Yine Aynı Bataklığa Saplanıyorum

Bugün beni bi güzel sarstınız KK olarak :)
Öncelikle şu bunalım moddan çıkacağım. O sümsük herifi düşünmemek için her anımı dolduracagim; Almanca, spor, kitap, dizi. Zaten beyin 21 günde alışır derler ya.

Sonrasında da beni hak eden bir adamla olacağım. Fena hatun değilim yani :)
Ve lütfen terapiye başla

Yani hayatında başka birşey yok mu?
Kendini geliştirmek adına
Atıyorum spora git dansa git yabancı dil kursuna git kafanı meşgul edecek birşeyler bul
Her zaman bir erkek olmak zorunda değil hayatında
Neden saçma sapan erkeklerin hayatını bu kadar etkilemesine izin veriyorsun ?
Biraz ilgi biraz değer görme senin amacın
Kendine değer vermiyorsun çünkü
Küçükken babanla ilgili olayları aşman lazım bazı insanların babaları yok ona bakarsan ölmüş onlar ne yapsın ?
Bilmiyorum bunlar bana bahane geliyor
Genel anlamda bizim kadınımızda bir erkek sevdası var zaten
23-24 yaşında kız evde kaldım diye ağlar 30 larını geçmişse zaten bir acayip hareketler
Yani kendi çevremden de görüyorum
Erkek erkek erkek valla soğudum hemcinslerim yüzünden bu nedir ya
Sonra da erkekler çok egoist bencil
E olur tabi bir erkek tipi düzgün falansa kaç tane kız peşinde

En son görüştüğüm adamın bir kadınla surekli birbirlerini takip edip takipten çıktıklarını gördüm. Saplantılı eski sevgilim falan dedi. Bir gün dayanamadım ve kadınla konuştum. Sonrasında bir dolu olay oldu. Zorla hamilelik testine götürüldüm. Kadın beni tehdit etti vs vs.
O nasıl oldu ki?
Zorla hamilelik testi falan?

canım özünde haklı olabilirsin ama sence de biraz sert kaçmamış mı yorumun? 🤷 yani bak ben konu sahibini pek tanımıyorum açıkçası,geçmiş konularını da pek bilmiyorum. o yüzden o konulara yorum yapamam ama, şöyle düşünüyorum. hepimiz insanız,kendimizi daha iyi hissettirecek savunma mekanizmaları geliştiririz istemsizce. belki konu sahibi yaptıklarının nedenini babasına bağlayarak az da olsa huzur bulmaya çalışıyordur,veya gerçekten de tüm bunların nedeni babasıdır? her insanın olaylara karşı olan tepkisi farklıdır. herkes zihnini ve iradesini sen ve senin gibi olan insanlarla aynı şekilde kontrol edemeyebiliyor... ha şunu demiyorum, babası tek suçlu,bu kızın elinde değildi vb,hayır, kesinlikle elindeydi. kesinlikle bazı şeylere engel olabilirdi. ancak insan psikolojisi kendini mağdur duruma sokup, yaptığı hatalara devam etmeyi sever. çünkü zor gelir değişiklik yapmak, bunu da herkes yapamaz. ancak konu sahibi en azından bu konuda iradesiz olduğunu,bazı hatalarını bile isteye yaptığını kabul ediyor. bu büyük bir şey.

ne konular gördük,yaptığı şeyler çok ama çok kötü olsa bile bunları savunup üstüne bir de oh olsun diyen,geri adım atmayan nice insan var. (konu sahibi evlilik dışı ilişki yaşamanıza kötü bir şey demiyorum veya yargılamıyorum yanlış anlamayın)

yani her insan aynı fikire onay vermek zorunda değil. benim fikrime katılmayanlar beni yargılayacak size katılmayan sizi yargılayacak. ve bu dünya yok olana kadar devam edecek. buna takılmayın. mesele insanların sizi yargılaması değil,ha öyle bile olsa yargılayan kadar yargılamayıp , evlilik dışı ilişkiye sıcak bakan çok insan da var. değil mi?

absolut'un mizacı sert bence sadece. yoksa linç etmekten zevk alan birisi olduğunu düşünmüyorum. o yorumu iyi niyetli,bana inan . sadece inandığı gerçeği eğip bükmeden dile getiren birisi. ama bak böyle yorumlar kırıcı olsa bile kişiye acaba ? dedirtebilen yorumlar oluyor.

bilmediğim için soruyorum @Astoria ,psikologların bu şekilde hastalık tanısı koyabilme yetkileri var mı? gerçekten bilmiyorum,öğrenmek amacıyla soruyorum :) ♥️
Babamdan ayrı büyüdüm gibi bir şey, annem de sert bir figürdü. Üstelik geçmişimde yaşadığım başka sorunlar da var. O yüzden sert yorum yapıyorum. Herkes bana anlayışlı olsun lütfen. Böyle olmam bu yüzden ve ben sorunu bildiğim halde gram değiştirmek için uğraşmak yerine bunun arkasına sığınmayı ve ilgi istemeyi tercih ediyorum. Lütfen herkes beni sevsin ve eleştirmesin ama ben burnumun dikine gideyim.

O nasıl oldu ki?
Zorla hamilelik testi falan?
Kadın hamile olduğumu düşünmüş. Bunu da adama empoze etmiş.
Adam da ertesi akşam beni sahile gideceğiz diye alıyor. Bir hastanenin önünde durdu. Tabii büyük bir kavga koptu. Adamın kolu tırmık içinde kaldı vs vs.

Babamdan ayrı büyüdüm gibi bir şey, annem de sert bir figürdü. Üstelik geçmişimde yaşadığım başka sorunlar da var. O yüzden sert yorum yapıyorum. Herkes bana anlayışlı olsun lütfen. Böyle olmam bu yüzden ve ben sorunu bildiğim halde gram değiştirmek için uğraşmak yerine bunun arkasına sığınmayı ve ilgi istemeyi tercih ediyorum. Lütfen herkes beni sevsin ve eleştirmesin ama ben burnumun dikine gideyim.
Cem Yılmaz'lık desen var...

Cem Yılmaz'lık desen var...
Çakranızı açayım şemanızı çıkarayım yok falınıza yıldız harltanıza bakayım diyenlere hiç inanmayın. İçlerinde yaşam koçu psikolog bile olabilir. Size klinik psikolog ve psikiyatr ortaklığı lazım. Gerisi sadece paranızı alır kafanızı da karıştırır

Çakranızı açayım şemanızı çıkarayım yok falınıza yıldız harltanıza bakayım diyenlere hiç inanmayın. İçlerinde yaşam koçu psikolog bile olabilir. Size klinik psikolog ve psikiyatr ortaklığı lazım. Gerisi sadece paranızı alır kafanızı da karıştırır
en başından beri vurgulanan temel şey de bu; üye umarım kendisini toparlar ve bu mikroplardan uzak durur :dua:

en başından beri vurgulanan temel şey de bu; üye umarım kendisini toparlar ve bu mikroplardan uzak durur :dua:
İnsanların zor zamanlarından durumlarından faydalanıyor bunlar. Çok ünlü bir astrolog eşinden dayak yiyordu mesela. Daha kendine çare bulamamış tv de hergün bizlere akıl veriyordu😅🤣nuray sayarı idi adı galiba

İnsanların zor zamanlarından durumlarından faydalanıyor bunlar. Çok ünlü bir astrolog eşinden dayak yiyordu mesela. Daha kendine çare bulamamış tv de hergün bizlere akıl veriyordu😅🤣nuray sayarı idi adı galiba
O iyi bir astrolog ya da yaşam koçu değildi şahsen.
Şahsen astrolojiye de inanıyorum ama sadece güneş burcuna bakılarak doğru yorumlara ulaşılmaz. Kendim bizzat doğum haritası inceliyorum.
Lakin astrolojiye sizin inanıp-inanmamanız, benim inanmamla ilgili bir tartışmaya vs girmem.
Lütfen siz de herhangi bir şey söylemeyin.

Kadın hamile olduğumu düşünmüş. Bunu da adama empoze etmiş.
Adam da ertesi akşam beni sahile gideceğiz diye alıyor. Bir hastanenin önünde durdu. Tabii büyük bir kavga koptu. Adamın kolu tırmık içinde kaldı vs vs.
Adam evli sanırım
Sen eksik anlatıyorsun birşeyleri
Yada hamilelik imasında bulundun
Kimse kolundan tutup kimseyi teste götürmez
Konunda oturmayan şeyler var
Ayrıca sevgilisi olduğunu biliyorsun yani sadece sevgiliyse tabi neden adamla buluşuyorsun hala neden kadına yazıyorsun
Sevgilin benle benim yatağımda demediysen bende birşey bilmiyorum
Yaptıkların çok çirkin kaç yaşındasın bilmiyorum ama mağdur olan sen değilsin bu konuda bu çok net
Sen kadınla bir savaş içindeymişsin
Adam o tarafı tercih etmiş bunu hazmedemiyorsun
Bunu da çocukluk travmalarına bağlıyorsun
Kusura bakma da her yaptığımız şeyi çocukluğumuza bağlayıp çıkalım işin içinden o zaman

Adam evli sanırım
Sen eksik anlatıyorsun birşeyleri
Yada hamilelik imasında bulundun
Kimse kolundan tutup kimseyi teste götürmez
Konunda oturmayan şeyler var
Adam evli değil.
Kadın normal biri değil. Ben şüphelenip kadınla konuştum. Bakın bu adamla görüşüyorum ama sizin aranızda bir şey var anladığım kadarıyla diye.
Sağolsun kadın, bu adamdan daha önce çocuk aldirdigini bizim korunup korunmadigimizi sordu. Yanit vermedim tabii ki.

Test sonuçlarını aldık. Adam yarın seni güzel bir otele götüreceğim, hep yanindayim falan fıstık laflarını etti. Beni eve bıraktıktan sonra beni Instagram'dan engellemis. Tekrardan kadınla takipleşmeye başlamış.

Kadın da sonra bana tehdit mesajları attı. Ona yar olmadıysa kimseye yar etmezmiş. Önceden sevgililermiş ama su an ayrılarmış. Ciğerimi sökermiş. Diğer kızlara ne yaptıysa bana da aynısını yaparmış vs vs.

Adam evli değil.
Kadın normal biri değil. Ben şüphelenip kadınla konuştum. Bakın bu adamla görüşüyorum ama sizin aranızda bir şey var anladığım kadarıyla diye.
Sağolsun kadın, bu adamdan daha önce çocuk aldirdigini bizim korunup korunmadigimizi sordu. Yanit vermedim tabii ki.

Test sonuçlarını aldık. Adam yarın seni güzel bir otele götüreceğim, hep yanindayim falan fıstık laflarını etti. Beni eve bıraktıktan sonra beni Instagram'dan engellemis. Tekrardan kadınla takipleşmeye başlamış.

Kadın da sonra bana tehdit mesajları attı. Ona yar olmadıysa kimseye yar etmezmiş. Önceden sevgililermiş ama su an ayrılarmış. Ciğerimi sökermiş. Diğer kızlara ne yaptıysa bana da aynısını yaparmış vs vs.

Hala otel diyor.

Adam evli değil.

Bak canım bunların sürekli ayrıl barış şiddetli bir ilişkileri var belli
Böyle bazı çiftler vardır asla kopmazlar birbirlerinden
Adam gezer tozar başkalarıyla sevişir ama o kadın hep oradadır.
Sen maalesef aradaki kaçamak olmuşsun bu adam için
Adam kadına yüz vermese seni tehdit falan edemez .Ayrıca adam bundan korktuğu için falan yanında diye düşünme sakın
Buna benzer bir olay yıllar önce başıma geldi
Onu istemiyorum takıntılı ruh hastası öylesine başladım takılmak için üstüme kaldı bırakmıyor aldattım söyledim yine bırakmadı beni sonumuz yok dedim yine bırakmıyor vs vs dediği kadınla evlendi bu adam
Şimdi silah mı dayadı kadın hadi ordan ya
Yeme bunları yeme sakın
Aç gözünü akıllı ol
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama kendine böyle seviyesiz ilişkiler yerine güzel seni seven değer veren adamları hayatına al
Yoksa çok üzülürsün

Bak canım bunların sürekli ayrıl barış şiddetli bir ilişkileri var belli
Böyle bazı çiftler vardır asla kopmazlar birbirlerinden
Adam gezer tozar başkalarıyla sevişir ama o kadın hep oradadır.
Sen maalesef aradaki kaçamak olmuşsun bu adam için
Adam kadına yüz vermese seni tehdit falan edemez .Ayrıca adam bundan korktuğu için falan yanında diye düşünme sakın
Buna benzer bir olay yıllar önce başıma geldi
Onu istemiyorum takıntılı ruh hastası öylesine başladım takılmak için üstüme kaldı bırakmıyor aldattım söyledim yine bırakmadı beni sonumuz yok dedim yine bırakmıyor vs vs dediği kadınla evlendi bu adam
Şimdi silah mı dayadı kadın hadi ordan ya
Yeme bunları yeme sakın
Aç gözünü akıllı ol
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama kendine böyle seviyesiz ilişkiler yerine güzel seni seven değer veren adamları hayatına al
Yoksa çok üzülürsün
Muhtemelen diğer kadına da benim için manyak bu kadın diye söylemiştir.
Yani adam polis, ablası savcı. Kurtulmak istese kurtulurdu. Ama adam çok iyi bir manipülatördü.

Ara ara acaba kadına yazmakta, o son büyük kavgamızda ben mi hataliydim, ben mi her şeyi büyüttüm diye düşünürken buluyorum kendimi.

Peki siz o olaydan sonra kendinizi kötü hissettiniz mi? Gururunuz kırılmış gibi, ben kötü hissederken onlar belki şu an laylaylom takılıyorlar diye düşündüğünüz oldu mu? Olduysa nasıl aştınız?

Benim babam dünyanın en iyi insanı ve ilişkimiz cok iyidir, çocukluğumda da ilgi gördüm, yine de gidip bana yüz vermeyen erkeklere aşık oluyorum onların peşinden koşuyorum. 30dan sonra düşündüm düşündüm ve bunu düzeltmeye karar verdim artık aktif olarak düzeltmek istiyorum. Gerek terapiye giderek, gerek her gün kendime değer verecek bir şey yaparak, gerek güzel bir ilişki hayal ederken bana değer vermesini en üst sıraya koyarak...

Fb bile olsa sana saygılı olmalı, seni el üstünde tutmali, kötü davranma hakkını kendinde bulmamali.

İşler ne zaman saçmalamaya, dramaya bağlıyor hemen de ki meredith kaçar bana müsaade. Kendini bunlara tenezzül etmeyecek bi yerde gör.

Astoria, bunu sormam ne derece mantıklı bilmiyorum.

Belki bundan önceki konumu biliyorsundur. Bu adama olan öfkemi içimden atmamın hızlı bir yolu var mı?

Psikolog diilim ama bu konuda bi fikrim var. Sen o adamı aştın. Sen o adamın uzerindesin. Sen artık o adam gibilerle takılmaya tenezzül etmezsin. Gibi düşünürsen belki enerjini de buna harcamayabilirsin gibi geldi etkili olur mu bilemedim.

X