Yıllardır Aldıklarımızı Geri Veriyoruuz :)

gerçektenmi inşallah sevgicim yaaa..sabah kalkar kalkmaz tartılıyım ozaman çooook mutlu oldummmmm:KK55:

Evet canim aksam saatlerinde normalde oldugundan daha kilolu cikarsin. Yarin sabah tuvalet ihtiyacindan sonra su bile icmeden tartil:)

Evet canim aksam saatlerinde normalde oldugundan daha kilolu cikarsin. Yarin sabah tuvalet ihtiyacindan sonra su bile icmeden tartil:)

tamamdırrr:)ya iyiki burayaüye olmuşum..iyi ki sen bu gurubu açmışsın...inan sayende gaza geldim...allahım 58 olursam eski elbiselerime pantolonlarıma girersem eğer oleeeyyyyy:KK9::KK9:

tamamdırrr:)ya iyiki burayaüye olmuşum..iyi ki sen bu gurubu açmışsın...inan sayende gaza geldim...allahım 58 olursam eski elbiselerime pantolonlarıma girersem eğer oleeeyyyyy:KK9::KK9:

Iyi ki canimm. Burada karsilastigim butun insanlari cok sevdim :) hedefimize ulascaazz:)

Aynen canim 7-8 kilo gider dikkat edersek kacamaklari aksam yapmamaya dikkat et biraz da hareket spor bak gor bir ay sonra cok guzel kilo vericez

Insallah canimm Allah bizimle insallahh olacak ..

kızlaaarrrrrrrr

dünden beri tartıyı alıyorum vazgeçiyorum sonra tartılmaktan..dayanamadım şimdi tartıldım 68.2 çıktım:)ben şimdi 800 gram verdimmi gerçekten..yoksa bu su kaybımı....

verdiysem eğer çok daha kötü gaza geldimm:KK52:

Canim sevgide demis sabah tartil rahat 1200 gram vwrmis oldugunu gorceksin tabi wc ihtyacini giderdikten sonra ;-);-)

Sirkeli suyumu ictim hibiskus cayim sogusun diye bekliyorum ....

Sonrasinda hemen uyuycam gune erken basliyorum ...

Maasimi alsamda eksiklerimi tamamlasam :-) opuyorum kizlarr iyi geceler hepinize♥♥

Insallah canimm Allah bizimle insallahh olacak ..

Canim sevgide demis sabah tartil rahat 1200 gram vwrmis oldugunu gorceksin tabi wc ihtyacini giderdikten sonra ;-);-)

tamam canım..sabah tartılıcam ....:):)çok teşekkürler...inşallah hepberaber bayramda fit olucaz:)

Iyi aksamlar kizlar;
ABimler bizdeydi simdi gittiler bende hemen geldim ama sutlu tatli yedim hemde etimekli pazar gunku kacamagi bugunden yaptim ben:KK4: dayagi hakettim
Yeni gelen arkadaslar hosgelmissiniz birlikten kuvvet dogar hepimiz dal gibi citir hatun olucaz hehee:)))

Iyi aksamlar kizlar;
ABimler bizdeydi simdi gittiler bende hemen geldim ama sutlu tatli yedim hemde etimekli pazar gunku kacamagi bugunden yaptim ben:KK4: dayagi hakettim
Yeni gelen arkadaslar hosgelmissiniz birlikten kuvvet dogar hepimiz dal gibi citir hatun olucaz hehee:)))

Bugun ben de fena kacamak yaptim pazar kacamak yokkk;D

Bende simdi bisiklet surmeye gidiyorum ancak zaman bulabildim yemek konusunda bugun iyi gecti diyebilirim

Arkadaşlar günde ortalama kaç kalori alıyorsunuz?
Ben 600-700 civarı aldım şimdiye kadar.

ay o da az canım ya bence. ben 2000e düşürdüm:) o da düşmüşş hali.. anca yavaş yavaş sporla beraber eritiyorum işte:)

X