Aynen erkekler çocuk dogunca bir iki ay gariplesiyor.ben dogurmadim ama etrafımda da hep böyle oldu.gecerİnşallahh inşallahh ben onun depresyonlarından yoruldum valla sabır törpüsüne döndüm
şimdi bunları düşünme,ağır olacak ama it ürür kervan yürür misali bi süre duymazdan gel onu,çocuğun için yaşa ki sütün azalıp da yavrun zarar görmesin ..yav he he de geç, ne güzel bebeğin var senin ,evli bile değilim bi yavrumun olması için dünyaları verirdim ,kucağındaki cevher o aptal kocandan da ,çevrendeki tüm insanlardan da daha önemli,zor olur mutlaka ama sağır ol bi süre seni üzen her şeye..bebeğin var yaaa,bebeğin ,başlarım herkese D:
bebegimi alir ceker giderim deOda uyardı cünkü onlar burdaykende aynı tavırları yaptı ama onlar bile fayda etmiyor
amin ,çok teşekkür ederimHelal olsun valla çok güzel yorumlamissiniz, bayıldım. ..Allah size de nasip etsin inşallah iyi bir eş ve evlat. .
Canım sagol darısı sana tez zamanda şnşallah aynen bende eşimin zıvanadan cıktıgı bir dönemdeyim kendimi agrılarımı sızılarımı göremiyorum artık.cok dikişim var yürümeekte zorlanıyorum bacak agrılarım halen gecmedi tuvalete bile daha rahat gidemiyorum ama bebegim herşeyi hafifletiyor gercekten yok böyle bir duygu rabbim yaşatsın tüm isteyenlereNarcım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla huzurla büyüt inşallah... Ya eşinle bebekten önce de sorunların vardı ama sanki hamileliğinden sonra iyice cozuttu!
Bu kadar strese süt mü kalır sende! Takmamaya çalış bir süre he de geç erkek lohusalığı sanırım.
Kadınların anlayışlı olduğu hamileliklerde erkeklerin zıvanadan çıktığını görüyorum burda. Hamile kalırsam çok şirret bir gebe olucam sanırım
Valla sabrım nerde patlayacak merak ediyorum bendehay Yarrabbi insanı çıldırtır ama böylesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?