yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

• Konu Sahibi AswangCullen
hava felaket ama markete çıkmam lazım, görüşürüz,kızlar.

bu arada benim arkadaş hala yok.......CADIARZU

oturdum elimede kağıt kalem aldım şu sonuca vardım ;

''ozlem71,umudumsunbebeğim,hunter7,bebetom,Debbiesue,çedene,mugecik,masumum ''ben bunlardan birine çıktım ama hangisine eleye eleye bu kadar eleyebildimkaydirigubbakcemile3hele DebbieSue öğrenci demese kesin sana çıktım dicektim ama öğrenci olması herşeyi bitirdiopuyorumnanaktankime çıktım ya ne olur söylesinnn....

bu arada benim kurbanım vbu bizim topiklerden hiçbirine uğramadığı gibi sadece 1 kere girmiş oda bende listede varım gibisinden bi msj atmış,profiline baktım hiç bişey yok ne alacam ben ona ya sadece bildiğim tek şey anne adayı öyleki buraya nikini yazsam onu bile görmez o kadar yanizemuszemus

ya ben hediye felan istemiyorum kime çıktığımı bileyim yeter yaaa

CADIARZU kaydirigubbakcemile2fisfisfis

:jeyyar::jeyyar: opuyorumnanaktan

kızlaar nabeer :) ayy ancak girebiliyorum nete... dısarı çıktım geldim :)

napıyosunuz bakalıııım

benimki açık online ama topiiimde değil şu an :)

Ordamısınız kızlar cewap werın.Ne ördünüz.hedıyeler nasıl gıdıyo.Alış verış ışlerı yahu benım kurban kesıme hazır cıcıler:içelim::sm_cool::sm_cool:

Meraktan cıldırıyom ya ben kıme cıktım kı bıraz ıpucu verın kızlarrrrrrr ordamısınız?

kızlar hedıyelerı ekleyın istersenız..
resımlerı ..merak eden merakından yarılan üyeeeeeeeeee

Olurmu kı sekerım eklersek hıç bır anlamı kalmaz bende dellenıyorum ama ne yapım beklerız seker:dance:sırnaşık şey

ben henüz hediyemi alamadım ama en kısa zamanda alacagım.aslında bugün çıkıp alacaktım ama beklenmeyen bir saglık sorunundan dolayı cıkamıyorum dısarı.bide şimdiden söylüyorum ben yurt dışında oldugumdan dolayı belki ufak bir ihtimal bana cıkan kişi hediyesini birkaç gün gecikmeli alabilir belkide tam gününde alır bilmiyorum ama kesin alır yani sonucta.ne olur ne olmaz dıye yazayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…