Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size fake diyen yok, kadin olduğunuz ispatlanmış, gerisi ispatlanamaz.
Bu kadar kişi inanmiyorsa, hikayenizin tutarlı olmadigini anlamaniz lazim.
Aynen kadın olduğu kesin diğerleri hayal gücü..burada da ortak olan tek şey ikisinin de erkek olması gibi

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-28-18-26-15-161-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-28-18-26-15-161-edit_com.android.chrome.jpg
    136,2 KB · Görüntüleme: 84
Bir kaç üye sessiz kalmasına sasirdiklarini demekki gerçekten fake olduğunu, fake olmayanın sinirlendigini hatta bazen hakaretler ettiğini yazmıştı ya ona istinaden şimdi hmm hakaret edersem konum belki gerçeklik kazanır demiş anladığım kadarıyla 😁
Bunu demeye gelmiştim, siz yazmışsınız zaten.
Aynen öyle yapıyor, baktı ki yazdıklarına artık kimse inanmıyor, tepki vereyim sinirleneyim de inansınlar ,derdinde.

Ama geç kaldın Began, bu tepkiyi daha önce vermeliydin.

E devlet şifresini neden verdi?
Buna cevap veremez çünkü eğer derse ki tanışıyorduk evli olup olmadığını ispatlamak için verdi, o zaman diyeceğiz ki hatun sen 2 hafta oldu boşanalı daha yeni Bi düzen kuruyorsun çocuklarınla ne acelen var. Yok dese ki Bi iş için verdi o zaman da kendi kendine gelin güvey olduğu ortaya çıkacak. Her türlü mantıklı olmadığı için sorulardan kaçıyor. Çocuklarının yaşlarını da o yüzden yazmamıştı mesela çünkü yazsa yazdıklarının mantıklı olmadığı daha çok çıkacak ortaya. Onun için bazı sorulara cevap verip bazılarına cevap vermek zorunda mıyım yazıyor boşuna değil yani.

Ben tek, siz hepiniz. :)

Tutarsız mı? Olabilir dersin geçersin. Saçma mı? Saçma ya inanmadım der geçersin. Davranışlarım garip mi? Belirtir geçersin. Ama sen vd kalkıp 50 sayfa bu konuyu zorbalık, aşağılama ve alay içerikli mesajlarla doldurursanız ben de hakedene hakettiğini veririm.
Ya zorbalık zorbalık bi bunu biliyorsun gerçekten cırrık kuşu gibi aynı şeyi diyorsun yeter ne zorbalığı ya

Bana da böyle geliyor.
Boşanmadı, atanmadı. Kocasıyla yaşadığı problemleri burada bertaraf edip kendini tatmin ediyor. Yazık
Ya böyle öğretmen mi olur gerçekten yazık çocuklara

Banlancam büyük ihtimalle neyse işimi yetiştirmem lazım ona odaklanırım ay sonu teslim ederim kafam rahatlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X