- 15 Aralık 2009
- 8.454
- 19.228
Yaw sen daha instagramda yazan birinden korkan bir insansın nereye intikam alacan yaww boyundan büyük laflar bunlarTehdit dili bende sökmez. Ancak bende yanına bırakmamak gibi bir huy var. Onu belirtiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaw sen daha instagramda yazan birinden korkan bir insansın nereye intikam alacan yaww boyundan büyük laflar bunlarTehdit dili bende sökmez. Ancak bende yanına bırakmamak gibi bir huy var. Onu belirtiyorum.
Kamuda çalışan adama evini bastırabilir. Bence korkmalısınSen bana ne karşılık verebilirsin Began ya?
Böyle yaprak cidden korkuttuğunu düşünüyorsun?
Ben değil belki dışarıdan okuyan birileri rahatsız olup şikayetçi olmuştu bile bilemeyiz.
İspatını varsa zaten sorun yok.
Herkes kafayı yedi ondan ahahaha :))Bu konu neden 1000 mesaj almış beni de aydınlatınnn
CIkista kistirip dovcek biziBunu sürekli söylüyorsunuz da nasıl bir karşılık o? Çok merak ettim ben. Gerçi kesin cevap vermek zorunda değilim diyeceksiniz
Yarına bırakır ama yanına birakmam diyorsun yani.Tehdit dili bende sökmez. Ancak bende yanına bırakmamak gibi bir huy var. Onu belirtiyorum.
Ve ancak ezikler sosyal medya tarzı yerlerde iki ilgi için tuhaf atraksiyonlar girer, her erkeğin en ufak hareketinden mana arar.Yoo. Ben herkese hakettiği gibi davranıyorum. Ancak ezikler herkesin karşısında susar ve adını nezaket koyar.
E devlet şifresini vereni de unutmayalım.Kamuda çalışan adama evini bastırabilir. Bence korkmalısın
Anladın mı? O zaman geç kenara.Ve ancak ezikler sosyal medya tarzı yerlerde iki ilgi için tuhaf atraksiyonlar girer, her erkeğin en ufak hareketinden mana arar.
Burada herkes kimin ne olduğunu anladı
Golgenden kork olm bundan sonraYanına bırakır ama yanına birakmam diyorsun yani.
Bu gece uyku uyuyamayacağim
Prim prim prriirriimmm prim :)Golgenden kork olm bundan sonra
Beni de hic es gecmiyor Allahi var simdi bxjxjxBeni gözardı etmiş galiba ya hiçbir mesajıma cevap vermiyor
Beni de es geçmiyorsunuz ama. Prim vermeyin banaBeni de hic es gecmiyor Allahi var simdi bxjxjx
Kamuda çalışan antrenmanlı, beganın evini falan bulmuş. Kesin kamuda çalışan basacak seni. Ama iyisin yine ya kaslı olan bassaydıE devlet şifresini vereni de unutmayalım.
Hangisi olur bilinmez.
Began askerlerini üzerime salacaksa demek.Golgenden kork olm bundan sonra
Halbuki en başından beri prim verenlerden biri bendim. Konusuna sürekli yazarak istediğini verdim onaBeni de hic es gecmiyor Allahi var simdi bxjxjx
Began simdi burda olani 10 dk sonra bulamazsin. Hala burdayken kiymetini bil. Daha da konularina girip gili gili yapan olmaz cunkuBeni de es geçmiyorsunuz ama. Prim vermeyin bana