yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

tmm ama ben daha yniyim canım foto.eklemeyi bilmiyom bi ara banada anlatrsınız delikafadulden

suprensesi canım ya seni arkadaşlara kaydettiğim halde halen bilinmeyen profil diye geçiyosun anlamadım fisfisfis

bebetom canım senin kociş bugün çağırmadı seni yatalım diye hayreet kaydirigubbakcemile3

bence yakışır gibime geliyo da kara senin yinede şekerim sevgilin tepki vermsin biraz asi bi model benim ki vermez meselaa

bence yakışır gibime geliyo da kara senin yinede şekerim sevgilin tepki vermsin biraz asi bi model benim ki vermez meselaa

benim gözlerimde pörtlek kalemi gözümün üzerine çekince hele daha çok ortaya çıkıyor ,bide dişimde taş var benim aslında hoş dururda sevgilimi hiç hesaba katmamıştım bak

bebeto cvp versene kanki bak senin için aşkımın resmini ekledim bakında silecem

Kız su yakısır bu sac san canım kestır sewgulunde idare eder yakışmışsınız canuuuuuuuuuuum:lepi:

valla olmadık yerde tepki veriyo bu erkek milleti bilirsinn yani en azından bi çaktırmadan fikrini sor bence canım

Eklayamedım ya hala tekrar ügret bana sunu ya oyazıyı kaydettım bu zıkkım olasıca su:1closedeyes:

bebetomm sana diyom kıs kocişini uyutup kaçtın mı yoksa sensiz uyumuyodu kaydirigubbakcemile3

Kız su yakısır bu sac san canım kestır sewgulunde idare eder yakışmışsınız canuuuuuuuuuuum:lepi:

idare eder yani öylemi kaydirigubbakcemile3

papatya haklısın valla bide büyük benden bide ağır felan ayaklarında ya bu kısmını düşünmemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…