- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Tercih meselesi orda o zorluklari yaşayan insanlara saygim var ama herkes bunu istemeyebilir bunada saygim war.şimdi ortada aileler tanismamis hic bir sey yok borc harc mevzulari varken gitmek istemeyebilirsin bunada herkesin saygi duymasi lazim bana göre.sevgilin seviyosa asil sabirli olsun borcunu bitirsn birlikte geleceginizi hazirlayin o zaman ama simdi bencede yangindan mal kacirir gibi acele etmenin bi mantigi yok..Bende bu şekilde düşünüyorum ama bu yuzden o benim onu yeterince sevmediğimi oyaladığımı düşünüyor malesef
bence sorun babanın kızması falan değil aslında, siz çift olarak evliliğe hazır değilsiniz. senin yaşın çok küçük daha yeni mezunsun, o ise çok büyük borçlar altına girmiş ayrıca kusura bakmasın da 30.000 tutmasa 20.000 tutar EN AZ. düğün müğün yapmayacaklar mı sana? takı takılmayacak mı , evin eşyaları nasıl tutmazmış en basit kötü eşyaları bile alsan 10.000 den aşağı tutmaz ki ben geçen sene evlenirken gayet de güzel aldım içime sinerek hiç de sırf almış olmak için kötü mobilya almadım. gelinlik sırf 2000 tutacak, damatlık en az 1000 desek ohoo. ne zannediyor ki.Birlikte üstesinden gelirmişiz öyle diyo, bende çalışsam geliriz de ben çalışmayınca nasıl olavak anlamadım ki bide bunun daha düğünü ev eşyası zartı zurtu var en az 30.000 lazım ama o yoo hallederiz o kadar tutmaz diyo hatta doğudan dönerken para bile biriktirirmişiz nasıl olacaksa
Ona göre de sevgi fedakarlık, beni sevsen yanımda her sartlarda mutlu olursun diyo onun üstünede bişey diyemiyorum ki anlamıyo çnküGerçekten seni bile bile zora sokacak adamın nesini seviyorsun,çok merak ettim.
Benim bildiğim seven erkek sevdiği kadını iyi koşullarda,huzurlu ortamlarda yaşatmaya çalışır.
Ben olsam bunları öne sürer,sen beni sevmiyorsun derim.
Sevgi sevdiğinin mutlu olmasıdır,bana göre.
Borcum olmasa bascam istifayı diyor da ne çare...Hayır yani gerçekten kaldıramıyor olabilir.
Basıp gelsin istifasını,çalışsın özelde.
Öyle duygu sömürüsüyle memleket korunmaz.
İşte ona göre onun çektiği kredi ve borcu olması evliliğe engel değil daha fazla ayrı kalmamıza engel değil bense en büyük engel olarak görüyorum açıkcası...Ailesine cektigi 60bin kredi yuzunden evlenemeyen adam sana hep ailen hep ailen diyor yani? Pek hoş
Hayır ben neye üzülüyorum biliyor musun,sen de tüm bunlara inanıyorsun.Ona göre de sevgi fedakarlık, beni sevsen yanımda her sartlarda mutlu olursun diyo onun üstünede bişey diyemiyorum ki anlamıyo çnkü
Ailesinde ki rahatlığı da çözemedim ben erteliyorum diye surat yapıyolar ama onlar olsun nye düşünmüyo bu çocuk o kadar borcla napcak diye anlamadım . Gerçi ailesi de para önemli dğeil huzur olsun diyen cinslerden ama farkında değiller oğulları o parayı vermesydi huzur kalacak mıydı bakalımIki ucu b... degnek.
ALLAH yardimcin olsun.
Keske baban kredi cektirmese sana.
O hangi akla hizmet 60.000 tl cekmis ailesine. Ah su aileler.
5 -10 000 olsa yine neysede 60000 cokmus.
Tabii tabii...Borcum olmasa bascam istifayı diyor da ne çare...
Ya çok duygusal konuşuyo hep derinden giriyo seni istediğim için sucluyum özlemek suc falan diyo, ben göze alıyorum ya o kadar borcla senle evlenmeyi sonucta kazanacak olan benm ödeyecek olan benim diyoHayır ben neye üzülüyorum biliyor musun,sen de tüm bunlara inanıyorsun.
Yaşının küçüklüğünden mi tecrübesizliğinden mi?
"Arkadaş bu nasıl sevgi,oralarda sürünsem hoşuna mı gidecek? Bir de para yok,oturup birbirimizi mi yiyecez" diyemiyorsun.
Para önemli değil huzur olsun yeter diye bir mantık ne komik.Ailesinde ki rahatlığı da çözemedim ben erteliyorum diye surat yapıyolar ama onlar olsun nye düşünmüyo bu çocuk o kadar borcla napcak diye anlamadım . Gerçi ailesi de para önemli dğeil huzur olsun diyen cinslerden ama farkında değiller oğulları o parayı vermesydi huzur kalacak mıydı bakalım
Evet sizin ilişkinizde daha büyük engeller var, bunlar da engel.İşte ona göre onun çektiği kredi ve borcu olması evliliğe engel değil daha fazla ayrı kalmamıza engel değil bense en büyük engel olarak görüyorum açıkcası...
Duygusal mı?Ya çok duygusal konuşuyo hep derinden giriyo seni istediğim için sucluyum özlemek suc falan diyo, ben göze alıyorum ya o kadar borcla senle evlenmeyi sonucta kazanacak olan benm ödeyecek olan benim diyo
Bana diyo ki sizin evde sürekli hersey maddiyat olmuş sende çok etkilenmişsin senin için endişeleniyorum biz evlenince de mi böyle herseye maddi açıdan bakacaksın diyo kendimi kötü hssediyorumPara önemli değil huzur olsun yeter diye bir mantık ne komik.
Ben de kendim Türk filmi çok izliyorum sanıyordum.
Kendileri bulmuslar o parayla huzuru, siz parasiz huzurlu olun diyor demekki...Ailesinde ki rahatlığı da çözemedim ben erteliyorum diye surat yapıyolar ama onlar olsun nye düşünmüyo bu çocuk o kadar borcla napcak diye anlamadım . Gerçi ailesi de para önemli dğeil huzur olsun diyen cinslerden ama farkında değiller oğulları o parayı vermesydi huzur kalacak mıydı bakalım
Peki diyemiyor musun,evet para benim için çok önemli.Bana diyo ki sizin evde sürekli hersey maddiyat olmuş sende çok etkilenmişsin senin için endişeleniyorum biz evlenince de mi böyle herseye maddi açıdan bakacaksın diyo kendimi kötü hssediyorum
Gerçekten çok toz pembe bakıyo , geçenlerde annem babam borcun varken vermez madem evlenmeyi dşünüyo niye o kadar borca girdi der dedim kusura bakma da bu kmsenin haddine değil onlar benm annem babam dedibence sorun babanın kızması falan değil aslında, siz çift olarak evliliğe hazır değilsiniz. senin yaşın çok küçük daha yeni mezunsun, o ise çok büyük borçlar altına girmiş ayrıca kusura bakmasın da 30.000 tutmasa 20.000 tutar EN AZ. düğün müğün yapmayacaklar mı sana? takı takılmayacak mı , evin eşyaları nasıl tutmazmış en basit kötü eşyaları bile alsan 10.000 den aşağı tutmaz ki ben geçen sene evlenirken gayet de güzel aldım içime sinerek hiç de sırf almış olmak için kötü mobilya almadım. gelinlik sırf 2000 tutacak, damatlık en az 1000 desek ohoo. ne zannediyor ki.
erkekler bu tür şeyleri göremez. önceden de hesaplayamaz. benim eşim de bekarlıktan kalan evindeki en az 10 yıllık pis mutfak eşyaları için, evde herşey var yeni almaya gerek yok kullanırız nolcak diyodu. tabiki de asla onun dediği gibi olmadı herşeyimi de zevkime göre dizdim bi kere evleniyosunsonuçta.
herşeyi geçtim sen niye onun ailesinin borcunu üstleniyosun da birlikte ödüyomuşsunuz daha bu gencecik yaşında. 60.000 krediyi çekene kadar düşünseydi.
Diyemiyorum çnkü o zaman paragöz bi kız oluyorum gözünde o şekilde bakıyo. Ben hep sıkıntı çekeriz huzurumuz kaçar evliliğin ilk aylarında ay sonunu düşüne düşüne mi yasıcaz diyorum ama yine ben kötüyümPeki diyemiyor musun,evet para benim için çok önemli.
Rahat yaşamak istiyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?