Yine ben ve 17 sene sonra sonuna gelen evliliğim
Kızlar o zaman kızıma 6 aylık hamile halimde her ne kadar istesem ortaklığı birbirine katsam da, arkamda duran bir ailem ve cebimde de param olmadığı için ve kendince yalan yere çok pişman olup, gerçekten gitmediğini ailesi ve bana yeminler ettiği için evli kaldım.
Ama bilin bakalım ne oldu. Adam şimdi beni boşamak istiyor. Neden peki ona lakap taktığımı, 14 yaşında meraklı bir ergen ve 4 yaşında kızla sürekli onun gönlünü etmediğimi söylerek. Bende tamam olur dedim ve avukata vermiş. Birkaç güne celp gelirmiş
Ben nasılım hiç bilmiyorum ev sarılıp kredisi ödenip. Bana düşen parayla burdan çok uzak bir yerde ev alıp çocuklarımla yeni bir hayata başlamak istiyorum
Bu iş hiç uzamadan bitsin istiyorum. Ama bana yılladır yaptıkları ve yaşattıkları yanına kar kalmasın istiyorum.
Neden veya kimin için yaptığı umrumda değil, başkası var mı yok mu umrumda değil ama canımı artık yakmasın bende mutlu oluyum, sürekli neye kızdı neye alındı, acaba ne yalan söyledi, benden kaç para saklıyor diye düşünmek istemiyorum. Ama cesaretim de az asla ona söylemedim
İlk defq size yazıyorum
Bu arada o zamandan beri boş durmadım. Kursa gidip pilates hocası sertifikası aldım. Azda olsa köşeye para attım.
Ama yine de sudan çıkmış balık gibiyim. Aynı evde olmak istemiyorum ama beklemek zorundayım satış olana kadar.
Liseye geçen oğluma nasıl anlatırım onu hiç bilmiyorum kızıma ne derim onu da bilmiyorum.
Nolur bana yol gösterin destek olun bu yoldan gelen kızlar.
Bu arada ne annem ne de babam var.. Ablam var o da 10 sene önce boşandı. 2 oğlu var 29 ve 23 yaşında yalnız yaşıyor onlarla