Ben de kimseyi göremedim.Benim bildiğim gördüğüm 1(bir) kişi var o da gelmedi
Began harika gidiyorsun, aynen böyle devam diyecek biri yoktur herhalde.
Valla kendi bile başkasının konusu olsa aynen devam et demezdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kimseyi göremedim.Benim bildiğim gördüğüm 1(bir) kişi var o da gelmedi
Konu benim haklı haksız olmam değil yalnız. Sen konuyu çok yanlış anlamışsın.Bence daha çoook tek kalırsın.
Son konularından itibaren hiç bir tane bile destekleyici yorum görmedim.
Demek ki koca bdv haksız, bir tek sen haklısın. :)
Ben ne yazdığımı biliyorum da senin anladığından şüpheliyim.bak ne yazmışsınız hemen bir üstte bana yazdığınız bir önceki mesaj "sizlerin yaptığı gibi"
şimdi de diyorsunuz ki "yooo"
bari bi yazdığınızı okuyun da öyle cevap yetiştirin
ama ben susar demedim ki zatenYoo. Ben herkese hakettiği gibi davranıyorum. Ancak ezikler herkesin karşısında susar ve adını nezaket koyar.
Anlayana anladığı dilden cevap vermek de bir yöntemdir.ama ben susar demedim ki zaten
kişiliğini her durumda ortaya koyar dedim
üslubunca cevap vermek de nezakettir mesela
şu verdiğiniz cevap bile o kadar düşünülmemiş kiBen ne yazdığımı biliyorum da senin anladığından şüpheliyim.
Valla Began 15 senedir burayı bilirim. Gelmiş geçmiş en büyük desteklerden biri sana verildi.Konu benim haklı haksız olmam değil yalnız. Sen konuyu çok yanlış anlamışsın.
Sözde akıl vermek, yol yordam göstermek bahanesiyle yapılan siber zorbalık ve hadsizliklere dikkat çekmek.
Niye yoruyosun kendini?şu verdiğiniz cevap bile o kadar düşünülmemiş ki
yazdığınız iki mesajı alt alta koydum aradaki çelişkiyi görün diye ama verdiğiniz cevaba bakın
ayrıca sizin gibi birini anlamıyor olmaktan mutluluk duyarım, bana hakaret ediyor olduğunuzu düşünüp de boşuna sevinmeyin :)
Began yahu ben seni hiç ciddiye alamıyorum.Heh adı anılınca geldi hemen. Devamını da bekliyorum :)
Tutarsız mı? Olabilir dersin geçersin. Saçma mı? Saçma ya inanmadım der geçersin. Davranışlarım garip mi? Belirtir geçersin. Ama sen vd kalkıp 50 sayfa bu konuyu zorbalık, aşağılama ve alay içerikli mesajlarla doldurursanız ben de hakedene hakettiğini veririm.Valla Began 15 senedir burayı bilirim. Gelmiş geçmiş en büyük desteklerden biri sana verildi.
Cimri kocam konundan itibaren, boşanma sürecine kadar herkesin eli sırtındaydı.
Ama ne zamanki tutarsız saçma şeyler yazmaya başladın. Herkes acaba demeye başladı. Kusura bakma ama ilk taşı sen attın. Boşanalı ay olmadı daha, adamın biri resmi belgelerini vs. atıyor sana. Sen de 15lik genç kız gibi kelebekler modunda gibisin. Bak bakalım dışarıdan. Benden bile en az 10 yaş büyüksündür. Gerçekten mi Began ya? Cidden mi buncacık şeyden bile mi akıl alacaksın?
E bu zamana kadar sen sustun began demek ki sende...Yoo. Ben herkese hakettiği gibi davranıyorum. Ancak ezikler herkesin karşısında susar ve adını nezaket koyar.
Helaaaallll. Koçum benim.Şu konuya da haaalaaa yazıyorsunuz ya size de helal olsun valla
Bir kaç üye sessiz kalmasına sasirdiklarini demekki gerçekten fake olduğunu, fake olmayanın sinirlendigini hatta bazen hakaretler ettiğini yazmıştı ya ona istinaden şimdi hmm hakaret edersem konum belki gerçeklik kazanır demiş anladığım kadarıylaSonunda konunuzu okuyan kişilerden biri, konunuzun içine devlet kurumlarını da kattığınız için şikâyette bulunacak ve konunuzun kalanını ana haber bülteninde izleyeceğiz.
Üslup kişinin aynasıdır. Kendinize yakıştırdığınız üslup bu mu ?
İnsanlar inanmadıklarını belirtebilir. Sen de dalga geçer tarzda cevaplar verdiğin ve bazı kritik noktalardaki sorulara da inatla cevap vermediğin için gayet de birbirinizi besliyorsunuz. Hiiiç öyle kendini kenara çekme. Sen de dalga geçiyorsun, hakaret ediyorsun.Tutarsız mı? Olabilir dersin geçersin. Saçma mı? Saçma ya inanmadım der geçersin. Davranışlarım garip mi? Belirtir geçersin. Ama sen vd kalkıp 50 sayfa bu konuyu zorbalık, aşağılama ve alay içerikli mesajlarla doldurursanız ben de hakedene hakettiğini veririm.
Neden cevap vermek ya da ispatlamak zorunda olayım? Yazmazsın ve konu uzamaz. Hepsi bu kadar basit.İnsanlar inanmadıklarını belirtebilir. Sen de dalga geçer tarzda cevaplar verdiğin ve bazı kritik noktalardaki sorulara da inatla cevap vermediğin için gayet de birbirinizi besliyorsunuz. Hiiiç öyle kendini kenara çekme. Sen de dalga geçiyorsun, hakaret ediyorsun.
Senin istediğin cimri koca konundaki gibi herkes takip etsin, tek bir çatlak ses bile çıkmasın. O da olmayınca sinirleniyorsun. Hiç inkar etme, durum bu. Neyse daha fazla yazmayacağım. Hadi iyi akşamlar.
Benimde fake açanları gözlemlediğim safça sakince cevap veriyorlar..konu fake değilse gerçekleri söyleyince sinirleniyorlar
Taktik sizin işiniz.Evet arkadaşlar akıl veren benim ..kadın taktik değiştirdi son mesajları görünce anladım vurmayın öldüm :)