yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

• Konu Sahibi AswangCullen
sanırım şu an türkiye yolunda ilerlemektedir hediye paketim..

bu aradada ben ne zaman gelsem kimsecikler yok burda.hoş beni soranda yok ama gidiyorum bir geliyorum anaaa 5sayfa çın çın yapılmış.ben gelince nereye kayboluyonuz yavv.neyse kızım acıkmıs gidip yemek hazırlayayım ona.umarım geldıgımde burda olursunuz.
bu arada reflex dogum günün kutlu olsun canım.nice mutlu seneler dilerim sevdiklerinle a.s.

Pasaklım neredesin sen yaw gözükmeidn bugün.

Citol 36da olabilirdi ama neyse farketmez :jeyyar:

ooof sorma sipidim sorma işim başımdan aşkın yaaa
nefret ediyorum salı günlerinden
millet pazartesi sendromu yaşar ben salı sendromu yaşıyorum :sinifsinif:

ben kırmızı don almadım ama bu arapların cok sevdıgı harıka bır mavı ton var.arabistandan gittigi belli olsun diye o renkte bir gecelikte aldım hediyelerimin yanında.umarım begenir.

ben kıskandım çoook :1closedeyes:

ben kırmızı don almadım ama bu arapların cok sevdıgı harıka bır mavı ton var.arabistandan gittigi belli olsun diye o renkte bir gecelikte aldım hediyelerimin yanında.umarım begenir.

uuuu ben de cok kıskandım :1ninca:

ya ben kime cıktım ya biraz ip ucu verin lütfennnnnn küsecem heeeeeee :sinifsinif:

bugün benim doğum günüm ve ben hiiç kendimi mutlu hissedemiyorum içimden ağlamak geliyor nebilim öyle hissediyorum

doğum günün kutlu olsun canım bende doğum günlerimde hep hüzünlü olurum nedense :içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:

kaydirigubbakcemile3 siz daha neler neler aldıgımı bir duysanız.umarım arkadasımda aldıklarımı cok begenır..

kumsall bana alıyosun sen deme bana alan sen ol lütfen lütfennn delikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile2

kaydirigubbakcemile3 siz daha neler neler aldıgımı bir duysanız.umarım arkadasımda aldıklarımı cok begenır..

ben çekilişte bi karışıklık yapmışım sen bana alacaksın aslında
adresimi özel mesajla gönderiyorum hemen kaydirigubbakcemile3

ya ben kime cıktım ya biraz ip ucu verin lütfennnnnn küsecem heeeeeee :sinifsinif:

bi tek ben biliyorum çünkü sizin çekilişi ben yaptım :dilcikar:

yok pasaklım yanlışın var kumsal bana alıcak:))

ben de aldım kırmızı don ,aslında almayacaktım ,sonradan aldım ,:hulya:

çok sade bırsey aldım ben umarım begenır ,hediyelerım tamam sadece paketlenmeyı beklenıyor zemuszemus

yaaa galiba ben sana çıktıımmm kaydirigubbakcemile2
kırmızı don almamıştın almışsın,benim dimi benim söyle hadiii hihoyyyt

paranoyak oldum yaa kaydirigubbakcemile3

bugün benim doğum günüm ve ben hiiç kendimi mutlu hissedemiyorum içimden ağlamak geliyor nebilim öyle hissediyorum

Nıce mutlu yıllar canım saglık ve nese ıle neden mutlu degılsın ki:uhm:

Bu aralar cok meraklı oldum ya kumsall ben sanamı cıktım ki ne aldın kız sen hedıyelerını paylaşsana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…