Evet mutlu ve huzurlu bir evliliğin olmazsa olmazı!!!Kanaviçe pike çok önemli. Konusu açılınca senin de lafına güven olmuyor hala kanaviçe gelecek de sereceğiz diye bekliyoruz bi de alacakmış gibi anneme de engel oldun deyin.
Kızlar merhaba hemen konuya girmek istiyorum nişanlıyım düğüne az kaldı annem heves etmiş ve bana kanaviçeden Pike süsletmek istemişti annemin kanaviçesini kaynanam gördü benimki daha güzel bahçe gülüm var ben süsletirim sana söz dedi o öyle diyince annemde geri çekildi bu konu kapandı. Artık düğün yaklaştı ve evim dizilecek kaynanama mesaj attım anne pikeler hazır mı süsletecem demiştin ya dedim unutmuş hazır alsam olur mu dedi bende günlük olmasın süslü olsun benim günlük var dedim bana aldığı Pike görseniz kusasım geldi biliyorum incir çekirdeğini doldurmucak birsey ama söz verip tutulmaması beni gercekten cok sinir etti zıt gitmek istedim hiç yapmadığım birseydir ben bunu istemiyorum biz yaptırırız o senin olsun dedim canım kızım nerde yapılıyor ben bulamadım ben yaptırım dedi ve annemi arayıp sen yaptır parasını ben vereyim demiş(!). Hep böyle söz verip veya ben yaparım diyip geri çekildiği konular vardır bu ilk degil ve okkalı bir laf vurmak istiyorum
+1Samimi bir şekilde soruyorum ne olur dalga olarak algılamayın. Kanavicenin susune takılacak kadar çok mu seviyorsunuz bu hayatı? Yani başka derdiniz mi yok, takıldığınız konu bu mu, meraktan diyorum
Tmm siz söyleyin gidip yaptırsın oradaKızlar merhaba hemen konuya girmek istiyorum nişanlıyım düğüne az kaldı annem heves etmiş ve bana kanaviçeden Pike süsletmek istemişti annemin kanaviçesini kaynanam gördü benimki daha güzel bahçe gülüm var ben süsletirim sana söz dedi o öyle diyince annemde geri çekildi bu konu kapandı. Artık düğün yaklaştı ve evim dizilecek kaynanama mesaj attım anne pikeler hazır mı süsletecem demiştin ya dedim unutmuş hazır alsam olur mu dedi bende günlük olmasın süslü olsun benim günlük var dedim bana aldığı Pike görseniz kusasım geldi biliyorum incir çekirdeğini doldurmucak birsey ama söz verip tutulmaması beni gercekten cok sinir etti zıt gitmek istedim hiç yapmadığım birseydir ben bunu istemiyorum biz yaptırırız o senin olsun dedim canım kızım nerde yapılıyor ben bulamadım ben yaptırım dedi ve annemi arayıp sen yaptır parasını ben vereyim demiş(!). Hep böyle söz verip veya ben yaparım diyip geri çekildiği konular vardır bu ilk degil ve okkalı bir laf vurmak istiyorum
Aynen hırsına şaştım kaldım. Yazık o kadına da.Kadıncağız unuttu, yapamadı, yine de siz hatırlatınca gelinime söz verdim diye beğendi size pike takımı aldı.
Beğenmeyebilirsiniz evet peki “kusasım geldi” nasıl bir yorum, gerçekten şaştım kaldım. Nasıl bir pike takımı ki kusasınız gelebiliyor, şahsen benim şu ana kadar hiçbir pike takımına kusasım gelmedi, hediyemi beğenmezsem teşekkür ederim, kullanmam olur biter. “Kusasım geldi” demem bana alınan düşünülmüş hediyeye, ayıptır.
“Ben bunu istemiyorum biz yaptırırız o senin olsun dedim”
Eee daha ne okkalı laf vuracaksınız söylemişsiniz söyleyeceğinizi? Ne bu hırs?
“Canım kızım nerde yapılıyor ben bulamadım ben yaptırım dedi ve annemi arayıp sen yaptır parasını ben vereyim demiş”
Bu tepkine rağmen kadıncağız hala telafi peşinde, canım kızım diyerek uğraşıyor o pike takımını yaptırmaya. Yine de beğendiremiyor kendisini size.
Annenizin heveslendiği gibi bir an o da heveslenmiş, annenizin yerine size o yaptırmak istemiş, kötü niyet yok bunda. Unutmakta da kötü niyet yok.
Kötü niyetli olan ise sizsiniz.
Bir pike takımı için değiyor mu gerçekten bunca kötü düşünceye?
Kayınvalidesi olsam ben bu şekilde düşünen biriyle çok fazla iletişim kurmazdım.Aynen hırsına şaştım kaldım. Yazık o kadına da.
En guzelinden pahalisindan git yaptir parasini da ödet. Odet ki bir daha yaptıracağım dedigi seyin arkasında durmasini bilsin.Kızlar merhaba hemen konuya girmek istiyorum nişanlıyım düğüne az kaldı annem heves etmiş ve bana kanaviçeden Pike süsletmek istemişti annemin kanaviçesini kaynanam gördü benimki daha güzel bahçe gülüm var ben süsletirim sana söz dedi o öyle diyince annemde geri çekildi bu konu kapandı. Artık düğün yaklaştı ve evim dizilecek kaynanama mesaj attım anne pikeler hazır mı süsletecem demiştin ya dedim unutmuş hazır alsam olur mu dedi bende günlük olmasın süslü olsun benim günlük var dedim bana aldığı Pike görseniz kusasım geldi biliyorum incir çekirdeğini doldurmucak birsey ama söz verip tutulmaması beni gercekten cok sinir etti zıt gitmek istedim hiç yapmadığım birseydir ben bunu istemiyorum biz yaptırırız o senin olsun dedim canım kızım nerde yapılıyor ben bulamadım ben yaptırım dedi ve annemi arayıp sen yaptır parasını ben vereyim demiş(!). Hep böyle söz verip veya ben yaparım diyip geri çekildiği konular vardır bu ilk degil ve okkalı bir laf vurmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?