Yine eşim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nar38
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ailen yaninda olmasa aslinda tam cinnetlik durum. Yeterr be, biktim, canimin agrilarina mi yanayim, bebegimin sorunlarina mi, senin nazinla, paronoyanla mi ugrasayim. Biktim, seni de istemiyorum, cocugunu da. Al kendin bak buyut o kadar biliyorsun diyerek, eline tutusturacaksin, goreyim napacak!

Tamam ailenin duymasını istemiyosun ama onun yaptığı saygısızlık herşeye burnunu sokmaması gerektiğini hatırlatmam lazım vıdı vıdı yapıyo resmen sen sustukça devam eder

Narcım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla huzurla büyüt inşallah... Ya eşinle bebekten önce de sorunların vardı ama sanki hamileliğinden sonra iyice cozuttu!
Bu kadar strese süt mü kalır sende! Takmamaya çalış bir süre he de geç erkek lohusalığı sanırım.
Kadınların anlayışlı olduğu hamileliklerde erkeklerin zıvanadan çıktığını görüyorum burda. Hamile kalırsam çok şirret bir gebe olucam sanırım

Adam kafayi yemis!!

Ailene kafayi takmis resmen , konusmak fayda edermi bilemedim ..

En iyiyi duymamazliktan gelmek birak konusup dursun...

İnşallahh inşallahh ben onun depresyonlarından yoruldum valla sabır törpüsüne döndüm
Aynen erkekler çocuk dogunca bir iki ay gariplesiyor.ben dogurmadim ama etrafımda da hep böyle oldu.gecer

Helal olsun valla çok güzel yorumlamissiniz, bayıldım. ..Allah size de nasip etsin inşallah iyi bir eş ve evlat. .

Kocana diyeceksin ki "Kapa Çeneniiiii!"

Bu kadar basit arkadaşım.

Zaten lohusa kadının halinden anlasalar şaşarım. İllaki bir maraz çıkaracaklar. Eşinin ailen ile arası normalde nasıldı. Yani iyi değilse bunu bahane ediyor olabilir. eşinin yerinde olsam bende sinirlenirdim. Yani çocuğa anne sütü yetmeyebilir. Sen yeni annesin ama annenin bilmesi gerektiğini düşünebilir. Ki bencede anlaması gerekirdi. Hastanelil olacak kadar yetersiz beslenen bebek farkedilmemesi sinir bozar. Oda bence bilerek yaptıklarını düşünmüyor. Ama diyordur içinden madem bişey bilmiyorlar ne diye yardıma koşuyorlar. Tabi lohusa olduğun içşn senin üstüne gelmesi doğru değil ama demekki bebeğin 4 gün hastanede kalması asabını dahada bozmuş

ayy amma çekiyorsun nazını.. ehh yetti be sana hesap mı vericem. saçmalamayı kes yoksa gözüm görmesin seni de. bu ne terbiyesizlik yahu? tepene çıkarma bu kadar. hele ki ailen hakkında böyle konuşma cesaretini nerden buluyo.
deli deliyi görünce çomağını saklarmış. sen de biraz dellen bakalım ne yapacak

Aileye bir şey çaktırmamak için, kendin ezilip büzülüyorsun ya inan ki değmez. Bırak bilsinler, görsünler ne mal bir kocan var. Ailen ona göre davranır da götü kalkmaz daha çok. O sana öyle davranıyorsa sende artık ağzının payını ver. ailende olsa umursama. O umursuyor mu?

babalık sendromu alışamamış kavrayamamış sağa sola sataşıyor ergenken hani buluttan nem kapar ya insan aynen bu durumda böle.üstüne gitme salla biraz.dönsün dursun ortalıkta

Canım içini ferah tut sabırlı ol. İdin çok zor. Umarım en kisa zamanda her şey yoluna girer. Eşini hiç düşünme. Cocugunla ilgilen. Kimseyi takma. Bak gör zamanla duzelecek.

Aileni sil at, bebeğine 2-3 tane kardeş getir, eşinle mutlu evliliğine devam et, hiç ama hiç bırakma. Yuva kolay kurulmuyor.
Tamam mı canım benim?

Canım boşver sen bunları kim kime dusmanlık edıyorsa etsın sen bebegınle ılgılen sutune odaklan bol sut cıkar hıckımse suan senın cocuguna saglayacagın faydanın onune gecmemeli

Sen degil ama esin lohusa depresyonuna girmiş, bu kadar psikopata bagladigina gore.

Canım sagol darısı sana tez zamanda şnşallah aynen bende eşimin zıvanadan cıktıgı bir dönemdeyim kendimi agrılarımı sızılarımı göremiyorum artık.cok dikişim var yürümeekte zorlanıyorum bacak agrılarım halen gecmedi tuvalete bile daha rahat gidemiyorum ama bebegim herşeyi hafifletiyor gercekten yok böyle bir duygu rabbim yaşatsın tüm isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…