Yine görümcem yine takı meselesi!!

Allahım böyle görümcelerin tez zamanda cezasını versin...Onane yahu niye size laf sokup huzurunuzu kaçırıyor..Hadsiz..Birşey söylediği zaman cevap olarak,kendisiyle bu konularda konuşmanın yersiz olduğunu, bir sıkıntısı varsa eşinizle yada kendi ailesiyle konuşması gerektiğini söyleyin.dahada olmadı haddini bildirin küserse küssün cahennemin dibibe kadar yolu var..
Bu dünyaya eş ailesinin küstahlıklarını çekmeye geldik sanki..Bende de var bi tane sıyrık.. Ondan bu tepkim..dengesizlik yaptığı zaman ailesi hemen o hasta (okb) kaale alma diye yaptıklarının önüne geçiyor..o da dahada yüz bulup coşuyor tabi..Arsızlık saygısızlık diz boyu ..eşinden de boşandı tabi eş ailesini asla kabul etmedi saygı göstermedi....yıllardır denemedik yöntem kalmadı iyilikle yaklaştım olmadı tersledim kavga ettim olmadı .bende yüz vermiyorum..Ne hali varsa görüyor şimdi..beni görünce surat burun 5 karış oluyor zaten sinirli sinirli tavırlar herşeyi birbirine çarpmalar..annesine terslenmeler sürekli..15 yıldır tedavi oluyor ama hastalıktan ziyade kişiliklede alakalı bir durum..ailesi kabul etmesede

Allah hepimize sabır varsin

Allah sanada sabır versin inşallah zor gerçekten ugrasilmiyor

GÖrümce sizin poponuzu yesin

Yerinizde olsam bu kadının söylediklerini sorgulayıp da tatlı canımı sıkmam. Önce takı meselesine geleyim. Düğünüm ve sonrasında bana gelen bütün takıları ben ödedim. Amca bebeğime hediye getirdiyse ben bu hediyeyi kaç çocuğu varsa o kadar bölüp hesaplayıp her birine vermeye özen gösterdim, hala da aynı devam ediyorum. Kv ben ödeyeceğim dediyse görümceye önündekini yemek düşer.

Servis çalışma emeklilik meselesine gelince, baba oğul anlaştıktan sonra sana da bana da laf düşmez, herkes yetişkin herkesin kendi aklı var, çocuk kollamıyoruz burada herkes kendine uygun olana karar verebilir deyip daha fazla da cevap vermemenizi öneririm.

Sizin bütün görümce konularınıza hakimim, bu kadın iflah olmaz, tersleyip tersleyip dönün arkanızı, yoksa hasta olacakaınız

Yorum yapmıştım ama vazgeçtim cemoş çok iyi yorumlamış bu işi

Okulun 3 sokak ötesindemisin? Peki bu ne?

Ayriyetten bir başka mevzumuzda var. Benim kızım okula başladı evimize uzak bı okul seçtik

3 sokak ilerde uzakmi oluyor? Resmen sirf görümcenin cocuğunu götürdü diye, seninkinide götürsün istiyorsun. Bu kadar sacmalik içinde kp'ere acidim. Adam biliyor eğer hayir derse başina geleceklerini.

Mesela düğünde de takı takılıyor. Çocuklar harcıyor ama anneler gittikleri düğünlerde takmaya devam ediyor.

Okul açıldığından beri bu kacinciya söyledi konuyu saymadım en sonunda sinirlendim haliyle susmak bilmiyor ya

Ne gelecek başına Allah aşkına servis diye direten benim zaten kayinpederim beni kaale bile almıyor ben oğlumla konuştum diyor 3 sokak ötede tabiki yürümeyecegim

Mesela düğünde de takı takılıyor. Çocuklar harcıyor ama anneler gittikleri düğünlerde takmaya devam ediyor.
Düğünde takılanları biz harcamadik ailelerimize verdik. Bir gram bile almadık içinden. Onlar borclanmasin diye. 3 senede kendi düğün borcumuzu kendimiz ödedik benim oturacağım evin eşyalarını onlara odetmedikki. Takilarimi falan herşeyi eşim kredi çekip aldı oyizden 3 sene sürdü

Oyy kuzum yaa. Boşver sen bişey alma kv kendi yapsın.

ben bu konuya yorum yapmısım bıldırım geldıkce yıne gırdım baktım o gorumce ne mikser şey oyle ya tek akıllı kendısı sankı

kım bana dırekt ne getırırse bende ona gıder onu takarım ne kımsenın adına bırıne altın takarım ne kımsenın yerıne bana ne geldıyse karsılıgını aynen kısıye ulastırırım

zamanında kayınvalıdemler akrabaların cocuklarına taktı dıye geldı cocuguma altınlar dugunumde takılanlar zamanında annemler kayınvalıdemler bırılerıne taktı dıye geldı zaten , bende altın olayını borc gıbı kabul ederım bana dugunumde takanın cocugu oldu gıttım bebek gormeye verdım aynısını veya dugunu oldu taktım

olaya fransız kaldım dersek sızı memnun eder mıyız fransız olur mu ?
Anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az.bu uygun bence ben begendim . Guzel bir dille bence bu olmamiş duzenleyin dedim.konuda milletin kafasi karisinca dur en iyisi karpuza bakalim dediniz. Konuyu dagitmanin manasi yok bence

Bütceniz neye yetiyorsa onu yapsaniz, bu kadar hesap cok yorucu degil mi?

Illa ki takilanin karsiligi olucak diyorsaniz siz kiyafete denk bir hediye goturun
Kayinvalideniz altina denk...

Sonucta suan goturulecek altini da kayinvalidenizin eltisi almayacak. Cocuklara kalacak. Size amca ve esinden gelen altinin sizde kaldigi gibi...

Aynen bende öyle yapıyorum ama mikser istiyorki annnesinin alacağınıza ben alayım

Ama görümcem annesinin alacağı seyide benim goturmemi istiyor kendisi öyle yapmamış ama ben yapacakmışim. Bende sizin gibi düşünüyorum zaten oğlu bana ne getirdiyse onu takarım he bu yaştan sonra kayınvalidemin eltisi çocuk yaparsa götüreyim altınını

Ne gelecek başına Allah aşkına servis diye direten benim zaten kayinpederim beni kaale bile almıyor ben oğlumla konuştum diyor 3 sokak ötede tabiki yürümeyecegim

Kaale almisini istemiyorsun, ama konu altin olunca, kaale almasini istiyorsun tabiki.

Eşindemi seni kaale almiyor nedir? Hayir bide niye kivirdin, ilk uzak dedin sonra yakin? 3 sokak ötesi için yaşli insanlari kullanmak nedir ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…