• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yıllardır olmayıp kendiliğinden gebe kalanlar..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ben evlendikten 2 yıl sonra hamile kaldım 9 haftalıkken kalbi durdu kurtaj oldum 6 ay bekle dedi dr.m klomenle 3 yumurta gelişmişti ve ikiz gebelik yaşadım 10.haftada yine birinin kalbi durdu tek gebelik devam etti şimdi sağlıklı 17 aylık bir oğlum var yeniden istiyoruz bakalım bat 8 şubat
Allah isteyen herkese nasib etsin sağlıkla
Maşaallah barekallah sevindim Rabbim sağlıkla büyütsun hayırlı kardes nasip etsin. Kayıplarınız için geçmiş olsun, benimde adetim geçti bikaç gün ama beş senedir negatif görmekten usandigim için test yapmıyorum artık adet olmayı bekliyorum..

Maşallah Rabbim oglunuza sağlıklı ömürler versin ama tedavisiz değil tupbebekle olmuş evladınız yanlış mı anladım?
Oğlum tüp bebekle oldu suanki gebeliğim tedavisiz plansız. Hatta hani derler ya süt korur sütüm de korumadı öyle güclü bir bebek suan karnımdaki☺️

tuple ihtimal daha fazla
Yasiniz kucukse bkeleyin ozaman ben riske atmayacağım elimden geleni yptim herseyi denedim olmadı derim enazindan
Evet orası öyle tabi deminde sormussunuz yazmayı unuttum yaşım küçük değil 33 yaşındayım yani aslında bekleyecek durumda da değilim :olamaz:

Oğlum tüp bebekle oldu suanki gebeliğim tedavisiz plansız. Hatta hani derler ya süt korur sütüm de korumadı öyle güclü bir bebek suan karnımdaki☺
Aaa maşaallah sağlıkla kucağıniza almanızı dilerim işte yani Allah verecekse sebebe gerek yok ama bize çaba gerekiyor farkindayim

Aaa maşaallah sağlıkla kucağıniza almanızı dilerim işte yani Allah verecekse sebebe gerek yok ama bize çaba gerekiyor farkindayim
İnan 4. Senemiz 3 sene boyunca neler denedik neler olmayınca kendimizi sadece tüp bebekle olacagına öyle inandırdık ki oğluma kardeşi bile tüp bebekle düşünüyorduk ilerde, ama nasip işte olmaz denen oldu öylece hamile kalmışım. O kadar inanmadım ki hic gecikmeyen adetim 6 gün gecikmesine ragmen test bile yapmıyordum buradaki arkadaslar bir tet yap dedi ve hayatımda ilkdefa cift cizgi gördüm. Oğlumda direk merkez kan testi almıştı.

İnan 4. Senemiz 3 sene boyunca neler denedik neler olmayınca kendimizi sadece tüp bebekle olacagına öyle inandırdık ki oğluma kardeşi bile tüp bebekle düşünüyorduk ilerde, ama nasip işte olmaz denen oldu öylece hamile kalmışım. O kadar inanmadım ki hic gecikmeyen adetim 6 gün gecikmesine ragmen test bile yapmıyordum buradaki arkadaslar bir tet yap dedi ve hayatımda ilkdefa cift cizgi gördüm. Oğlumda direk merkez kan testi almıştı.
Rabbim tamamina erdirsin çok sevindim adınıza şimdi ne kadarlık oldu bebiş? Sizin gibi olan çok duyuyorum ama tüp bebek sonrası ikincinin hemen geldiğini..

Evet orası öyle tabi deminde sormussunuz yazmayı unuttum yaşım küçük değil 33 yaşındayım yani aslında bekleyecek durumda da değilim :olamaz:
Bende 33olcm ayniyiz ben gece evlendim yaşım ilerlemeden yaza denicm artık gönül doğal yoldan olsun isterdim ama nasib

Bir tanıdığım üç aşılama, üç tüp bebek ve sayısız tedaviden sonra kendi kendine 20 sene sonra hamile kaldı 🙄🙄

Bir tanıdığım üç aşılama, üç tüp bebek ve sayısız tedaviden sonra kendi kendine 20 sene sonra hamile kalfi
Ah çok ilginç geliyor bu haberler işte..ama 20 yıl sonra ben menapoz da olurum nolur o kadar geç olmasın dua edin.
Rabbim hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🤲🤲🤲

Bir tanıdığım üç aşılama, üç tüp bebek ve sayısız tedaviden sonra kendi kendine 20 sene sonra hamile kalfi

Rabbim hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🤲🤲🤲
Aminn Allah razı olsun, RabbiM tüm isteyenlere hayırlı tez vakitte nasip etsin..

Selamlar.. :110:
Hanımlar çok merak ediyorum birkaç yıl hamile kalamayip kendi kendine tedavisiz hamile kalan var mı? Ben beş yıllık evliyim klomen dışında bir tedavi görmedim ama Dr a gitmek istemiyorum zulüm gibi geliyor..lütfen böyle mucizevi birsey yaşayanlar varsa bu konu altına yazabilir mi?
Ben varım canım 7 yıl olmadı sonrasında tedavi olmadan hamile oldugumu ögrendim 4 aylıkken düşük yaptım 8 ay sonra kızıma hamile kaldım şuan 5yaşında

Ben 5 bucuk yillik evliyim
4 senedir ugrastik esjmin morfoloji 2 benmde hafif pco vardi. Bizde 5nci senemizxe tüp bebeğe başladim.
Ilk denemem gec tutundu ilerlemedi.
Ikincisi ikizdi düsük yaptim. Ama pes etmek yok tabiki.
3ncu icin uygun zamani bekliyorum.
Dondurulmus olucam.
B3klemek yoruyor insani bir zaman sonra
Ben elimden geleni bitkisel ve tibbi olarak yaptim nasip boyleymis.

Ben varım canım 7 yıl olmadı sonrasında tedavi olmadan hamile oldugumu ögrendim 4 aylıkken düşük yaptım 8 ay sonra kızıma hamile kaldım şuan 5yaşında
Yaa maşaallah sevindim umut oldunuz yaşınız kaçtı acaba bide neden olmamisti hiç mi bi tedavi Dr veya bitkisel uygulamadiniz biraz ayrinti verir misiniz ? 😊

Ben 5 bucuk yillik evliyim
4 senedir ugrastik esjmin morfoloji 2 benmde hafif pco vardi. Bizde 5nci senemizxe tüp bebeğe başladim.
Ilk denemem gec tutundu ilerlemedi.
Ikincisi ikizdi düsük yaptim. Ama pes etmek yok tabiki.
3ncu icin uygun zamani bekliyorum.
Dondurulmus olucam.
B3klemek yoruyor insani bir zaman sonra
Ben elimden geleni bitkisel ve tibbi olarak yaptim nasip boyleymis.
Aynen öyle nasip tabiki Rabbim tez zamanda hayırla versin ne güzel cabalamissiniz inanıyorum sonucu güzel olacak.

• Beğen
Reactions: H M
Back