• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bir görümce konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar merhaba,
Eşim ben ve annem birlikte eşimin ailesinin yanına geldik ziyarete. Eşimin ablaları da köye gelmişler. Biz de 2,5 saatlik yoldan geliyoruz. Eve girdik herkes hoş sohbet karşılama, bir görümcem ne çıktı hoşgeldiniz dedi ne anneme hoş beş etti hiçbir şekilde yarım saat yanımıza dahi çıkmadı mutfakta olduğunu bildiğim halde, kapıdan dahi bakmadı. Yarım saat sonunda geldi sarılmaya “bi an hiç çıkmayacaksın sandım abla, annem de var” dedim bu direk kendini savunmaya geçti. Ben böyle diyince eşim bana ters ters baktı. Görümcem kahvaltı masasına gelmedi beni prostesto ediyor galiba. Çok sinirlerim bozuk eşime çok öfkeliyim. Annem gelmiş sonuçta çık hoşgeldin de yine git ne yapıyorsan yap. Ben haksız mıyım kızlar, bütün tadım tuzum kaçtı
Anlaşıldığı kadarıyla kadın kahvaltı hazırlamaya çalışıyormuş, gidip kolay gelsin desen bir ucun işinden tutsan laf sokmandan güzel olurmuş hani.

Şu hoş geldin takıntılı insanlara hastayım. 2.5 saat yol kendi aracınla gidince yol bile değil. Bağdattan gelmediniz ya, bütün aile gelmiş oturmuş yanınıza kadın çıkamamış mutfaktan ne var bunda, hoş geldinle boyunuz mu uzuyor.

Konu sahibinin diğer konusunu biliyorum çok haklıydı orada onu hiç sayıp gelmek istiyordu görümceleri ve enfeksiyon kapmisti konusunda herkes ona hak verdi ve kabul etme dendi . Konu bununla ilgili değil birileriyle mesafeliysen onunda sana mesafeli olmasını kabul edersin . Onlar bana ve anneme özel ilgi göstersin diye beklemezsin. Dikkat ederseniz geldi sarıldı demiş kötü bir karşılama yok , saygısızlık yok . Konu sahibi iletişim kurarken bu kadar problem çıkarırsa haklı olduğu noktalarda sesini çıkaramaz
Aaaa hatırladım hamileyim enfeksiyon kaptım tuvaletten gibi bir şey mi demişti sanki.

Yani şimdi şöyle, tavır var tavır var. Belki cidden kendince afra tafra yapıp saygı göstermeyip gelmemiştir. Ya da hatırladığım gibi hamileyse çok alıngan olabilir hormonlardan ve dolmuşluğundan dolayı.

Görümce işi yoksa iki dk bi selam verip mutfağa geçebilirdi, ama konu sahibi de keşke tekken söyleseydi. Detay vermediği için anlayamıyorum durumu :p

Ek olarak evet keşke hiç söylemeseydi öyle bir şey. Çok mu ilgi alaka bekliyor anlamadım çıtkırıldım olabilir tabi.

Aklıma geldi benim görümce de bana küsmüştü kvsine hoş geldin dememişim diye. Sabah herkes uyurken kızamık çıkardığından şüphelendiğin 2 çocuğunla 4 çocuk ve bir hamilenin bulunduğu eve gelip (kpnin evi, 2 eltim, ben, kocam, 4 küçük çocuk 2 yaşlı var evde) gelip utanmadan bir tek ben hoş geldin dememişim diye küsmüştü 🤣 sabahın köründe olayın şokuyla çocuklarıma mı koşayım senin sevgili kvne hoş geldin mi diyeyim. Kimse kusura bakmasın, öncelik sıram özellikle böyle durumlarda hoş geldinden başlamıyor.

Not: bu haltı yiyen görümce hemşire

Açıkcası eve gelen kişiye hoşgeldin dememek ayıptır ama siz zaten öncesinde de sorunlar olduğundan bahsetmişsiniz yani demekki görümceniz sizden hoşlanmıyor ve bilerek yapmış. O zaman niye sorun haline getirip bir de laf sokuyorsunuz annem de burdaydı diye😂 komik ve gereksiz olmuş zaten arasında sorun olan kişilermişsiniz
Bende görümcemle yakın değilim bırakın anneme selam vermeye bana bile vermez 😂 aa sende mi geldin der aksine😂😂 zaten bayılmıyorum banane selamından😂😂

Bişey demedim ki. Bi an hiç çıkmayacaksın sandım abla annemde var dedim aptal aptal konuştu gitti. Protesto etti kahvaltıya annemin yanına bile gelmedi, misafiriz sonuçta
Hadi o yanlış yaptı sonunda geçte olsa geldi ama bence sizin tavrınız ve laf sokmanızda yanlış

Aaaa hatırladım hamileyim enfeksiyon kaptım tuvaletten gibi bir şey mi demişti sanki.

Yani şimdi şöyle, tavır var tavır var. Belki cidden kendince afra tafra yapıp saygı göstermeyip gelmemiştir. Ya da hatırladığım gibi hamileyse çok alıngan olabilir hormonlardan ve dolmuşluğundan dolayı.

Görümce işi yoksa iki dk bi selam verip mutfağa geçebilirdi, ama konu sahibi de keşke tekken söyleseydi. Detay vermediği için anlayamıyorum durumu :p

Ek olarak evet keşke hiç söylemeseydi öyle bir şey. Çok mu ilgi alaka bekliyor anlamadım çıtkırıldım olabilir tabi.
Ya ev benimse misafimi karşılar otururum yanımda ev annemin veya kayinvalideminse mutfaktaki işime bakar karşılarım ki gelen yabancı değil evin gelini . Mutfakta hazırlık varsa yarım saat beklemek yerine annesi de gelmiş bir bakabilirdi. Dediğim gibi samimiyet istemiyorsan mesafe istiyorsan karşındaki de mesafeli olur. Yani mesafeli olan bir durum da yok karsilamis sarılmış kadın . Yabancı ortam değil kayınvalidesinin evi

Ya ev benimse misafimi karşılar otururum yanımda ev annemin veya kayinvalideminse mutfaktaki işime bakar karşılarım ki gelen yabancı değil evin gelini . Mutfakta hazırlık varsa yarım saat beklemek yerine annesi de gelmiş bir bakabilirdi. Dediğim gibi samimiyet istemiyorsan mesafe istiyorsan karşındaki de mesafeli olur. Yani mesafeli olan bir durum da yok karsilamis sarılmış kadın . Yabancı ortam değil kayınvalidesinin evi
O da doğru. Kadın kendi hazırladığı sofraya gelmemiş demek ki darılmış. Valla konu sahibi detay vermeden üstten anlatıyor dediğim gibi. Demek ki kendi küstüm çiçekliği yaptı görümceye. Kadını da darılttı bizden destek bekliyor :KK53:

O da doğru. Kadın kendi hazırladığı sofraya gelmemiş demek ki darılmış. Valla konu sahibi detay vermeden üstten anlatıyor dediğim gibi. Demek ki kendi küstüm çiçekliği yaptı görümceye. Kadını da darılttı bizden destek bekliyor :KK53:
Ben hazırladığım kahvaltıyı yerdim o kadar emek vermişim some şişko problems🤣

aile olarak hissetmiyorlar ki?
Birbirlerini sevmiyorlar?
Havanın sicak olmasi/soguk olmasi onemli değil, görümce bunlara siz kimsiniz sanki mesaji vermek icin çıkmamış işte, anlamasi zor değil.
Aile olarak hissetmediği kişinin annesine selam vermesi, vermemesi niye umrunda o zaman. Bu iki yüzlülük değil mi? Hem ben onu sevmemeyim, hem biz gelir gelmez selam vermedi diye kızıp laf sokayım. Saçma değil mi bu durum. Görümce de sevmemekte haklı o zaman.

Aynen kayılıyorum demek ki konu sahibi de görümceyi çok sevmiyor ki bir bakıyım ne yağıyor dememiş,ben olsam giderdim dediğiniz gibi
Ben eşimin kuzenlerini falan çok severim, gittiğimizde önce ben odalarına dalarım mesela. Kikirder, konuşuruz. Hiç de kim selam vermiş kim vermemiş takmam. Sevmediğim insansa da niye selam vermedi diye dert etmem. Konu sahibi sırf bir görümcesi GEÇ selam verdi diye annesine rezil olduğunu düşünüyor. Benim annem gelmiş, nasıl yarım saat geç kalır (süre tuttu sanırım) diye içerlemiş ve laf sokmuş. Kocası dik dik bakarak gereken cevabı vermiş zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back