Yine Aynı Bataklığa Saplanıyorum

Enerjilere inanıyorum ve bu inancıma da saygı duyulmasını beklerim :)
Enerjilere bende inanırım ama böyle saçma olanlara değil.
Ne diyeyim, o zaman bu inancınızdan ötürü 7 yıl boyınca kötü enerjisini üzerinizde taşıyıp depresif yaşayacaksınız, geçmiş olsun.

doğruyu söylemek saldırganlık oluyor galiba burada.
Üslup diye bir şey var.

Sizin için söylemiyorum bunu ama sürekli erkek peşindesin muhtemelen hayatının diğer alanları ottan olan bir eziksin temalı bir soru sormak pek bana yardimi dokunan, saldırgan olmayan bir şey degil.

Derdini anlatan birine acımasızca saldıranları hıc anlamıyorum. Hayat bu basımıza ne geleceği belli değil. Keşke empati yapsak bugün sana yarın bana misali...
Derdini yazanın üstüne gitmeyelim. O kadar kötü ki. Kimseye anlatamıyorsun buraya yazıyorsun. Ben kızkardeşimin vefatını birkaç kez yazdım çünkü diri diri ölüyordum resmen. Biri de çıkıp sürekli ölümleri konu acıyor psikologa gitmeli dedi. Ben 16 yaşına anne baba erkek kardeşimi kaybetmişim 21 yıl önce ve 2 yıl öncede kızkardeşimi kaybettim. Bir derdim var platformuna ölümleri yazdım diye ne hakaretler duymuştum burada. Anlayış lazım. Bugün bana yarın sana.... empati...
ee ne yapalım ah vah edip sizinle ağlayalım mı? yoksa yapabileceğiniz şeyler üzerine mi konuşalım?
yas durumlarında psikolog denmiş çok da iyi denmiş?

Derdini anlatan birine acımasızca saldıranları hıc anlamıyorum. Hayat bu basımıza ne geleceği belli değil. Keşke empati yapsak bugün sana yarın bana misali...
Derdini yazanın üstüne gitmeyelim. O kadar kötü ki. Kimseye anlatamıyorsun buraya yazıyorsun. Ben kızkardeşimin vefatını birkaç kez yazdım çünkü diri diri ölüyordum resmen. Biri de çıkıp sürekli ölümleri konu acıyor psikologa gitmeli dedi. Ben 16 yaşına anne baba erkek kardeşimi kaybetmişim 21 yıl önce ve 2 yıl öncede kızkardeşimi kaybettim. Bir derdim var platformuna ölümleri yazdım diye ne hakaretler duymuştum burada. Anlayış lazım. Bugün bana yarın sana.... empati...
Sizin konularınıza gayet saygılı yazdık üzüldük. Ama siz de başka konuya ölümle ilgili beddua tarzı şeylere yazdınız ve mune hanım uyarmıştı hatırlarsanız. Konu sahibini hayata kazandırmak yeni bir başlangıç yapmasını saplamak için zorluyoruz. Kendisi yıllardır naziktir de ne yazsak asla hakaret vs. etmez beddua etmez

Ben sordugunuz sorudan işi gücü erkek olmuş hayatının diger alanları ottan olan bir eziksin imasini aldım.
Çünkü neden soruma da yanit vermediniz.

Ikidir konunuza yorum yapiyorum. "Sebep?" sorusuyla cevap veriyorsunuz bana ve cevap vermemi mi bekliyorsunuz?

Boyle bir ima cikarmak sizin probleminiz.

Ikidir konunuza yorum yapiyorum. "Sebep?" sorusuyla cevap veriyorsunuz bana ve cevap vermemi mi bekliyorsunuz?

Boyle bir ima cikarmak sizin probleminiz.
Biri de aşk hayatinizla ilgili konunuza hayatınızın diger alanlarına dair bir soruyla karşılık verse ne mana olursunuz.

Sizin konularınıza gayet saygılı yazdık üzüldük. Ama siz de başka konuya ölümle ilgili beddua tarzı şeylere yazdınız ve mune hanım uyarmıştı hatırlarsanız. Konu sahibini hayata kazandırmak yeni bir başlangıç yapmasını saplamak için zorluyoruz. Kendisi yıllardır naziktir de ne yazsak asla hakaret vs. etmez beddua etmez
Eh arada sivri dilim tutuyor ama inkar edemem :)

X