bence sorun babanın kızması falan değil aslında, siz çift olarak evliliğe hazır değilsiniz. senin yaşın çok küçük daha yeni mezunsun, o ise çok büyük borçlar altına girmiş ayrıca kusura bakmasın da 30.000 tutmasa 20.000 tutar EN AZ. düğün müğün yapmayacaklar mı sana? takı takılmayacak mı , evin eşyaları nasıl tutmazmış en basit kötü eşyaları bile alsan 10.000 den aşağı tutmaz ki ben geçen sene evlenirken gayet de güzel aldım içime sinerek hiç de sırf almış olmak için kötü mobilya almadım. gelinlik sırf 2000 tutacak, damatlık en az 1000 desek ohoo. ne zannediyor ki.
erkekler bu tür şeyleri göremez. önceden de hesaplayamaz. benim eşim de bekarlıktan kalan evindeki en az 10 yıllık pis mutfak eşyaları için, evde herşey var yeni almaya gerek yok kullanırız nolcak diyodu. tabiki de asla onun dediği gibi olmadı herşeyimi de zevkime göre dizdim bi kere evleniyosunsonuçta.
herşeyi geçtim sen niye onun ailesinin borcunu üstleniyosun da birlikte ödüyomuşsunuz daha bu gencecik yaşında. 60.000 krediyi çekene kadar düşünseydi.