• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bir görümce konusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aile olarak hissetmediği kişinin annesine selam vermesi, vermemesi niye umrunda o zaman. Bu iki yüzlülük değil mi? Hem ben onu sevmemeyim, hem biz gelir gelmez selam vermedi diye kızıp laf sokayım. Saçma değil mi bu durum. Görümce de sevmemekte haklı o zaman.
ben de öyle dedim zaten, sevmedigi birinin yaptigina üzülmek gereksiz. Kadin hemen çıkıp hosgeldin deseydi de baska bir sey bulup yine olay çıkarırdi gibime geliyor konu sahibi.

Olag
ben de öyle dedim zaten, sevmedigi birinin yaptigina üzülmek gereksiz. Kadin hemen çıkıp hosgeldin deseydi de baska bir sey bulup yine olay çıkarırdi gibime geliyor konu sahibi.
Cikaracak olsam bir önceki konum için cikarırsım inanın ki.

Ben de bunu anlamıyorum. Eve gelen misafir ne hikmetse yanına çıkmayınca ilk beni sorar. Yahu herkes sizin yanınıza çıkmak zorunda mı, size hoş geldin diyip hizmet etmek zorunda mı? Baska ilgilenenler varsa görümce de çıkmayıversin nolacak.? Laf sokmalar falan. Kaos seviyorsunuz sanırım.

Kızlar merhaba,
Eşim ben ve annem birlikte eşimin ailesinin yanına geldik ziyarete. Eşimin ablaları da köye gelmişler. Biz de 2,5 saatlik yoldan geliyoruz. Eve girdik herkes hoş sohbet karşılama, bir görümcem ne çıktı hoşgeldiniz dedi ne anneme hoş beş etti hiçbir şekilde yarım saat yanımıza dahi çıkmadı mutfakta olduğunu bildiğim halde, kapıdan dahi bakmadı. Yarım saat sonunda geldi sarılmaya “bi an hiç çıkmayacaksın sandım abla, annem de var” dedim bu direk kendini savunmaya geçti. Ben böyle diyince eşim bana ters ters baktı. Görümcem kahvaltı masasına gelmedi beni prostesto ediyor galiba. Çok sinirlerim bozuk eşime çok öfkeliyim. Annem gelmiş sonuçta çık hoşgeldin de yine git ne yapıyorsan yap. Ben haksız mıyım kızlar, bütün tadım tuzum kaçtı

Yo gayet haklisin.
Ben olsam birdaha onla ayni ortamda onu gormezden gelirdim.
Esimede herkesin icinde ne kaş göz yapıyosun ne var derim.
Sana olmasa bile annene saygısızlık.

Sizin zaten gorumcelerinizle araniz iyi degilmis. Bir onceki konunuzdan o anlasiliyor. Ben sahsen aramin iyi olmadigi birinden ne hizmet beklerim ne de guleryuz. Siz niye boyle bir beklentiye girdiniz? Hic beklemiyormussunuz gibi tepki vermissiniz niye sasirdiniz ki? Anneniz yaninizda diye farkli tepki verir mi sandiniz?

Sizin zaten gorumcelerinizle araniz iyi degilmis. Bir onceki konunuzdan o anlasiliyor. Ben sahsen aramin iyi olmadigi birinden ne hizmet beklerim ne de guleryuz. Siz niye boyle bir beklentiye girdiniz? Hic beklemiyormussunuz gibi tepki vermissiniz niye sasirdiniz ki? Anneniz yaninizda diye farkli tepki verir mi sandiniz?
Hayır aramız iyi değil fakat konuşulmuş bir konu da yok aramızda. Yani hani içten içe bir sıkıntı vardır ama yüzlerine gülerler ya birbirlerinin, aynen böyle. Gelip direk bana bişey yapmıyor ama küçük küçük şeytanlıklar yapıyor hep böyle artık sabredemedim

Ne farkindalik ama 😂
Konu gorumce oldugu icindir tepkiler.
Boyle ufak seyleri taka taka hasta olun siz 😂

Ezik olmaktan iyidir.
Annesinin görmezden gelinmesini yok sayanın kendisine saygısı yoktur.
Herşeyi yuta yuta miğde genişliyo tabi 😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back