Yıllardır çalışmayan erkek

Yaa yazık şimdi anladım.... Aile evinden ancak evlenirsen ayrılırsin, 100 yaşına da gelsen, kadin başına bekar halinle asla ayrı evde erkeksiz özgür yasayamazsin sendromu bu... Zavallı teyzeniz aile baskısindan doğru düzgün erkek de taniyamamis, bulduğu ilk kalasa tutunmuş kalmış ... İyi bile dayanmış 37 yaşına kadar valla,bu ezigin dayağı küfürü olmaz,ele güne karşı koca diye beslerim , evdeki yobazlardan kurtulurum diye düşünüyor belli ki ama çooook yanılıyor.... Kurtuluş değil bu adam, evlenirse bir mezardan çıkıp diğerine girecek, haberi olsun, söyle.

Son düzenleme:
Sen azmet üniversiteler oku yetmesin hırs yap öğretmen ol ki hiç bir ihtiyacı olmamasına rağmen… hayatını başkalarından elde ettikleriyle geçirmiş bir adamla evlensem mi diye düşün. Neden böyle azimli başarılı kadınlar nefes alıp vermekten başka işi olmayan erkekler için hayatını heba etmek ister ki? Yol yakınken ardına bakmadan kaçmalı,kalan hayatında işkence çekmek istemiyorsa

çocuğu mu yiceklermiş o zaman

Teşekkürler, teyzemin düşündüğü şey cidden mi bulamıyor yoksa cidden keyfinden mi çalışmıyor. Eğer bulamiyorsa acımasızlık olur diye düşünüyor
Biraz sorumluluk sahibi bir insan bunca yılda bir baltaya sap olamaz mı ki?
Teyzeniz kendisine yazık eder.
Zira hiç bir şey yapamasa bir markette kasiyerlik yapar yine para kazanırdı.
Bu gün para için aile eline bakan yarın eş eline bakar. Ve bu gün para veremediği için ailesine karşı koyduğu tepkinin 10 katını ezmek daha kolay olduğu için eşine koyar.
Kendi ailesine davranışından belliki teyzeniz bu adam için çok yağlı bir kapı ne yazık ki..
Adamda zerre sorumluluk duygusu yok belli ki..
Evlenip çocuk vs olduğunda bu sorumsuzluk teyzenizin başına fena dert olur.
Kendisine yazık etmesin..

Ben 28 eşim 30 yaşındayız. Çok genç 20lerin başında evlendik. İki çocuğumuz var. Hayat şartları şuan öyle ağır ki. Eşim benim yerime de çalışıyor resmen mesai yaparak. Çünkü çocuk olunca kadının eli kolu bağlanıyor. Hadi teyzenizin mesleği güzel ogretmenmiş. Ama yine de bu adam bir işi bile begenmiyorsa ya iş kurar batırır ya da teyzenizin üzerinden geçinip gider. Çocukta bakmaz , ev işi de yapmaz. 37 yaşından sonra teyzeniz dünyanın derdini sirtlanir. Bir anda kendini 50li yaşlarda hayattan bezmiş bulabilir.. hata ediyor lütfen engel olun

Teyzenizin reddettiği donanımlı bekarları, sitenin bekarlarına paslayıp; sevaba girmeye ne dersiniz ?

Teşekkürler, teyzemin düşündüğü şey cidden mi bulamıyor yoksa cidden keyfinden mi çalışmıyor. Eğer bulamiyorsa acımasızlık olur diye düşünüyor
Teyzeniz 37 yaşında ise bu adamda en kötü ihtimalle 30 yaş üstüdür sanırım.Üniversiteden yeni mezun olmuş olsa iş bulamama durumu olabilir, ancak bu yaşa kadar çalışmamış bir adam keyfi çalışmıyordur.Var böyle adamlar.Bazı adamlar da var ekmeğini taştan çıkarır, aç kalmaz, iş bulamazsa limon satar yine para kazanır.Bu adam belliki evlensede çalışmayacak, teyzeniz bunu sorun etmeyecekse evlensin derim.Hani birde hem çalışmayıp, hem evde yardımcı olmayıp, üstüne ekstra masraf (sigara,alkol,kumar vs bağımlılıklar gibi) çıkarıp, hatta kadının sağladığı imkanlarla çapkınlık yapan modeller bile var.Çok iyi düşünsün hemde çok

C Camgulu nün mesajını tekrar tekrar okuyun. Soyaçekim ne olacak ?

Maalesef durum bu
Teyzeniz daha önce hiç sevilmediğini mi düşünüyor acaba?Ya doğru düzgün ilişkisi olmadı yada olanların kendisini sevmediğini düşündü, ne bileyim aşağıladılar filan herhalde.Yani bu şartlarda bir adamı 37 yaşında öğretmen bir kadının kabul etmesi için cidden çok umutsuz olması lazım.Yaşı geçtiği için değil gibi sanki.

İşte mesele şu ki teyzemin aklını karıştıran kısmı bu bugüne kadar teyzem ödemek istese yok demiş odetmemis hiçbir hesabı, para için benimle olamaz diyor
Kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor.Nerden buluyor o parayı?Adamın hiçbir geliri yok diyorsunuz.Birde zaten adam toplasan kaç kez nerde para harcamış?Şimdi ailesinden alıyordur evlenince karısından alacak malesef durum çok açık

Teyzenizin "tutkulu ilişki" tarifi nedir ?
valla ben de onu düşünüyorum

parkta çekirdek çitliyorlar yavv
aynı evde yaşamak da yok ki adam sabaha kadar uyumuyor, uyurken sevdiceğini seyrediyor diyeyim.
hanım kızımız (yaş 37!) annesinden izin alırsa çay içiyorlar
ee başka kadın olsa 8 sene asla çekmezdi onu bırakırdı adam bulmuş ayrılmayan kadını bırakmaz tabi. kadın da onu tutku sanıyor herhalde.

ay tutku nerede ya.
bu kadıncağızı evinde hiç mi seven güzel kızım hoş kızım diyen olmamış acaba? bence başka açıklaması yok.. kadının kadınlık dişilik anlamında özgüveni düşük. muhtemelen de naif, duygusal bir karakter.

Vallahi bu ekonomik belirsizlikte değil kocanın çalışmaması evdeki kedim iş bulsa çalışsa hayır demem.
Arkadaşlar 1 koli yumurta 64 tl arkadaşlar!!!!!
entry-nick uyumu

Bence teyzeniz bu adama borç para bile vermiş olabilir.Size her ayrıntıyı anlattığını sanmıyorum yargılanmamak için.İnsan psikolojisi malesef böyle, emin olun size söylemediği çok paralar harcamıştır o adama. Bence bir uzmanla görüşsün teyzeniz, psikolog ilişki üzerine uzman biri olsun, sizle herşeyi konuşamaz.

hımbıl sünepe arsız bir adam canlandı benim gözümde.tüm ailesi de bıkmıştır bundan.kimbilir neler yapmıştır onlara ömürlerini çürütmüştür.evlenince de konu sahibinin teyzesinin ömrünü yiyecek.sigortası bile yoktur ayol bunun.çalışmamış ki doğru dürüst.

siz de meşhur bir babanne vardı.yıllarca size yaptıklarını okumuştum ama onun bir gideri vardı.valla o babanne bile teyzenin eş adayından kat kat kalitelidir eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…