yılßaşı hatunları :) kurbanlarımıza ipucu verelim

ohh ohh kızlar döküldü yavaş yavaş hulyacımda örgüsünü kapmış gelmiş ama benim azcık marelim bozuk ağlamaklıyım ve kendimi kötü hissediyorumsenağlama

Gel omzuma doğru yeaavvrum:jeyyar:
Gazoz açayım mı?:jeyyar:...Rahatlarsın:1ninca:
Doğum günü çocuğu Teoman havasına girmiş..Bugün benim doğumgünümü Müslüm havasında söylermiş..Dağılın uleeeyyynn.ıyi ki doğmuşsun kardeşim..Var mı bir isteğin? Ne gibi birşey yapabilirim seni mutlu etmek, rahatlatmak için?

canıım kıyamam,olur bazen böyle özel günlerde,bazen daha duygusal olur insan
sana mutlu ve huzurlu nice güzel yaşlar dilerim canım,iyiki doğmuşsun Şeniz
Sağol canım iyi dileklerin için iyiki varsınız.:1hug:
Gel omzuma doğru yeaavvrum:jeyyar:
Gazoz açayım mı?:jeyyar:...Rahatlarsın:1ninca:
Doğum günü çocuğu Teoman havasına girmiş..Bugün benim doğumgünümü Müslüm havasında söylermiş..Dağılın uleeeyyynn.İyi ki doğmuşsun kardeşim..Var mı bir isteğin? Ne gibi birşey yapabilirim seni mutlu etmek, rahatlatmak için?

hulyacım bu saatten sonra gazozda kesmez beni yanımda olduğunuzu bilmekte rahatlattı beni sağol canım:1hug:

günmaydın bacular reflex doğum günün kutlu olsun balım........

günaydın kızlarrr
reflex doum günün kutlu olsun a.s.

dogum günün kutlu olsun reflex
herkeslere günaydınnn

günaydın kızlarrr a.s.
iyiki doğdun reflexxx seni şöle alalım pastayı üfle hihoyyyt

pastaei41.jpg

mugecık hosgeldınnn

günaydın kızlarrr a.s.
iyiki doğdun reflexxx seni şöle alalım pastayı üfle hihoyyyt

pastaei41.jpg

ayyyy inanmıyorum yaaa bana özel bi pasta çok duygulandım yaaasenağlama arkadaşlar hepinize çoook teşekkür ederim çok incesiniz bitanesiz seviyorum sizi ve tüm kk dostlarımı a.s.

benim bitanecik dostlarum bugün nasıllarmışşşş... öğle arası 2 dk bakıp çıkıcam ama ben KK da kalmak istiypruuum :) hadi okul ve işleri asalım bu öğle sonu:umursamaz:

reflexim iiiiki doğduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun a.s.

Bundan anlamlı bi pasta olamazdı heralde :lepi:
iyiki doğdun canım nice senelere

mutlu yıllar reflex... ben de geçen sene doğum günümde bol bol ağlamıştım valla :)

her gün de birinin doğum günü... ne çok aralık doğumlu varmış :)

abooww sende çok şey istiyon kıss kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

koyu mor didimm ne didiim ki :gitme:

Pasakcıgım C cup bıraz büüük oluyo ama sen 38 beden gıydıgını sölüyon.Ha bu arada benımkıde C cup alt M gıyıyorum canım.Bedenım42 maaalesf ama en kısa zamanda 38 olucam yarın guatr ıcın dr.kontrolum var.Ilacımı duzenlerse zayıflarım malum guatr hormonları etkılıyo ya kılo yapıyo yada zayıflatıyo kışlar.Bana:Saruboceq:edın.tahlıllerım ii cıksın:uhm:

:kedi: ama bebetom neen böyle şeyler yaziisin ki,
sırtım 75 cm ama cup ölçüm C :kedi: :kedi: :kedi:

mutlu yıllar reflex... ben de geçen sene doğum günümde bol bol ağlamıştım valla :)

her gün de birinin doğum günü... ne çok aralık doğumlu varmış :)

bende böyle kutlama isterim, böyle pasta isterim bananemmm :dilcikar:
doğum günüme az kaldı 31 Ocak not al minik minicik miniminnacık böcük:dilcikar:

sevgili kurbanum
38 beden kıçına kırmızı donda buldum zemuszemus
hadi hayırlısı

Pasaklım neredesin sen yaw gözükmeidn bugün.

Citol 36da olabilirdi ama neyse farketmez :jeyyar:

ben de aldım kırmızı don ,aslında almayacaktım ,sonradan aldım ,:hulya:

çok sade bırsey aldım ben umarım begenır ,hediyelerım tamam sadece paketlenmeyı beklenıyor zemuszemus

ben kırmızı don almadım ama bu arapların cok sevdıgı harıka bır mavı ton var.arabistandan gittigi belli olsun diye o renkte bir gecelikte aldım hediyelerimin yanında.umarım begenir.

X