• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine bir anlaşamamazlk .namus dediğin baba evinde kalmazmış

Ortada yanlış anlaşılma var bence
Namus derken kastettiği başka heralde
Gelin anlamında diyor bence ailende kalırsan dedikodu olur diye ayrıldılar mi noldu gibilerinden.

Artık evlendin evini bil diyor bunu derken cümleyi yanlış kurmuş

Sonuçta sizin kocanız burda fakülte mezunu ama öküz falan diyorsunuz aranız düzelir uzulursunuz

Ayrıca pardon da askere gitmediğini biliyordunuz askere giderken ne olacagini konuşmadınız mi bukadar önemli bir konuyu netleştirmediniz mi

Bu adam bir günde boyle olmadı ya bu adamı seven ve evlenen sizsiniz,

Bu kvlerin gelinlerini baba evine yollamamak için bulduğu sacmalıklarda boyut atlamış yeminle.Sanki kızlar ağaç kovuğundan çıktı onların bi ailesi yok.
Her kv ve kocanın tek bir hayali var kız evlendikten sonra kendi ailesini yok saysın kendini erkek tarafına adasın.Adasınki onu daha iyi ezebilsinler..

Yaa eşim kısa dönem askere gitcek biz dogudayız kendi ailem istanbulda o diyor ki ben askerdeyken annemlerde kalcaksın antepte .bende hayır ne alaka kendi ailemin yanında kalcam ama yok annesi namus dediğin o kadar uzun kalmaz baba evinde demiş ki kaynanam cok kendi halinde normalde ama eski kafalı inatlastık o doguda kalcan diyor ben istanbula gitcem diyorum nasıl ikna etcem .yeni evlendik yaşı 26 .kısa dönem diye ailem tamam olur dedi evlendirdi severek evlendik
Çocuk yapma ...

Yaa eşim kısa dönem askere gitcek biz dogudayız kendi ailem istanbulda o diyor ki ben askerdeyken annemlerde kalcaksın antepte .bende hayır ne alaka kendi ailemin yanında kalcam ama yok annesi namus dediğin o kadar uzun kalmaz baba evinde demiş ki kaynanam cok kendi halinde normalde ama eski kafalı inatlastık o doguda kalcan diyor ben istanbula gitcem diyorum nasıl ikna etcem .yeni evlendik yaşı 26 .kısa dönem diye ailem tamam olur dedi evlendirdi severek evlendik

Sade sana değil babana da edilmiş bir laftır o, adamın ağzını yırtarım kulaklarına kadar, pişman ederim söylediğine. Kızını o boya getirmiş, emek vermiş , namusuyla gelin etmiş baba şimdi p..... mi yapacak. Çok gençsiniz toysunuz lafın nerelere gittiğini çözememişsiniz. Öyle bir laf edecek aileyi darma duman ederim

Eşim asker ve kendi evimde kalıyorum

Yıllardır bu böyle
Ben namusumu ne babam için ne kocamın soyadı için taşıyorum
Allaha şükürler olsun geri kafalı bır kocam yok
Kocam ne derse odur
Kaynanam ne alaka benım namusum hakkında yorum yapıyor
Bu yaşa kadar o evdeydin , namussuz mu aldılar sanki seni
Sesin çıksın sesin

Ortada yanlış anlaşılma var bence
Namus derken kastettiği başka heralde
Gelin anlamında diyor bence ailende kalırsan dedikodu olur diye ayrıldılar mi noldu gibilerinden.

Artık evlendin evini bil diyor bunu derken cümleyi yanlış kurmuş

Sonuçta sizin kocanız burda fakülte mezunu ama öküz falan diyorsunuz aranız düzelir uzulursunuz

Ayrıca pardon da askere gitmediğini biliyordunuz askere giderken ne olacagini konuşmadınız mi bukadar önemli bir konuyu netleştirmediniz mi

Bu adam bir günde boyle olmadı ya bu adamı seven ve evlenen sizsiniz,
Yanlış anlama yok direk böyle dedi ve herkes askere gidecegini biliyor kimse geri mi döndü diyemez. Nişanlıyken yarı yarıya anlaşmıstık biraz kendi aileöde biraz onun ailesinde amaaaaa evlendikten sonra sözünü yedi

Eşim asker ve kendi evimde kalıyorum

Yıllardır bu böyle
Ben namusumu ne babam için ne kocamın soyadı için taşıyorum
Allaha şükürler olsun geri kafalı bır kocam yok
Kocam ne derse odur
Kaynanam ne alaka benım namusum hakkında yorum yapıyor
Bu yaşa kadar o evdeydin , namussuz mu aldılar sanki seni
Sesin çıksın sesin
Sesimi nasıl cıkarabilirim lütfen taktik verin normalde kendi yaşıtlarıma ters davranırım ama benden büyük insanlara bunı yapamıyorum nasıl yapıcam

Sade sana değil babana da edilmiş bir laftır o, adamın ağzını yırtarım kulaklarına kadar, pişman ederim söylediğine. Kızını o boya getirmiş, emek vermiş , namusuyla gelin etmiş baba şimdi p..... mi yapacak. Çok gençsiniz toysunuz lafın nerelere gittiğini çözememişsiniz. Öyle bir laf edecek aileyi darma duman ederim
Ben bunu yapamıyorum işte kendimden büyüklerle konuşurken bile utanıyorum

Sesimi nasıl cıkarabilirim lütfen taktik verin normalde kendi yaşıtlarıma ters davranırım ama benden büyük insanlara bunı yapamıyorum nasıl yapıcam
Kocana gidip " bana güvenin mi yok " de
Kaynana'da "namus o kadar uzun kalmaz derken kastettiğiniz neydi tam olarak sizden önce namusumu düşünecek insan benim ailemdir sonuçta " de .

Yanlış anlama yok direk böyle dedi ve herkes askere gidecegini biliyor kimse geri mi döndü diyemez. Nişanlıyken yarı yarıya anlaşmıstık biraz kendi aileöde biraz onun ailesinde amaaaaa evlendikten sonra sözünü yedi
ozaman kesınlıkle gerı adım atma
sımdı gerı adım atarsan omrunun sonuna kadar bu boyle gıder
sende sozunu yeme yarı aılen yarı aılesı ıse 3 ay aılesınde kal 3 ay aılende ozaman ... kım ne derse desın

Ben şu olayı da hiç anlamadım. Namus denilen kavram neden kadın için kullanılır. Erkeğin kendi namusu yok mu ki kadınları kendilerine namus olarak görüyorlar. Evlenmeden önce babanın namusu evlendikten sonra kocanın. El de değiştiriyor mübarek. Ne biçim zihniyetler. Kadınlar erkeklerin namusu değildir. Tabii kendilerinde çok az bulunan bir meziyet olduğu için bilmiyorlar. Eşiniz için yorum yapamayacağım çünkü neresinden tutsam elimde kalıyor bu konu

Back