Ben boşanırdım bu kadar net söylememin sebebi insanların değişmediğini artık hepimiz bildiğimiz için o da bu huyundan vazgeçmeyecektir. Bi bahane bulup kardeşini erkenden yine çağıracak bence umarım olmaz ama şuda çok aşırı rahatsız edici ayda bir gelecek dese bile istemem niye ya niye yani?
Benimde erkek kız kardeşlerim gelsin haftalık o zaman kutlama yapalım evde her gün öyle bi ortam oluyor çünkü. Özel hayat diye bi şey kalmamış ki. Ben evimde şortumla hatta yarım atletimle geziyorum açıkçası yorulduğumda şöyle koltuğuma geçip uzanıyorum bunu evde bi erkek varken yapamıyorsun. Bende aynısını dayımda yaşamıştım artık yasak getirdim anneme her zaman telefonlarını açmayacaksın diye arsız biridir dayım böyle yüzsüz arsız demek bile yanında o kadar hafif kalıyor ki. Gelmesinden ziyade geceye kadar oturup kendini babama bıraktırması rahatsız ederdi beni adamın şoförlüğünü yapıyorduk resmen. Kalması ayrı dertti. Susmak bilmez terbiyesiz biridir saysam sayfalar yetmez
Telefonunu açma dedim adam eve gelmiş ya. Bi gün çarşıda açtı annem güne gidecekti bende geleyim demiş asdfghjk düşün beterleri var
Ama ben böyle durumlarda anne baba eş dinlemem bana saygı duymayan insanları uzaklaştırırım. Sizinde gidişat maalesef iyi görünmüyor o yüzden ama inşallah iyi olur ki ayda bir bile kabul etmek zorunda değilsiniz.