Gebeliğe Hazırlık Yıllardır olmayıp kendiliğinden gebe kalanlar..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa maşaallah sevindim umut oldunuz yaşınız kaçtı acaba bide neden olmamisti hiç mi bi tedavi Dr veya bitkisel uygulamadiniz biraz ayrinti verir misiniz ?
35 yaşındayım canım 23 yaşında evlenmiştim 30 yaşında kızım oldu dr a çok gittim bi sorununuz yok dendi hep tedavi olmadık akışına bıraktım süpriz oldu o an sevinçten akan gözyaşlarımı anlatamam şimdi kızıma kardeş istiyorum Allah nasip ederse
1yıldır olmadı klomen kullandım pek bi faydasını görmedim onun adetim de çok düzensiz di benim c-life macun kullandım iki ay önce gününde adetimi oldum bu ay hala olmadım bekliyorum bütün belirtileri yaşıyorum umarım psikolojik değildir inşaAllah hamişimdir

Yaa inşaallah kardeş geliyordur bende macun aldım ama henüz başlamadim. Düşünüyorum da o 7 sene boyunca her türlü tedaviyi görseniz de kızınız yine aynı tarihte doğacaktı, bazen boşa mi çabalıyoruz demekten kendimi alamıyorum

İnşaAllah canım sabırla bekliyorum
Vakti saati var onun dolmasını bekliyor Mevlâ OL derse olur Rabbim gönlüne göre versin sana ve isteyen herkese tattırsın o muhteşem duyguyu ♥

Adetim gecikti bir hafta oldu evde gebelik testi olmadığı için yapamadım ama ovulasyon testi vardı bi ümit yapiyim dedim test çizgisinde en ufak bile çizgi belirmedi yani yine tüm umudum eridi gitti...geçen ay progestan iğne ile adet olmuştum, bu ay ondan dolayi gecikmiş olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…