A
AswangCullen
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AswangCullen
süprüs :) kitap okumayı sewermi acaba bi de çok sevdiğim bi kitabı hediye edicem ona :) hediyelerimin yanında :) asıl hediyeye bakıcam daha. :) kızlar bu haftamı gönderiyoruz ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşkım hedıyelerın resımlerını eklediğimiz bır topik var haberın yok senın :)
hedıyelerı açıp göstermıyoruz paketlerıyle resımlıyoruz:)
ya böyle olacağını bilseydim katılmazdım bu ne şimdi çatladım ben hediye felan istemiyorum sadece kime çıktım söylesin yeter dayanacak gücüm kalmadı
bence sen konu sahibinin kurbanısın :hulya:
kesin deyilim ama ip uçları onu gösteriyo
bildiysem hediyeleirn yarısını isterim bakk :jeyyar:
hakkaten ne güzel çıkmışsınız
adostlugunuz aim olsun seni kokoşş zemuszemus
yaa ben ipucu verirsem hemen anlar ki
çünkümm onun yaşadağı yerden 2-3 kişi var meslekten ya hiç yok yada 1-2 tane var
amaa şunarı söyliim
evli, henüz çocuğu yok
ay yok yaaaaa:kedi: bir önce ki mesaja bakarak yazmıştımkaydirigubbakcemile3bir ipucu daha benden
sitede dolanırkenn bir buluşmada benim kurbanın fotograflarını gördüm oldum sanki :asigim:
emin deyilim
gibi gibi
sanırım
bir kedi gördüm :hulya:
oturdum elimede kağıt kalem aldım şu sonuca vardım ;
''ozlem71,umudumsunbebeğim,hunter7,bebetom,Debbiesue,çedene,mugecik,masumum ''ben bunlardan birine çıktım ama hangisine eleye eleye bu kadar eleyebildimkaydirigubbakcemile3hele DebbieSue öğrenci demese kesin sana çıktım dicektim ama öğrenci olması herşeyi bitirdiopuyorumnanaktankime çıktım ya ne olur söylesinnn....
bu arada benim kurbanım vbu bizim topiklerden hiçbirine uğramadığı gibi sadece 1 kere girmiş oda bende listede varım gibisinden bi msj atmış,profiline baktım hiç bişey yok ne alacam ben ona ya sadece bildiğim tek şey anne adayı öyleki buraya nikini yazsam onu bile görmez o kadar yanizemuszemus
malesef cnm benim kurbanım ist. dan
ben de biraz kurbanımdan bahsedeyim bari.
benim kurbanım istanbuldan bekar 5 ortak arkadaşımız var buralarda görmüyorum pek
bu arada acaba masummasal, mugecik, esracadı,sumak ve çorummelekten birine çıkmış olabilir miyim diye düşünüyorum ben de bu topiği okuduktan sonra
citol .!.:bir ipucu daha benden
sitede dolanırkenn bir buluşmada benim kurbanın fotograflarını gördüm oldum sanki
emin deyilim
gibi gibi
sanırım
bir kedi gördüm