Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu benim haklı haksız olmam değil yalnız. Sen konuyu çok yanlış anlamışsın.
Sözde akıl vermek, yol yordam göstermek bahanesiyle yapılan siber zorbalık ve hadsizliklere dikkat çekmek.
Ayyyyy abartın abartın.
Şimdi de kurban rolüne bürünmek. Çok farklı çalışıyo kafanız. Senaryolar, farklı farklı rollere girmeler. Ama tebrik ediyorum konularınız bu sayede binlerce yorum alıyo ki siz de başarılısınız amacınıza ulaşıyosunuz 😊

Konu fake geliyorsa görmezden gelip geçersin ve istemediğim sorulara cevap vermek istememekte özgürüm demek; ben günlük niyetine kullanırım demektir. bAma burası sevgili günlük başlığı değil bdv bölümüdür.
Burası anonim ortam. İspat zorunlu değil ya hani.

Hanımlar diyorum ama saygımdan.
Tam 1000 mesajda fake dediniz. Eee yani? İspatlayabildiniz mi? Hayır. Diyeceğinizi dediniz mi? Evet. Hala ısrarla alaycı, kindar, öfkeli ve linççi bu hastalıklı tavrınızı sürdürmenizin amacı nedir?

En kibar tabirle kafayı mı yediniz? Sizin söylediğinizi, yazdığınızı dikte etmeye devam etmenizdeki motivasyonunuz nedir? Ruh hastası olmanız mı, takıntılı olmanız mı?

Fake olmadığımı söylüyorum. İnanmıyorsanız görmezden gelirsiniz, şikayet edersiniz ve çeker gidersiniz. Bu konuya bu kadar takık olmanız da hiç sağlıklı değil. Size giren çıkan yok ama defaatle yazıyorsunuz.
Size fake diyen yok, kadin olduğunuz ispatlanmış, gerisi ispatlanamaz.
Bu kadar kişi inanmiyorsa, hikayenizin tutarlı olmadigini anlamaniz lazim.

Ayyyyy abartın abartın.
Şimdi de kurban rolüne bürünmek. Çok farklı çalışıyo kafanız. Senaryolar, farklı farklı rollere girmeler. Ama tebrik ediyorum konularınız bu sayede binlerce yorum alıyo ki siz de başarılısınız amacınıza ulaşıyosunuz 😊
Benim amacımı kürenize bakıp mı çözdünüz? Fal işine girin bence :)

Size fake diyen yok, kadin olduğunuz ispatlanmış, gerisi ispatlanamaz.
Bu kadar kişi inanmiyorsa, hikayenizin tutarlı olmadigini anlamaniz lazim.
İspata mecbur değilim anonim ortamda. Konuya yazmamayı seçerseniz kendi kendine arşive gömülür gider.

İlçe milli eğitim müdürü tarafından tehdit edildiğini ispat etmen gerekebilir ama onun haricinde evet haklısın, ispat zorunlu değil.
Ben onu her türlü ispatlarım da size aynı karşılığı verdiğimde korkmak yok ama.

Ben onu her türlü ispatlarım da size aynı karşılığı verdiğimde korkmak yok ama.
Sen bana ne karşılık verebilirsin Began ya?
Böyle yaprak cidden korkuttuğunu mu düşünüyorsun?
Ben değil belki dışarıdan okuyan birileri rahatsız olup şikayetçi olmuştur bile bilemeyiz.
İspatını varsa zaten sorun yok.

Son düzenleme:
Sen bana ne karşılık verebilirsin Began ya?
Böyle yaprak cidden korkuttuğunu düşünüyorsun?
Ben değil belki dışarıdan okuyan birileri rahatsız olup şikayetçi olmuştu bile bilemeyiz.
İspatını varsa zaten sorun yok.
Tehdit dili bende sökmez. Ancak bende yanına bırakmamak gibi bir huy var. Onu belirtiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X