yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

süprüs :) kitap okumayı sewermi acaba bi de çok sevdiğim bi kitabı hediye edicem ona :) hediyelerimin yanında :) asıl hediyeye bakıcam daha. :) kızlar bu haftamı gönderiyoruz ??

ben de biraz kurbanımdan bahsedeyim bari.

benim kurbanım istanbuldan bekar 5 ortak arkadaşımız var buralarda görmüyorum pek

bu arada acaba masummasal, mugecik, esracadı,sumak ve çorummelekten birine çıkmış olabilir miyim diye düşünüyorum ben de bu topiği okuduktan sonra

kızlar beden ölçülerinizide verin de kırmızı don almak istersek ona göre alalım :9 üst beden ve alt beden veriiiiiiin :)

aşkım hedıyelerın resımlerını eklediğimiz bır topik var haberın yok senın :)
hedıyelerı açıp göstermıyoruz paketlerıyle resımlıyoruz:)

Hıııııııııııalkisalkisalkis

ya böyle olacağını bilseydim katılmazdım bu ne şimdi çatladım ben hediye felan istemiyorum sadece kime çıktım söylesin yeter dayanacak gücüm kalmadı

hımmmmmmmm
benimm cici kurbanım bir ewli
ya 3 bebesi var yada henüz çalışma içindeler
ya ew hanımı ya bir ögrenci
ya deniz kenarı bir yederr dee yadaa çokk uzaklardaa kışları kurak yazları sıcak bi iklimdee
:dance:

ya böyle olacağını bilseydim katılmazdım bu ne şimdi çatladım ben hediye felan istemiyorum sadece kime çıktım söylesin yeter dayanacak gücüm kalmadı

bence sen konu sahibinin kurbanısın :hulya:
kesin deyilim ama ip uçları onu gösteriyo
bildiysem hediyeleirn yarısını isterim bakk :jeyyar:

hakkaten ne güzel çıkmışsınız
adostlugunuz aim olsun seni kokoşş zemuszemus

bir ipucu daha benden
sitede dolanırkenn bir buluşmada benim kurbanın fotograflarını gördüm oldum sanki :asigim:
emin deyilim
gibi gibi
sanırım
bir kedi gördüm :hulya:

Son düzenleme:
ben de çitolun kurbanı oldum galibadelikafaduldendelikafadulden

bir ipucu daha benden
sitede dolanırkenn bir buluşmada benim kurbanın fotograflarını gördüm oldum sanki :asigim:
emin deyilim
gibi gibi
sanırım
bir kedi gördüm :hulya:
ay yok yaaaaa:kedi: bir önce ki mesaja bakarak yazmıştımkaydirigubbakcemile3

oturdum elimede kağıt kalem aldım şu sonuca vardım ;

''ozlem71,umudumsunbebeğim,hunter7,bebetom,Debbiesue,çedene,mugecik,masumum ''ben bunlardan birine çıktım ama hangisine eleye eleye bu kadar eleyebildimkaydirigubbakcemile3hele DebbieSue öğrenci demese kesin sana çıktım dicektim ama öğrenci olması herşeyi bitirdiopuyorumnanaktankime çıktım ya ne olur söylesinnn....

bu arada benim kurbanım vbu bizim topiklerden hiçbirine uğramadığı gibi sadece 1 kere girmiş oda bende listede varım gibisinden bi msj atmış,profiline baktım hiç bişey yok ne alacam ben ona ya sadece bildiğim tek şey anne adayı öyleki buraya nikini yazsam onu bile görmez o kadar yanizemuszemus

malesef cnm benim kurbanım ist. dan

ben de biraz kurbanımdan bahsedeyim bari.

benim kurbanım istanbuldan bekar 5 ortak arkadaşımız var buralarda görmüyorum pek

bu arada acaba masummasal, mugecik, esracadı,sumak ve çorummelekten birine çıkmış olabilir miyim diye düşünüyorum ben de bu topiği okuduktan sonra

benım kurbanımın nıckınde ,a var :jeyyar:

bu da uydu hee :icecream:

citol .!.:
bir ipucu daha benden
sitede dolanırkenn bir buluşmada benim kurbanın fotograflarını gördüm oldum sanki
emin deyilim
gibi gibi
sanırım
bir kedi gördüm

citol senin kurban you_know mu nan yoksa ,o boyle baslık actıydı ıkı tane delikafadulden

hehe you-know katıldı mı nana ceklıse kafamçokkarıştı

X