Yine Bir Evlilik Sorunu

Çok mantıklı bir kızsın nolur bu özelliğini kaybetme.Düşüncelerin ve planların son derece olması gerektiği gibi.Sakın sevgilinin aklına uyup da 21 yaşında daha yolun çok başındayken bazı şeyleri heba etme.Terör bölgesi senin yaşındaki birinin psikolojik olarak kaldırabileceği bir yer değil.Kaldı ki şu an çalışıyorsun oraya gidince eve kapanmak zorunda kalacaksın.Nereden bakarsan bak senin için olumsuz bir hayat olacaktır.

Full acıtasyon yapıyo adam baska bisey değil.

Tatlım dağda kalan askerler ne yapsın. Erkek bunlar ya bu kadar hanimevladi düşünmeyin onları. Dogalari gereği boyle zorluklarin üstesinden gelebilirler. Bir de egitimini alan adam bunlar. Mesleginin geregini yapiyo adam, üzülme bosyere. Duygularını kullandırtma.

Bence de adam sömürü yapıyor.

Hayır yani gerçekten kaldıramıyor olabilir.
Basıp gelsin istifasını,çalışsın özelde.
Öyle duygu sömürüsüyle memleket korunmaz.

Napalım? Polisliği bıraksın o zaman.

Bi an once evlenmek istiyor cunku orda tek basina, en azindan yemegim temizligim yapilir diyor. Borc harc icindeyken evlenmek istiyor cunku borcu bahane ederek dugunden evden esyadan her seyden kisacak.
Cok evlenmek istiyorsan ailene 60000 kredi cekmeyecektin. Suclu ben degilim sensin diyip cikacaksin isin icinden.
Ama sen kendini suclu goruyorsun sanki.
Seni baskiyla duygu somurusuyle avcuna almis don bir bak silkelen bence artik.
Bu adamla evlenme israrin neden hic anlamis degilim tehlike bagira bagira geliyorum diyor.

Ailesine cektigi 60bin kredi yuzunden evlenemeyen adam sana hep ailen hep ailen diyor yani? Pek hoş

Çok duygusal yaklaşmış. Sen düşüncenden dönme bence gayet mantıklı düşünüyorsun. Normal bir süreç olsa hadi neyse diyebilir insan ama dediğin gibi mecbur değilken oraya gitmek çok mantıklı gelmedi bana da.

Benim de eşim Asker mardin de terörün en kötü olduğu yerde yaşıyoruz ve 75 bin lira borcumuz var. Bende terör bölgesinde yaşıyorum yüklü borçlarımız var ve hamileyim .benim ailemde beni vermek istemedi terör bölgesi olduğu için bende verseniz de vermesenizde ben bu adamı seviyorum evleneceğim dedim .seven insan şu söylediklerini söylemez benim evimin 150 metre ötesinde patlama oldu mardin de Kocamı yine bırakmadım öleceksem de sevdiğim Adam 'la öleceğim. Herkesin harcı değil yaşadıklarımızı yaşamayı göze almak eğer cesaretiniz yoksa insanları üzüp oylamanın anlamı yok .

Sevgilinde biraz mantikli dusunebilir ama çocukca davraniyo yasi kac sevgilinin..tripler sitemler ne gerek var yaşinda kucuk hem daha toparlayn kendinizi sonra o ise gidicek bütun gun evde korkuyla onu bekliyceksin yasayan yakinlarim oldu bu durumu dogu görevi bitsin borçlar bitsin rahatca evlenin aceleye gerk yok.

75.000 tl ne borcu ev mi araba mı, benim sevgilim ailesi için çekti krediyi ne ev ne araba var ortada sadece üst üste çekilmiş 6 tane kredi var 3 yıl oldu mesleğe başlayalı 5-6 kredi çekti ödeuemedikçe hep üstüne bidaha çekti bu son diyerek 60 bin çekti 2 ay önce. Hepsi de ailesi için ama ortada görünen bişey yok gerçekten, benima aileme gelecek olursak kaldığımız ev amcamın köyde oturuyoruz ve amcam evden çıkın diyo kendi evimizi yapmamız lazım benmde aileme destek olmam lazım Şırnak da nasıl destek olcam peki ? Biz orda evliyken onun ailesinin borçlarını öderken ben okuldan yeni mezun olup aileme 5 kurus destek olmadan nasıl yasıcam. Bende onun yanında olmak istiyorum ama şu şartlarda mümkün değil bu sevmediğim anlamına gelmez

Adam sizi ikna etmek için damardan girmeye çalışıyor bunu görmeniz lazım. Daha 21 yaşında çok genç ve toysunuz. Bu yaşta şartlar uygun olmadan hayat koşulları bu kadar sıkıntılı bir yerde evlenip yaşamak kesinlikle hayatınızın en büyük hatası olur. Sevgiliniz sadece kendini düşünüyor siz umrunda değilsiniz. Neyle evlenip ev geçindirecek bu adam? Fazla türk filmi izlemiş herhalde. İki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor artık geçti o devir. Perişan edecek sizi yapmayın kendinize yazık etmeyin. Sadece maddi anlamda değil manevi olarakta yapamazsınız oralarda ailenizden uzakta koşullar böyle zorken. Diğer konularınızı bilmiyorum. Ama sanırım sevgiliniz başka da sorunlu bir tip. Evlilik öyle basit bir iş değil tüm hayatı etkileyen bir olay doğru insanı seçmelisiniz yoksa ömür boyu sıkıntı çekersiniz. Sadece aşkla yürümüyor evlilik pek çok şey lazım. Bence sevgiliniz doğru insan değil. Çok iyi düşünün derim. Duygularınıza kapılıp hayatınızı yakmayın. Ve kiminle olursa olsun belli bir olgunluğa uygun şartlara sahip olmadan erken yaşta evlenmeyin. Tecrübelere kulak verin.

Bende bu şekilde düşünüyorum ama bu yuzden o benim onu yeterince sevmediğimi oyaladığımı düşünüyor malesef

İşte ben ona trip atmıyorum orda bide kafasına beni takmasın bunları düşünmesin diye elimden geldiğince onu üzmemeye çalışıyorum

Onun istediği şey ben zaten burda 3 yıl durmak zorundayım bari kelebek yanımda olsun daha iyi şartlarda düzenli hayatımı sürdüreyim bence... Hee özlüyor mu kesinlikle, çünkü oraya gitmeden önce de çok evlenmek istiyodu

Daha 21 yaşındaşın, yaşın çok genç ailen evlenme konusunda erken olduğunu düşünmekte çok haklı, bence bunun için beklemelisin. Maddi konu ister istemez ailelerde sıkıntı yaratıyor, hele yeni evliliklerde daha büyük sıkıntı. Sizin şu ortamda oraya gitmeniz de bence de doğru değil

O nedenle biraz zamana bırakın sevgiliniz de bencillik yapmasın...

Benim Babam yok Annem kardeslerim istanbulda yaşıyor maddi olarak sıkıntılı idik kendimizi bildik bileli 12 yaşımdan beri çalıştım evlenene kadar ama evlenince eşine aileme destek olmam lazım diyemiyorsun Baban aile fertlerin bu konuda çözüm bulmalı nereye kadar ailene destek olacaksın eşim elinden geleni yapıyor ailelerimiz için ayda 3000 lira kredi ödüyoruz bunun yanı sıra bizim burası da ev götürülemez garnizon ama ben geldim ve burda ki bütün Asker eşleri ile konuştuğumda insanların ciddi borçları var ailesi için çeken var evini kurmak için çeken düğün yapmak için çeken var bizim iki ailenin de durumu kötü herşeyimizi eşim yaptı 56.000 borca 75.000 ödüyoruz 19.000 faiz gerisini sen düşün kimsenin hayatı kolay değil hayat şartları çok ağır ben gün oluyor 3 gün ekmek yiyemiyorum eşim evde yok tek başıma sokağa çıkamıyorum diye .doğuda hep öyle Asker eşi Polis eşi tek başına sokağa çıkamıyoruz .çocuk kendi söylediğinde haklı evim düzenim olsun zaten evleneceğiz bir an önce kavuşalim istiyor burda haksızlık yok sen batıya gel öyle evlenelim demek ne derece doğru nerde kaldı zor günde kötü günde beraber olmak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…