Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben artık siber suçlar ve MEB e şikayeti oluşturacağım
Böyle bir insan eğitim camiasında olmamalı bence değil ama kamu da da olmamalı
Ve en kısa zamanda yatarak tedavi görmeli. Bu ruh hali acınası hele ortada çocuk varsa
bunu dediğimde konu sahibi için zor durumda dediler yapmayın dediler

ama bence de büyük bir sorun artık çözülmeli

bunu dediğimde konu sahibi için zor durumda dediler yapmayın dediler

ama bence de büyük bir sorun artık çözülmeli

Yok beni ilgilendirmiyor bu toplumun geleceği daha önemli
Böyle öğretmen olmamalı ztn mesleği doğru değildir ama kamuda da olmamalı
Ortada batmanda görevli kişiler var yarın arasam ortalık yangın yeri olur il doğru ise

Hanımlar diyorum ama saygımdan.
Tam 1000 mesajda fake dediniz. Eee yani? İspatlayabildiniz mi? Hayır. Diyeceğinizi dediniz mi? Evet. Hala ısrarla alaycı, kindar, öfkeli ve linççi bu hastalıklı tavrınızı sürdürmenizin amacı nedir?

En kibar tabirle kafayı mı yediniz? Sizin söylediğinizi, yazdığınızı dikte etmeye devam etmenizdeki motivasyonunuz nedir? Ruh hastası olmanız mı, takıntılı olmanız mı?

Fake olmadığımı söylüyorum. İnanmıyorsanız görmezden gelirsiniz, şikayet edersiniz ve çeker gidersiniz. Bu konuya bu kadar takık olmanız da hiç sağlıklı değil. Size giren çıkan yok ama defaatle yazıyorsunuz.
Sizin bu yazdıklarınızı Batman’da bir ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından tehdit edildiğinizi söylediğinizi vs şikayet etsek mesela? Neler olabilir akıl yürütebiliyo musunuz bu konuda?

Sizin bu yazdıklarınızı Batman’da bir ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından tehdit edildiğinizi söylediğinizi vs şikayet etsek mesela? Neler olabilir akıl yürütebiliyo musunuz bu konuda?
Karşılığını aynı şekilde vereceğimden emin olabilirsin. Bunu bir de senin açından düşün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X