- 14 Mayıs 2012
- 3.326
- 3.025
Tesekkur ederiz komsu komsu:) hep beraber insallah:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederiz komsu komsu:) hep beraber insallah:)
Acilmiyo hicc:/ eczanede tartilcam artik bi 400-500grami kahvaltiya sayip
Merhaba kızlar
Ben başka bir topicte gönderiyorum kilolarımı
Komşu topiğinii görünce başarılar demek istedim , çok azimlisiniz ALLAH yar ve yardımcınız olsun , yediklerimiz kilo değil enerji olsun inşaALLAH...(aminnn....)
Bisey olmaz canim ceyrek ekmekten:)
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr süpersiniz hepiniz böyle devammm:) Ben de şimdi yürüdüm yarım saat hava yağmurlu olsa da:) Dün gece yediklerimi eritmeye çalışıyorum. Ara öğünde ceviz içi yedim. Bakalım sabah neler olacakk
aynen oyle yaparsınkahvaltını hafıf yapar tartılırsın canım sıkma canını
aminn canım ınsallah arada gel zıyaretımıze beklerız bız buradayız =)
ınsallah olmaz canım yidim cunkı 1 bardak ayranla =)
herkes sabaha odaklanmıs durumda Allah hayır etsın sonumuzu kızlar
Kizlaarr yeni birsey duydum. Kabizligi olanlar icinn.
Sinameki otunu kaynatip suzup bir cay bardagi iciyomussunuz. Aninda etki ediyomus. Alicam bu aksam :)
Aynen duzeldı sımdık =)
selam canım gunaydın afıyet olsun
Annem yapıyordu onu , fazlası zarar yani biraz yaptıktan sonra bir dahakine ara ver yap
Etkisi o kadar çok ki onu yaptğında evden pek çıkma yoksa sokakta wc aramak zorunda kalırsın
Evet aktarda oyle soylemis babama cok cok az icmeniz gerekiyo demis
Kizlaarr yeni birsey duydum. Kabizligi olanlar icinn.
Sinameki otunu kaynatip suzup bir cay bardagi iciyomussunuz. Aninda etki ediyomus. Alicam bu aksam :)
Ay canım ben alsam iyi olur aslında hergün mü içicez ?
Cok etkiliymis canim 3-4 gunde bi icsek daha iyi olur sanirim:)
İş çıkışı aktara uğrayımda alayım canım bu arada size bugün resim atıcam eve gidince :) Kocamaaan basenlerimi göründe zayıf olduğunuzu anlayın :))
Haha deli aslinda herkes atsa da 1 ay sonra oncesini sonrasini iyi anlasak:) bende atarim belki suanki halimi
At canım doğru söylüyorsun farkı görürüz en azından herkes atarsa :) Bugün bana zayıflamışsın fark etmiş dediler :))
Hala öğle yemeği yiyemedim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Vaaayy:) ne mutlu sanaa.
Evet ya hatta ben ne dusunuyorm biliyo musun. Suanki halinizi ve 1 ay sonraki halinizi ondan sonrada 2 ay sonraki halinizi oncesi sonrasi ve daha sonrasi diye ilk sayfaya paylasmak. :) guzel olmaz mi. Sadece dusen rakamlari degil de incelen basenleri ve azalan gobekleri de kendi gozlerimizle gormek:)
Aaayy çok güzel canım bir resimde kocaman göbek basen diğer resimde ne göbek var ne basen güzel fikir yapalıım :))
Eveet:) bakalim kac kisi kabul edicek:)
Fotograf atmak istemeyenler olabilir :|