üzüleceğine senin gibi birini bulduğuna şükretsin. eşin üzülünce sen hiç üzülme tatlım ders olur onada , gerçi o yemese babası yiyecekmiş , bundan sonra sen tedbirli ol yeter.Genelde bilezigi koluma takip yukari dogru siyiriyorum ama is yaparken bazen iniyor asagiya. Hem saklama geregi duymuyorum zaten gorurlerse gorsunler tek bir tane bilezigim var zaten.
Esim para gondermiyor yanlis anlasilmasin ama gondermedigi halde istiyor kp surekli
idaa oynamış. yani kumarbaz.Bilezigim bir tane ve birakabilecegim kimsem yok mecbur takicam esim borcunun bir kismiyla iddaa oynamis geriye kalanda ailesi istemis o vermis bu zamana kadar