Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

Acilmiyo hicc:/ eczanede tartilcam artik bi 400-500grami kahvaltiya sayip:KK43:

aynen oyle yaparsınkahvaltını hafıf yapar tartılırsın canım sıkma canını
Merhaba kızlar :KK3:

Ben başka bir topicte gönderiyorum kilolarımı :KK1:

Komşu topiğinii görünce başarılar demek istedim , çok azimlisiniz ALLAH yar ve yardımcınız olsun , yediklerimiz kilo değil enerji olsun inşaALLAH...(aminnn....) :KK16::KK16::KK16::KK16:

aminn canım ınsallah arada gel zıyaretımıze beklerız bız buradayız =)

Bisey olmaz canim ceyrek ekmekten:)

ınsallah olmaz canım yidim cunkı 1 bardak ayranla =)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr süpersiniz hepiniz böyle devammm:) Ben de şimdi yürüdüm yarım saat hava yağmurlu olsa da:) Dün gece yediklerimi eritmeye çalışıyorum. Ara öğünde ceviz içi yedim. Bakalım sabah neler olacakk:KK1::KK1::KK1::KK1:

herkes sabaha odaklanmıs durumda Allah hayır etsın sonumuzu kızlar :KK53::KK53:

Kizlaarr yeni birsey duydum. Kabizligi olanlar icinn.
Sinameki otunu kaynatip suzup bir cay bardagi iciyomussunuz. Aninda etki ediyomus. Alicam bu aksam :)

Son düzenleme:
aynen oyle yaparsınkahvaltını hafıf yapar tartılırsın canım sıkma canını

aminn canım ınsallah arada gel zıyaretımıze beklerız bız buradayız =)

ınsallah olmaz canım yidim cunkı 1 bardak ayranla =)

herkes sabaha odaklanmıs durumda Allah hayır etsın sonumuzu kızlar :KK53::KK53:

Tamam canım gelirim gelmem mi nasipse :KK1::KK14:

Kizlaarr yeni birsey duydum. Kabizligi olanlar icinn.
Sinameki otunu kaynatip suzup bir cay bardagi iciyomussunuz. Aninda etki ediyomus. Alicam bu aksam :)

Annem yapıyordu onu , fazlası zarar yani biraz yaptıktan sonra bir dahakine ara ver yap :KK34:

Etkisi o kadar çok ki onu yaptğında evden pek çıkma yoksa sokakta wc aramak zorunda kalırsın :KK1:

Annem yapıyordu onu , fazlası zarar yani biraz yaptıktan sonra bir dahakine ara ver yap :KK34:

Etkisi o kadar çok ki onu yaptğında evden pek çıkma yoksa sokakta wc aramak zorunda kalırsın :KK1:

Evet aktarda oyle soylemis babama:KK70: cok cok az icmeniz gerekiyo demis:KK70:

İş çıkışı aktara uğrayımda alayım canım bu arada size bugün resim atıcam eve gidince :) Kocamaaan basenlerimi göründe zayıf olduğunuzu anlayın :))

Haha deli:KK70: aslinda herkes atsa da 1 ay sonra oncesini sonrasini iyi anlasak:) bende atarim belki suanki halimi

At canım doğru söylüyorsun farkı görürüz en azından herkes atarsa :) Bugün bana zayıflamışsın fark etmiş dediler :))

Vaaayy:) ne mutlu sanaa.
Evet ya hatta ben ne dusunuyorm biliyo musun. Suanki halinizi ve 1 ay sonraki halinizi ondan sonrada 2 ay sonraki halinizi oncesi sonrasi ve daha sonrasi diye ilk sayfaya paylasmak. :) guzel olmaz mi. Sadece dusen rakamlari degil de incelen basenleri ve azalan gobekleri de kendi gozlerimizle gormek:)

Vaaayy:) ne mutlu sanaa.
Evet ya hatta ben ne dusunuyorm biliyo musun. Suanki halinizi ve 1 ay sonraki halinizi ondan sonrada 2 ay sonraki halinizi oncesi sonrasi ve daha sonrasi diye ilk sayfaya paylasmak. :) guzel olmaz mi. Sadece dusen rakamlari degil de incelen basenleri ve azalan gobekleri de kendi gozlerimizle gormek:)

Aaayy çok güzel canım bir resimde kocaman göbek basen diğer resimde ne göbek var ne basen güzel fikir yapalıım :))

X