Gebeliğe Hazırlık Yıllardır olmayıp kendiliğinden gebe kalanlar..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Deli_Esme

Birgün gelir misin yavriş 🐣
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
63
58
38
38
Selamlar..
Hanımlar çok merak ediyorum birkaç yıl hamile kalamayip kendi kendine tedavisiz hamile kalan var mı? Ben beş yıllık evliyim klomen dışında bir tedavi görmedim ama Dr a gitmek istemiyorum zulüm gibi geliyor..lütfen böyle mucizevi birsey yaşayanlar varsa bu konu altına yazabilir mi?

vardir illa ama yine beklemeniz gerekecek.

Bekleyelim bakalım
Canım bazen bişeyler uğruna çabalamak gerekiyor evet bazılarınınki çabasız ilk gecede oluyor ama demek ki bizim bi çaba vermemiz gerek rahim filmi çektir eşin sperm testi yaptırsın çatlatma iğnesi aşılama gibi basit tedaviler var birinden başla bence ovulasyon testi de kullanabilirsin eger kendiliğinden hamile kalmak istiyorsan aklından gebeliği çıkarmak gerekmiş sahsen ben bunu yapamıyorum ancak hafızamı sildirmem gerek inşallllllah tez zamanda hamile kalırsın

kendı kendıne derken umarım sevişiyorsun dur ,

o zaman gerçekten hamıle kalamazsın

şaka biryana bendr gitmeden kaldım ama o ay bile soğan kürü uygulamıştım ,

rabbım yeterki istesin , olacagı varsa oluoyor

klomen görmüşsunuz 5.5 yilcok başka tedavi neden gormedinizrahim filmi cekildinizmi
Yaskacbuarada
Evet çekildim bi sorun çıkmadı sağ overde çikolata kisti var ama drlar fikir ayrılığına düşüyor kimi gebeliğe engel değil diyor kimisi ameliyat diyor.

sen elinden gelen çabayı sarfedeceksin ki Rabbimde mükafatını versin. oturduğun yerde kimse kimseye bi parça ekmek bile vermiyor :). illaki bi sıkıntı vardır kontrollerinizi olmanız lazım
Her konu için evet ama bu evlilik ve çocuk mevzusu olunca farklı oluyor Allah ezelde yazmadiysa ne yaparsam yapayım olmayacak bu bebek bunu düşündükçe bişeyler yapma hevesim iyice ölüyor..tabi ki sürekli Dr a gidiyoruz kist dışında hersey normal. Aşılama düşünüyoruz bu ara eşim tüp bebek istemiyor

Ahahahaa içimizde Meryem Ana olan var mı diye sormadım ama iyi espiriydi soğan kürü çok yaptım clife macun aldım henüz kullanmak nasip olmadi..

Dediklerinizi bi kereye mahsus yaptık canim ama şu aklından çıkarma olayı evet önce aklımı çıkarmak gerek..

Ben varım! Eşimde ciddi sıkıntılar vardı. 24 yasındayık korunmaasız 1 yıl denedik olmadı. Kısırlık raporuyla devlette ilk aşılamamı oldum ama negatif oldu. Sora bi 9 ay bir porf ile tedavi gördü sigarayı bıraktı bisürü kür içti işe yaramadı tüp bebeğe yönlendirdi. Tüp bebekle oğlum oldu 3. Senesinde evliliğimizin. Suan oğlum 9.5 aylık ve ben kendiliğimden eşim hicbir tedavi görmeden sigarayı inanılmaz fazla icerken hamile kalmışım. 4 yıllık evliyiz

Bana 2 yıl bitti evlendiğim günden berri istedim çok çabaladım çok uğraştım 2 yıl boyunca hiç boş durmadım. en son rahim filmi çekildim tüplerim kapalı çıktı. 1 kez tüp bebek denedik boş gebelik oldu. 10.ayda istanbula gittim tüplerim çok şükür açıldı. eşimde test verdi bu seferde onunki olumsuz çıktı normal gebelik olmaz dediler. Bildiğim bi yerden macun aldım 20 gün kullandı eşim sonra ben hamile olduğumu öğrendim ama 9 haftalık kalbi durmuş 15 gün oldu kürtaj olalı ama hala pes etmedim acım çok taze ama benim hala umudum var

benim eşimde tupbebek istemiyor sanki dogal oluyorda ben merkaliyim tube
Valla yazakdar oldu oldu olmadi tup yaptircm dedim.hazirlan dedim olan bana olacak bneim vucudimla oynanacak
Alttarafi bir sperm ypacak
Erkkelere dunya guzel

Maşallah Rabbim oglunuza sağlıklı ömürler versin ama tedavisiz değil tupbebekle olmuş evladınız yanlış mı anladım?

Oncelikle geçmiş olsun ama tebrik ederim sizi ne güzel gebe kalabilmissiniz o kaybinizda mutlaka hayir vardır öyle inanin,eminim sağlıkla bebeğiniz olacaktir yine.

Evet ben evlendikten 2 yıl sonra hamile kaldım 9 haftalıkken kalbi durdu kurtaj oldum 6 ay bekle dedi dr.m klomenle 3 yumurta gelişmişti ve ikiz gebelik yaşadım 10.haftada yine birinin kalbi durdu tek gebelik devam etti şimdi sağlıklı 17 aylık bir oğlum var yeniden istiyoruz bakalım bat 8 şubat
Allah isteyen herkese nasib etsin sağlıkla

benim eşimde tupbebek istemiyor sanki dogal oluyorda ben merkaliyim tube
Valla yazakdar oldu oldu olmadi tup yaptircm dedim.hazirlan dedim olan bana olacak bneim vucudimla oynanacak
Alttarafi bir sperm ypacak
Erkkelere dunya guzel
Ya açıkçası bende olacaksa olacaktır eğer olmayacaksa on kere bile tüp bebek yaptır olmaz diye düşünüyorum ama sonuçta oda bi tedavi yöntemi işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…