- 7 Nisan 2017
- 451
- 366
- 18
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Siz eşinizi sevmiyorsunuz ki.. Siz onu sevmeden o sizi sevdiği için belki ben de severim diyerek evlenmemiş miydiniz? O yüzden adamın her dediği batıyor.. Eşimi beş gün görmsem kapıdan girer girmez boynuna atlarım.. Öpmelere doyamam.. Kanepede dibinden ayrılmam.. Sevdiği bir şeyler yapat sofrayı hazırlar onu öyle beklerim..
Her ikinizin de hatalari var, zaten sayfalarca yazilmis kimin ne hatasi olduğu ama bence tüm bunlar boş vaktinizin fazlalığından oluyor. Tüm hayatınız kocaniz olmus, adamdan size koca değil veli olmasini istiyorsunuz.
Madem İstanbul'a gitmeyi cok istiyosunuz, atlayin gelin o 5 gun gittigi zamanlarda? 5 yaşında çocuk musunuz da kocaniz elinizden tutup şehir gezdirecek size.
Gezemiyoruz edemiyoruz demissin e kalk gez adam sana disari cikma yasagi mi koydu? Evet esle de gezilmeli tozulmali ama sizim durum buna musait degil suan. Olayi dramatize edip ilgisiz sevgisiz kaliyorum demektense kalkin kendiniz gidin caniniz nereye istiyorsa. Elbet esinizle de gezeceginiz zamanlar gelir, ama su dönem evde vakit gecirin.
Siz bir birey değilsiniz üzgünüm, tüm dünyaniz esiniz olmus. Bu sekilde de adam o okulu bıraksa bile mutlu olamazsiniz eminim zihniyetiniz hatali çünkü.
Sanirim derslerin agirligindan korktugunuz icin ygs lys degil dgs calisiyodunuz.Ygs -Lys icin kampa falan sokun kendinizi, su adamdan ayri bir hayatınız olsun emin olun sorunlar kendiliğinden yok olacak.
Ben de uslubunuzu yanlis buldum. Simdi benim esim 10 gundur baska bir yerde olsa kapidan girer girmez onu opup koklamaya baslarim yemek vs de umrumda olmaz cunku ozlerim onu. Hep sunu savunuyorum kavga da etsek birbirimize karsi olan askimizi ve ilgimizi kaybetmemeliyiz ve ben esimden tiksinmem hic siz niye bu kadar taktiniz anlamadim.
Eşiniz hangi bölümü okuyor merak ettim ?
25 yaşında insanım, tek velim de annem-babamdı..
Eşim markete gitsem, haber vermesem problem çıkaran biri..
Kaç defa turlarla İstanbul a vs başka şehirlere gitmek istedim, kendisi yanımda olmadan bir yere gitmeme razı olmuyor hele ki hiç gitmediğim bir şehre..
2 yıllık bölüm okuyup, dgs ile geçiş yapanlar hep korkaklar o zaman öyle mi ? Dgs sınavı korkakların sınavı mı sizin deyiminize göre... bu nasıl bir saçmalık !!
Tercih ettiğim sınav ile küçük düşürmeye çalışmak ta nedir ??
Liseden mezun olalı epey oldu ve tekrardan (araya giren zamandan) lys çalışmak zor olur benim için..
Korku değil, uzun vakit geçmesinden dolayı derslerden soğumak..
İşte cevap burda. Sevmemişsiniz adamı. O yüzden her şeyi batıyo. Bu konularda bende çok titizimdir ama eşimden rahatsız olmam hiç. Bazen hapşırık aniden gelir ağzını kapamaya fırsat bulamaz insan. Küçük çocuk gibi şunu yap bunu yapma diye eğitemezsiniz bu yaştan sonra adamı. Adam rencide olur. Her şeyin bi üslubu vardır. Tatlı dil ve biraz cilveyle kırmadan istediklerinizi yaptırabilirdiniz.Bizde dediğiniz gibi değil durum..
Mecbur kalmadıkça o benle ben onla konuşmuyoruz, hiçbir iletişim sohbet vs yok..
Ben eşimi sevmeden evlendim..
Ve ona karşı ufaktan hislerim oluşmaya başlamışken, bana zaman ayırmaması beni önemsemeyişleri, göz ardı edişleri tüm duyguları engelliyor..
Olaylari oyle ters bir acidan okuyorsunuz ki esinize karsi da boyleyseniz yazik adamcagiza.
Dgs konusunu aciklamam gerekirse öncelikle haklisiniz korku kelimesi yanlış olmus, korku yerine cekinceleriniz var desem daha doğru olurmus, ozur diliyorum bunun icin. Ama onceki bir konunuzda kendiniz söylediniz harita mühendisliğini aslında cok da istemediğinizi ve ygs lys ile ugrasmamak icin yeni bir bölüm okuyamadiginizi. Bu durumda cekinmis oluyorsunuz sinavdan kusura bakmayin. Dgs korkaklarin sinavi falan demedim nerelere cekmissiniz konuyu, hedefi olan, dgs ile yerleşeceği bölümü seven insanlar icin güzel bir fırsat, ama sizin durumunuz biraz zordan kaçmak oluyor.
Esinizin kendisinden habersiz markete bile gitmenize karışması ise sıkıntılı bir mesele. Ben bu zihniyette bir adamla bastan evlenmezdim, madem sen bana sormadan okula yazıldim ben de istedigim yere gidicem şeklinde konuyu tekrar gündeme getirin yumusar belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?