Yine Bir Evlilik Sorunu

Ayda 2bin öderken nasıl evlenecekmiş? Fazla kaptırmış kendini. Kaç yaşında bu arkadaş?

Sevgilin daha evliligin ne kadar ciddi bir sey oldugunun farkinda degil anlasilan. Hayal dunysinda yasiyor, kendine gelmesinde fayda var yoksa hic mutlu olamazsiniz. Eski konulara deginmiyorum bile.

Canım adam aşırı bencil. Kendi yalnız kalmasın diye seni savaşın içine çekmeye çalışıyor. Seven insan sakın gelme der bence. Yol ver gitsin.

Sana verdiğimiz akılların zerre kadar önemi yokmuş gibi geliyor bana kelebek o yüzden pek birşey diyemiycem ama borçla evlenmiş ve 4 . Yılını devirmiş hala borcu bitmemiş biri olarak yazıyorum yine de borç bitmeden evlenme sizin borcunuz bizimkinin iki katı üstelik neredeyse

Bir insan bu kadar mı bilmez hayatı.
Ve siz hayat hakkında bu kadar cahil olan biriyle başetmekte ısrarlısınız ya tebrik ediyorum.

Dediğiniz gibi, insanlar eşlerini götürmüyorlar güvenlik sebebiyle.
Sizinki sizi mecbur etme peşinde.
Cümleye bak "ben insan değilim bana bişey olursa olur sana olmasın doğru"
Bencillikte zirve.

Neyi hallettiniz ki tam olarak, güven vermiyor bu adam.

Oraya gitmeden öncede böyleydi biz ünüversitedeyken aynı şehirdeydik 2 sene
Aynı benimki de öyle olacak da telafi şansımız olamayacak ben bunları bildiğim için erteliyorum ama kötü olan yine benim yine ben,aslında bi bakıma ona iyilik yapıyorum farkında değil

O zaman para için mi yani sırf rahat edelim diye mi 2 yıl daha beklcez diyo küçümsercesine, maddiyat nedir ki huzur mutluluk olunca anladım ben seni muhabbeti yapıyo sonra

Bu adam hala aynı adam hala aynı kafada.. sana yeniden paragöz demesi cok yakındır.

O ailesine çektiği krediyi ne yaptı, halledebildi mi ?

Aynen öyel en fazla 1700 kalır eline üstüne bide benim kredim de var 350 tl aksi gibi tam seneye başlıyo onuda öderiz yaparız diyo benim ailem de ev yaptıracak benimde bizimkilere destek olmam şimdiden babam 5.000 tl krediye başvur dedi ben ona bile başvuramıyorum geçtim sevgilim ailesi için 60.000 çekti ama şöyle de bişey var hayat o kadar acımasız ki bu istekler hiç bitmeyecek seneye kız kardeşim desaneye gidecek ünv. için ondan sonraki senede inşallah ünvrsteye o zaman da bizimkiler onu öne sürecek sevglim de bunu bliyo

Bu adam hala aynı adam hala aynı kafada.. sana yeniden paragöz demesi cok yakındır.

O ailesine çektiği krediyi ne yaptı, halledebildi mi ?
Ödüyor işte ne yapsın... Bana ben senin ailene destek olman konusunda arkandayım diyodu seneye Şırnaka gelirsem ben nasıl destek olcam aileme çalışmadan dedim doğru gelme o zaman dye sinirlendi hep ailen hep ailen diyo

Canım adam aşırı bencil. Kendi yalnız kalmasın diye seni savaşın içine çekmeye çalışıyor. Seven insan sakın gelme der bence. Yol ver gitsin.

+1
Ben orda çalışıyor olsam karım gelnesin derdim. Seven erkek, akşam yalnız kalmayayım diye sevdiğini o kadar tehlikeli bir bölgeye çağırmaz. Adam çok bencil.

Kelebek bu adamla olmaz. En azından bu kadar çabuk olmaz.
O sana trip attığında sen de ona trip at. Senin anana yardımını ödiycez ama ordayken benim ailemin neyi eksik diye carla.

Beni hic mi düşünmüyorsun ne bicim erkeksin hani senin beni gözünden sakınman benim mutlulugumu dusunmen bencilin önde gidenisin diye bi sinir krizine bakar bu beyzadenin sönmesi..

Seni yine cok ezmeye baslamıs bu, yine sana tonla laf saydırıyor bak. Laflarınin ucu nelere çıkıyor sen de farkındasn di mi? Ne kadar bencil oldugunun ne kadar kendi keyfini düşündügünün farkındasındır.. dedigin gibi evli adamlar eslerini götürmüyor oralara ne demeye seni yıpratacak oralarda yaninda ailen yok bi destegin yok.. sırf yemegi pissin temizligi yapılsın düzenli sex hayati olsun diye seni bi eve tıkacak kendine muhtac edecek.. bunları sen de biliyorsun di mi?

Sana çok deger vere, gözünden sakınan, senden önce seni düşünen birisiyle devam etseydin keske ayrıldıgında.. bu adamla evleneceksen bile bekle dogu görevi bitsin öyle evlenin..

Ben de adamı hiç beğenmiyorum.

Orda güvenli olan tokiler varmış oraya alacakmış seneye kadar boşalır oaralar diyo, sen nasıl seni düşünmediğimi ima edersin hiç mi beni tanımıyosun diye bastı fırçayı bide bana

+1
Ben orda çalışıyor olsam karım gelnesin derdim. Seven erkek, akşam yalnız kalmayayım diye sevdiğini o kadar tehlikeli bir bölgeye çağırmaz. Adam çok bencil.
Bende tam da bunu dedim hiç mi korkmayacaksın beni evde bırakıp gitmeye , orda güvenli bi yer mi var diyince haklısın güvenli bi yer yok ben ölsem kalsam kimsenin umrunda değil evli olmuş olsak güvenli lojmanlarda evlerde kalırdık ama burda bekarın yüzüne bakan yok ben sürünmeye mahkumum burda diyo çok üzülüyorum 1 yıldır tek istediği şey evlenmek artık sıcacık evime gelip seni görmek istiyorum darlandım bunaldım diyo

Orda güvenli olan tokiler varmış oraya alacakmış seneye kadar boşalır oaralar diyo, sen nasıl seni düşünmediğimi ima edersin hiç mi beni tanımıyosun diye bastı fırçayı bide bana

Fırçayı hep bu adam basıyor, tribi hep bu adam atıyor.

Bence halledebildiğiniz bir şey yok.

Kendine yazık edeceksin.

Fırçayı hep bu adam basıyor, tribi hep bu adam atıyor.

Bence halledebildiğiniz bir şey yok.

Kendine yazık edeceksin.
Yaa şuan öyle zor durumda ki bişey diyemiyorum suç mu seni yanımda istemek diyince tıkanıp kalıyorum yatacağı bi yatağı bile yok harabe gibi okullarda kalıyolar kış geliyo hala yetkililerden ses yok kahroluyorum bende burda orda sevgilim o haldeyken

Bu erkekler neden böyle ya?? yukarda arkadaşın biri de yazmış ayranı yok ... diye devam eden atasozunu şuan cuk oturuyor. Oraya doğu görevine giden adamlar evli barkli çocuklu olanları bile yanına istemiyorlar eşlerini çocuklarını. Siz o stres altında mutlu bir evliliginiz olcak mi sanıyorsunuz? Evliliği de ikiniz için istese neyse diyeceğim ama daha çok kendi için istiyor bunu en iyi sen biliyorsun.. aileni dinle diyorum ben sadece.

Gerçekten seni bile bile zora sokacak adamın nesini seviyorsun,çok merak ettim.
Benim bildiğim seven erkek sevdiği kadını iyi koşullarda,huzurlu ortamlarda yaşatmaya çalışır.
Ben olsam bunları öne sürer,sen beni sevmiyorsun derim.
Sevgi sevdiğinin mutlu olmasıdır,bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…