yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

burdan sevgilime helal olsun diyorum beni artık en ince ayrıntıyı düşünmeye getirtecek derecede delirtmiş kaydirigubbakcemile3

Yok kız guzel be sende hemen alınıyon canım aman ben en ıyısı gıdım mı kımse benı ıstemıyo mafoldumbenhemen küüsyo kocış yatmadı papatya cıgım:a015:

burdan sevgilime helal olsun diyorum beni artık en ince ayrıntıyı düşünmeye getirtecek derecede delirtmiş kaydirigubbakcemile3

sen aşmışsın bende tebriklerimi gönderiyor,bravo diyorum ona ben nasıl düşünemedim yanında kot bile giyinemeyen ben saçım o haldemi gidecem pöhhh

Yok sen bul eklesene bana buldum ama olmuyo dıgerını kayıt ettı bu velet üffffffff cıkmıyor bu yazı burdan ya heralde magıc beddua ettı yahu bana kafamçokkarıştı

bende diyorum ne zamn baksam kociş çağrıyo diyodun bugün demedin şaşırdım canım -tatlicadiarzu-

Yok kız guzel be sende hemen alınıyon canım aman ben en ıyısı gıdım mı kımse benı ıstemıyo mafoldumbenhemen küüsyo kocış yatmadı papatya cıgım:a015:

gitme durrrrrr

bende pazartesi olmıcam hehehe sevgilimin yanında olacam annem duysa öldürür beni

kaydirigubbakcemile5 suprensesi en azından çok geç olmadı fikrini değiştirmen için

Hadı su sunu hallet artık ya bak herkes küsüyo benımle zaten ya hihoyyyt

bebetom bacımm suprensesi çatlıcak artıkkkk :roflol: gülmekten öldüm ya

Hadı su sunu hallet artık ya bak herkes küsüyo benımle zaten ya hihoyyyt

canım aynı şekilde ya resim bul netten,google yaz mesela ne istiyorsan noel baba giftleri yaz görsellerde ara de güzel bi resim bul üzerine gel sağ tıkla özelliklerden adres kısmını kopyala de önce

Kızlar bayağı geyik yapmışsınız ha.Ben de ipucufalan verdiniz sandım ama sevgililerden bahsediyorsunuz sanırım.O kadar sayfa okudum meğer geyikmiş..:nazar:He bu arada evet şu kırmızı donları eklemesek daha iyi bence.:ecrin_bebek:

bizi okuyanlar neden yazmıyorsunuz kızçeler durmayın uzakta gelin yamacımıza

X