Yıllar sonra bekar kadın olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu
Nasil
E-devlet
Sifresine
Geldi?

Konu
Nasil
E-devlet
Sifresine
Geldi
?

Sadece konuyla ilgili yaziyorum niye sinirleniyorsunuz? Istediginiz zaten konuyla ilgili yorum yapilmasi degil mi? Konu dışı mı yazayim?
Sanane ve görmezden gelmek de bir cevaptır.
Israr etmek hadsizliktir, takıntılı olmak da hastalık belirtisi olabilir.

Sanane ve görmezden gelmek de bir cevaptır.
Israr etmek hadsizliktir, takıntılı olmak da hastalık belirtisi olabilir.
Orasi benim takdirim. Gormezden gelmeyi tercih etmiyorum. Konu actiginiz icin konu dahilinde yorum yazmayi tercih ediyorum.

Konuyla ilgili yorum yaptigim surece de sorun yok bence. Konu dışı yazarsam o zaman sorun var. E konuyla ilgili yaziyorum.

O degil de

Konu
Nasil
E-devlet
Sifresine
Geldi
?

Konuya dahil olmuyorsun ısrar ve sosyal zorbalık sizin yaptığınıza.
Üye olurken ya da konu açarken her soruya cevap verme zorunluluğu vardır diye bir anlaşma mı imzalıyoruz?
Yok. Eeee? O halde neye dayanarak cevap vermek zorunda olduğuma dair bir hadsizlik yapıyorsun?

Bir adam e devlet sifremi vereyim demiş biz de bu kadar biliyoruz :)

Öncesi sonrasını bilmeyince

A: selam naber
B: iyidir senden naber e devlet sifremi vereyim mi

Gibi oluyor hahaha
O kadarını bildin ve bitti. Senin gereksiz merakın benim umrumda değil. Cevap alamayınca bu kadar çıldırmanız normal değil.

Hak edene hak ettiği gibi.
O zaman size yazılan hoşunuza gitmeyen tüm yorumları hak mı ediyorsunuz?
O zaman siz de sesinizi çıkarmayın.
Üstelik size hiç hakaret edilmemiş. Sizse gayet argo kullanarak hakarete varan sözler ediyorsunuz. Giren çıkan ne demek ya? Yazarken hiç mi bu olmadı, yazmayayım demediniz? Pes!

Cevap vermek zorunda degilsiniz. Zaten vermiyorsunuz. Ama bu benim sorma hakkımı elimden almiyor. Sizin yanitlamama ozgurlugunuz var, benim de konu çerçevesinde sorma ozgurlugum var.

Rahatsiz oluyorsaniz konudan engelleyebilirsiniz, sizin de bu özgürlüğünüz var ama herkesi engellerseniz kim aktif tutacak degil mi? O yuzden engellemek yerine polemige girmeyi tercih ediyorsunuz ama uzgunum ben polemiğe girecek biri değilim.

Konuya istinaden yorumumu yapar cikarim.

Yorumum da şu:

Konu
Nasil
E-devlet
Sifresine
Geldi
?

Kabahat su konuya hala yorum yazanlarda beybisu

Gözün kör demek ki. Sadece bu konu özelinde değil çoğu konuda sistematik baskı ve gizli/açık linç var. İşinize gelmeyeni görmüyorsanız bunu da görmeyin ve susun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…