- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.135
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu ben dedim aynısını, herkes sizin gibi hakkını savunamıyor dediler
Doğuda tek başına hayat kurmaya çalışıyor o yüzden şikayetçi olamıyor dediler haklıdır dedim.3 Cocukla batmana gidip, tek basina yasayanilecek cesarete sahip bir kadin gayet hakkini savunabilirdi. Pasifize olmus kadinlar tek basina otobuse binmeye, hastaneye gitmeye bile cekiniyor yanlarina mutlaka bir arkadaslarini aliyolar. Nerden bakarsan bak elinde kaliyor.
Aslinda yorum yapmayacaktim ama millete hakaret boyutunda sayfalarca yorum yapmis.
Ben hakkımı savunamiyorum diyemez yani. Catir catir konusuyor masallah
Ohaaa bunu bilmiyordum
Kazen^'in bile dikkatini çekmiş yorum yazmış Eki Görüntüle 3342896
Evet aynısı kadın hep yargılanmış püü
Eskiden bir de siyaset topiginde gorseydiniz üslubu hakkinda böyle sasirmazdinizsizin konularınıza hep denk gelirdim ama çok takip etmedim bu konunuza kadar ama hep sizin daha naif bir kadın olduğunuzu düşünürdüm, üslubunuz düzgün gelirdi ama yok çok yanılmışım, cevaplarınız çok ama çok ucuz
Umarım benimle aynı çizgide değildir siyasette began, kendimi intihar ederimEskiden bir de siyaset topiginde gorseydiniz üslubu hakkinda böyle sasirmazdiniz
Aaaaa gittinizmiEvet ekip tamamlanıyor az kaldı. Konuyu 100 sayfa yaparsınız. Sizde bu güç var :))
Sonra bakarım gene.
Gelir o duramaz bizsiz.Aaaaa gittinizmi
Kalbim bir miktar pıt diye kırıldı şuvan
Bana karşılığımı verecekti hatta.
Askerlerinden hangisini üstüme salacak diye merak ediyordum.
Üzgünüm.