Yine görümcem yine takı meselesi!!

Kaale almisini istemiyorsun, ama konu altin olunca, kaale almasini istiyorsun tabiki.

Eşindemi seni kaale almiyor nedir? Hayir bide niye kivirdin, ilk uzak dedin sonra yakin? 3 sokak ötesi için yaşli insanlari kullanmak nedir ya.
Siz iyi misiniz ya. 3 sokak mesafesi bayır inip nasıl çıkayım hergun kendini gectim çocuklara eziyet. Siz öyle yaparsınız ozaman

Öyle bir şey yok, amcasinin size taktigi taki kimseyi bağlamaz, zamaninda kaynananizda onlara yapmistir ki karsiligi gelmistir onun.
İllaki takilacaksa siz kendiniz takin, kaynana ne alaka yani.

Herkesin kendine takılan götürülür kendi alır bence

Sustur bence sen onu çok biliyor ilerde başına bela olur ...

O zaman bilmediğin işlere yorum yapma deseydiniz ya .

Altin kime geldiyse geri odemesini o yapar oncelikle. Gorumce ile gorusmek zorunda degilsin. Kv ne acik acik o varken bizi cagirma biz varken onu demelisin. Bos gerginlik yasiyoruz uzak olalim.iyi olalim demelisin

Daha oncede konunuz paraydi simdide
Ne cok uzatmissiniz kayinvalidemin eltisi diyeceginize esimin amcasi deseniz daha anlasilir olacak. Sikildim yarisina kadar okudum fakat esinizin amcasinin hediyesinin karsiligini kayinpederiniz, esinizin kuzeninin hediyesinin karsiliginida siz goturun. Maddi gucunuz varsa ne geldiye bakmayin tabi ama bu devirde ceyrek falanda hic kolay degil. Gorunceyede benim goturecegime sen karisma diyin olsun bitsin. İsterseni hic bisey goturmezsiniz kime ne

O anlık sinirle herşeye muhalefet olması beni çok germisti. Nasıl ne yazdığımı anlamamışim. Benim ne verecegime ne goturecegime anca kendine dert yapıp böyle bana satasabilir. Sonrasında kayınvalidem ile konuştum ben sen bişeymi söyledin bı derttenmi yakındin diye oda hayır sen benim ağzımdan bişey duymadigin sürece onun lafına kulak asma dedi. Benim kime ne goturecegime bu zamana kadar ben karar verdim çok şükür kimsenin getirdiğinin altindada hediye geri goturmedim. Geçen sünnet mevzusu vardı benim kızıma küpe almıştı bende onun oğluna gram verdim diye kendince sisindi gramı ben 650ye aldım zaten ozaman. Bana getirdiği küpenin değeri 300tl falandi ben fazla bile götürdüm ona ama kendisi alıştığı için yemeye gram az gelmiş olacak ki nerden satasacagini bilemedi sonrasında ben hamile kaldım Allah sana erkek evlat nasip etmesin dedi tartışma bile yoktu ortada duyar duymaz öyle söyledi gülerek anladınız mı yani karşımdaki insanın nasıl fesat düşünceli biri oldugunu

Neden erkek evlat nasip etmesin dedi? Onu anlamadım

Ben anlamadım.

Neden erkek evlat nasip etmesin dedi? Onu anlamadım
Bende anlamadım böyle bir cümle neden kullanılır sorma gereği bile duymadım ne demek istedin diye Allah herkesin kalbine göre versin herkes kendi onundekiyle ilgilense böyle saçma şeyler yüzünden can sıkılmaz da işte

Ben takı olayını anladım ve bu sebeple önce kendimi alkışlamak istiyorum hahah
Eşinin amcası konu sahibesinin bebeğine takı takmış ve eşinin kuzeni de hediye getirmiş. Şimdi de bu kuzenin çocuğu olmuş ben ne götüreyim diyor sadece hediyeyle kapatmak istiyor. İade-i altın yapmanız gerekir. Ha kaynanız jest yapar kendi alır takar, onlarınki sizde kalsın der ama böyle bir niyeti yoksa altını sizin almanız gerek. Sizin sorumluluğunuzda yani çünkü gelen altın size gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…