• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bir görümce konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu

kadarsınız işte. Misafir gelince hoşgeldiniz demiyorsunuz demek ki
Siz
Evet bu kadarim. misafir gelince uygunsam hoş geldin diyorum yoksa elimdeki işi halledip gider yanına otururum . Kadının belki sıkıntısı var o an gelemedi insan çünkü sonra karşılamış işte hayatı başkalarinda dert arayarak geçirmiyorum. Sizin gibi herşeye triplenen tanıdıklarımdan da uzak duruyorum .

Köy yerinde oyle hadi ben geldim olmuyor malesef insanlarin ciddi cidddi isleri oluyor siz isyerinde biri sizi ziyaret edince isinizi birakip 30cdk muhb edelim mi diyorsunuz koy hayatida oyle hele bag bostan gelen giden birde misafir varsa kadin mutfaktan cikamaz surekli yetistirme telasi var .sinirlenmeyin o yüzden detay bilmeden
Hanımefendi köy yerini biliyorum ben. Çekirdek aileden başka kimse yok kime ne yetiştiriliyor? Savunduğunuz insan aynı masaya kahvaltıya oturmuyor geldik geleli yanımıza girmedi.

Evet bu kadarim. misafir gelince uygunsam hoş geldin diyorum yoksa elimdeki işi halledip gider yanına otururum . Kadının belki sıkıntısı var o an gelemedi insan çünkü sonra karşılamış işte hayatı başkalarinda dert arayarak geçirmiyorum. Sizin gibi herşeye triplenen tanıdıklarımdan da uzak duruyorum .
Aynen aynen uzak olun

Yani yaptığı hoş değil ama laf sokmanız gereksiz. Kaç gündür kahvaltıya gelmiyor yazmışsınız. Kadım annesine ziyarete gelmiş huzursuzluğa gerek yokmuş.
Akşam yemeklerine geliyor mı bu arada neden özellikle kahvaltılara gelmiyor ki

Yani yaptığı hoş değil ama laf sokmanız gereksiz. Kaç gündür kahvaltıya gelmiyor yazmışsınız. Kadım annesine ziyarete gelmiş huzursuzluğa gerek yokmuş.
Akşam yemeklerine geliyor mı bu arada neden özellikle kahvaltılara gelmiyor ki
Geldik geleli yanınıza girmemiş kahvaltıya bir kere girmemiş, yanlış anlamışım

Bence gereksiz bir çıkış olmuş. Gelmek zorunda mı? değil. O size çatmamış, etmemiş. Geçmiş konularınızı bilemem ama ortamı gereksiz germişsiniz. Ne güzel mesafeli işte sizde öyle onu görmezden gelseydiniz.

Kızlar merhaba,
Eşim ben ve annem birlikte eşimin ailesinin yanına geldik ziyarete. Eşimin ablaları da köye gelmişler. Biz de 2,5 saatlik yoldan geliyoruz. Eve girdik herkes hoş sohbet karşılama, bir görümcem ne çıktı hoşgeldiniz dedi ne anneme hoş beş etti hiçbir şekilde yarım saat yanımıza dahi çıkmadı mutfakta olduğunu bildiğim halde, kapıdan dahi bakmadı. Yarım saat sonunda geldi sarılmaya “bi an hiç çıkmayacaksın sandım abla, annem de var” dedim bu direk kendini savunmaya geçti. Ben böyle diyince eşim bana ters ters baktı. Görümcem kahvaltı masasına gelmedi beni prostesto ediyor galiba. Çok sinirlerim bozuk eşime çok öfkeliyim. Annem gelmiş sonuçta çık hoşgeldin de yine git ne yapıyorsan yap. Ben haksız mıyım kızlar, bütün tadım tuzum kaçtı
Annem de annem de annem. Anneniz ingiltere prensesi mi? 😂 Kadının işi o an bitmiş çıkmış.

Çok ayıp etmişsiniz.
Anneniz geldi diye hemen yoluna güller mi döşeyecekler? Siz o evin gelini olarak yardım lazım mı diye yanına uğrasaydınız mesela?
Laf sokmak ne kadar çirkin.
Tabii ki böyle saldırgan üsluplu bir insanla kahvaltıya katılmaz. Tepki göstermekte haklı

Görümce konunuz vardı sizin, yakin değilsiniz zaten,öyle anneniz geldi hemen hoşgeldiniz diyecek düşüncede değil, eşiniz de malum. Gereksiz olmuş çıkışınız o yüzden. Annem var falan demenize hiç gerek yokmuş.
Nur topu gibi bir sorununuz olmuş, eşiniz uzatır da uzatır bunu. Geçmiş olsun.

Allah başka dert vermesin. Belki elleri bulaşıktı, mutfakta iş yapıyor, yemeği bırakmak istemedi. Girip yardım etseydiniz diyeceğim de boşver gerek yok ama abartmayın lütfen, bunda alınacak gücenecek bir şey yok.

Şimdi konu sahibi, bu son damla oldu demişsiniz. Eğer sürekli bir yüzünüze bile bakasım yok tribindeyse belirtin ona göre yüklenilmesin.
Şu anki tabloda siz aaaa nasıl hemen çıkmaz karşılamaz modunda göründüğünüz için, tavrınız abartılı geliyor.

Ayrıca annem de var demeniz bana sanki uzun süredir görümce sizinle çok mesafeli de, siz de “bari bu sefer yapma annem de burda bari annemin yanında güzel davran” demişsiniz gibi hissettirdi.

Böyleyse haklısınız, ama sadece bu olaysa haksız ve şımarık bir davranış olmuş.

Ayrıca sorulmuş ama söylemiyorsunuz, mutfakta bir iş mi vardı oturuluyor muydu olay ne tam olarak??

Bişey demedim ki. Bi an hiç çıkmayacaksın sandım abla annemde var dedim aptal aptal konuştu gitti. Protesto etti kahvaltıya annemin yanına bile gelmedi, misafiriz sonuçta
Görümcenize terbiye vermek sizemi düştü?
Annenize hoşgeldin demiş, dememiş ne önemi var?

5 dkka çıkar geri girer içeri bu kadının işi var diyenler ne yaşıyor ya hicmi misafir ağırlamadiniz veya misafirliğe gitmediniz
O kişinin ayıbıdır. Ayıba ayıpla mı karşılık verilir? Çok saldırganca olmuş. Laf sokan iğneleyen insanlardan hiç hoşlanmam. Böyle haklı da olsa haksız olur.
Mağdur olan görümce oldu mu oldu. Neticede kasti bir şey olduğunu ispatlayamazsın ama sen direkt saldırmışsın durumu oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back