- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
ne masrafı canım? en fazla sen kına gecesi yaparsın o kadar. takı eşya lüzumsuz diyen adam düğün yapmaz. gider nikah kıyar o kadar. takıları kredi borçları için kullanacak ya hani.Yok yok kesinlikle öyle düşünmez. Sonuçta düğünün de masrafı var zaten gelen takılar düğün amsrafını anca karsılar
Bunları diyememm. Bi kere kavga ederken hep kendi aileni düşünüyosun ben evlenince çocuğum bişey istediğinde alamam kızım oğlum demek istemiyorum senin ailen için kendi çocuklarımdan kısmak istemiyorum dedim de İnsan sevdiğinin iyi günde de kötü günde de yanında olur param yok diye benden ayrılıyorsan ayrıl zaten böyle bi kızla ben evlenmek istemem , benim annemi babamı küçümseyen benim yetersiz olduğumu düşünen , beni aciz karımı çocuklarımı aç açık bırakacak bi kadını ben kendime eş diye almam demişti. O onları söyleyince kendimi çok kötü hissettim gercekten utandım bian mahcup oldum sonra aramız düzelmişti ama o kurduğum cümleleri hiçbir zaman unutmayacağını söyledi bana
böyle psikolojik şiddetle seni ezen, evlendiğinde artık ailene maddi yardım yapma dediğinde fiziksel şiddete de başvurur.Bunları diyememm. Bi kere kavga ederken hep kendi aileni düşünüyosun ben evlenince çocuğum bişey istediğinde alamam kızım oğlum demek istemiyorum senin ailen için kendi çocuklarımdan kısmak istemiyorum dedim de İnsan sevdiğinin iyi günde de kötü günde de yanında olur param yok diye benden ayrılıyorsan ayrıl zaten böyle bi kızla ben evlenmek istemem , benim annemi babamı küçümseyen benim yetersiz olduğumu düşünen , beni aciz karımı çocuklarımı aç açık bırakacak bi kadını ben kendime eş diye almam demişti. O onları söyleyince kendimi çok kötü hissettim gercekten utandım bian mahcup oldum sonra aramız düzelmişti ama o kurduğum cümleleri hiçbir zaman unutmayacağını söyledi bana
Yanlış resim yükledim Nasıl silcem bi yardımcı olabilir misinizKelebeğe hissettirdiği suçluluk psikolojisi .Kıza sürekli psikolojik baskı yaparak kötü hissettiriyor yok beni sevmiyorsun yok fedakarlık yapmıyorsun oysa istedikleri mantık dışı şeyler.Kızda acaba o mu haklı benmi yanlış düşünüyorum diye kendini sorguluyor.
Sevgilisi yalnızca kendini ve ailesini düşünüyor.Kelebeğe ailesi ve kendisi kadar değer vermiyor.
Psikolojik baskı ve duygu sömürüsü ile istediklerini elde etmeye çalışıyor.
Ekran resmi atcaktım size konuşmaları bu resmi Nasıl silebilirim ben ya of
o mesajın düzenle kısmına tıklayınız silYanlış resim yükledim Nasıl silcem bi yardımcı olabilir misiniz
afedersin ama sevgilin kendini ailesine sömürtüyorBunları diyememm. Bi kere kavga ederken hep kendi aileni düşünüyosun ben evlenince çocuğum bişey istediğinde alamam kızım oğlum demek istemiyorum senin ailen için kendi çocuklarımdan kısmak istemiyorum dedim de İnsan sevdiğinin iyi günde de kötü günde de yanında olur param yok diye benden ayrılıyorsan ayrıl zaten böyle bi kızla ben evlenmek istemem , benim annemi babamı küçümseyen benim yetersiz olduğumu düşünen , beni aciz karımı çocuklarımı aç açık bırakacak bi kadını ben kendime eş diye almam demişti. O onları söyleyince kendimi çok kötü hissettim gercekten utandım bian mahcup oldum sonra aramız düzelmişti ama o kurduğum cümleleri hiçbir zaman unutmayacağını söyledi bana
Yanlış resim yükledim Nasıl silcem bi yardımcı olabilir misiniz
Yanlış resim yükledim Nasıl silcem bi yardımcı olabilir misiniz
Zaten babam hergün sıkıştırıyor çek çek diye, ya onun kredisi ev yada araba kredisi falan olsa amenna ama ortada görünen hiçbir şey yok ben o yuzden korkuyorum ailesine neden hesap sormuyo veya neden artık sitem etmiyo yaa anne baba o kadar borç ödüyorum nerdeyse bi daire parası bu paralar noluyo kolay mı kazanılıyo diye niye dmeiyo
Yapamadım silinmiyo2-3 dakikanız kalmış düzenlemek için. Düzenle butonuna basın. Oradan silin.
Ekran resmi atcaktım size konuşmaları bu resmi Nasıl silebilirim ben ya of
Düzenle diye bi bölüm yok gittiGene yapamadınız. Hala görünüyor. 1 dk kalmış.
Düzenle diye bi bölüm yok gitti
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?