- 9 Temmuz 2021
- 2.950
- 5.529
- 108
- 29
- Konu Sahibi Liona Esposito
ben sana cümleleri pesinden yazayım bacım sen haftaya kadar tekrar et ,ozaman çat diye söylersin ;Bakin bunu söyleyebilirdim iste tek başımıza yiyip icmiyoruz tabiki gideceksin diyebilirdim bu aklima gelmedi hic. Zaten benim aklima aninda bozacak bi cevap gelmiyo sonradan geliyo hep sinir oluyorum bu duruma.
ben yokken bu işi kim yapıyordu ? (markete gitmek /çocuk bakmak /evi süpürmek /bulaşık makinesini boşaltmak artık sen ne istediysen )
cevap : sende bizle yiyip içiyorsun / hep bizdesin zaten azcik ilgilen/ biz tek başımıza kirletmiyoruz/sende yiyip içiyorsun sende kullan ) ve bunların hepsinin arkasından ben kimsenin hizmetcisi değilim bize geliyorsan bana yardımcı olmlısın demeniz lazım .
o çocuk bal gibi istenmediğini biliyor ama ağbimin evi yenge kim diye düşündüğü için gelip yatıp hizmet bekliyor.çünkü hem aile öyle eğitmiş hemde kocanız ''sen ne istiyorsan söyle x yengen hazırlasın''dediği için umarım bu hafta havluyla banyodan çıkmaması için uyarmışsınzıdr .
sizde haftasonları kocanızı alıp biraz dışarı çıkın hep evde oturursanız musallat olur yada eve annenizi falan çağırın evin sadece ağbisinin evi olmadığını anlasın . bide ara ara '' sen gençsin bizde kalınca sıkılmıyor musun biraz arkadaşlarınla sosyalleş,'' diyebilirsiniz bence ufaktan sivri dil yapmakta fayda var baktınız olmuyor iyice sivrileşin . insan her hafta kaldığı yerde utanmadan ben yokken markete kim gidiyordu demez utanır , olur mu öyle şey ben gideyim sizde yardımcı olayım der. böyle nankörlere sivirleşmekten korkmayın .
Son düzenleme: