Yine ben.. Yine gebelik stresim

Yeme içme dışında uyku moral her şeyi etkiliyor çok sevindim düştüğü ne

Diyetisyen en son yemeği 6 da ara öğünü 8 de ye demişti. Ama her ara öğün arasında da 2.5 saat vermeliyim. Bu sebeple kahvaltıyı 8de yapmak zorundayım ki akşam yemeği 6ya yetişsin. Bu durumda da hep uykusuz kaldım.
Sizi dinledim 2 gündür 10da yatıyorum, canım ne zaman isterse o zaman uyanıyorum. Belki o da etkilemiştir :)

Diyetisyen en son yemeği 6 da ara öğünü 8 de ye demişti. Ama her ara öğün arasında da 2.5 saat vermeliyim. Bu sebeple kahvaltıyı 8de yapmak zorundayım ki akşam yemeği 6ya yetişsin. Bu durumda da hep uykusuz kaldım.
Sizi dinledim 2 gündür 10da yatıyorum, canım ne zaman isterse o zaman uyanıyorum. Belki o da etkilemiştir :)
Açlık şekeri de çok aç kalmak da önemli yani aç kalmamalısın benim diyetisyenim Aç kalma hamilesin dedi Mesela yatmadan önce bir bardak Süt içebilirsin salata yiyebilirsin salatalık Ben bir bayanda o konuştum Ona da birisinin tavsiyesiyle hiç Aç kalma yatmadan önce mutlaka bir şeyler atıştır demiş Ben bir şeyler atıştır mı yorum sadece süt salatalık yiyorum yatıyorum Yani kendin çok aç bırakma

Açlık şekeri de çok aç kalmak da önemli yani aç kalmamalısın benim diyetisyenim Aç kalma hamilesin dedi Mesela yatmadan önce bir bardak Süt içebilirsin salata yiyebilirsin salatalık Ben bir bayanda o konuştum Ona da birisinin tavsiyesiyle hiç Aç kalma yatmadan önce mutlaka bir şeyler atıştır demiş Ben bir şeyler atıştır mı yorum sadece süt salatalık yiyorum yatıyorum Yani kendin çok aç bırakma
Ya işte ne kadar farklı
Benim diyetisyenim de ben normalde 8 gibi yemek yiyordum. Yatmadan yoğurt yiyordum
Açlık şekerim yüksek diye yemeği saat 6ya çekti. 8de yoğurt sonra da bir şey yeme dedi
Ben de aç kalmamam gerek diye biliyorum ama

Ya işte ne kadar farklı
Benim diyetisyenim de ben normalde 8 gibi yemek yiyordum. Yatmadan yoğurt yiyordum
Açlık şekerim yüksek diye yemeği saat 6ya çekti. 8de yoğurt sonra da bir şey yeme dedi
Ben de aç kalmamam gerek diye biliyorum ama
Sen her gün kendini bir yiyecek de test edebilirsin Mesela ben karpuz çok canı istiyordu diyetisyenim dedi yiyebilirsin Bir dilim dedi ama dedi hangi öğünde Yemen gerektiğini sen Ayarlayacak mısın dedi

Sen her gün kendini bir yiyecek de test edebilirsin Mesela ben karpuz çok canı istiyordu diyetisyenim dedi yiyebilirsin Bir dilim dedi ama dedi hangi öğünde Yemen gerektiğini sen Ayarlayacak mısın dedi
Karpuz bende istiyorum ama cesaretim yok
Zar zor 96ya düştü, tüm düzenimi bozmak istemiyorum
Belki cips denerim, aklım fikrim doritos peynirli de :KK70:

Hanımlar merhaba,
Bir önceki konum aylardır bebeğimi kaybetme tehlikesi yaşıyorum diyeydi.
Gebelik şekerimden ve asla düşmemesinden bahsetmiştim.
En sonunda gebelik şekeri konusunda uzman bir diyetisyene gittim.
Diyetle de düşmedi. Asla düşmüyor.
Sonra endokrine gittim. İnsulin başladık
İnsulin kullanmadan önce asla 110u görmeyen açlık şekerim insulinden sonra çıldırmış durumda
Dün 110 çıktı
Bugün 116 çıktı
Geceleri bir doz uzun etkili insulin kullanıyorum
Daha artık şeker için napabilirim bilmiyorum. Oturdum ağlıyorum. İnsulin ile düşmesi gerekmez miydi?
Ben insulin kullandıkça şekerim çıkıyot
Napayım daha başka çare yok düşmesi için
Artık kafayı yiyecek duruma geldim
Sadece sabah açlık değil, tokluklarım da fırlamış durumda
Hepsi insulinden sonra oldu
2 ayrı cihaz ile test ediyorum, sonuç değişmiyor.
Yine yüksek yine yüksek
Sinirden atıcam kendimi artık
İnsulinse insulin, diyetse diyet
Ben artık napayım bu lanet olası şekere 🥺
Geceler için lantus solostar mi kullaniyorsunuz.
İnsulin günde iki kez mi ?

Karpuz bende istiyorum ama cesaretim yok
Zar zor 96ya düştü, tüm düzenimi bozmak istemiyorum
Belki cips denerim, aklım fikrim doritos peynirli de :KK70:
Mesela ben yasaklı şeyleri sabahki Ara öğünde yemeye dikkat ediyorum saatlerini de kusura bakmasınlar kendime göre ayarlıyorum ama en geç 20 de yemeğimi yemiş oluyorum Eğer ilerleyen saatlerde acıkırsam salatalık yiyorum veya Doktor dedi süt içebilirsin aç kalmamalısın dedi hamilesin

X