Hakaret edemezsiniz, nokta.Gözün kör demek ki. Sadece bu konu özelinde değil çoğu konuda sistematik baskı ve gizli/açık linç var. İşinize gelmeyeni görmüyorsanız bunu da görmeyin ve susun.
Hakaret suçtur, nokta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakaret edemezsiniz, nokta.Gözün kör demek ki. Sadece bu konu özelinde değil çoğu konuda sistematik baskı ve gizli/açık linç var. İşinize gelmeyeni görmüyorsanız bunu da görmeyin ve susun.
Eyleniyos bacımHanımlar diyorum ama saygımdan.
Tam 1000 mesajda fake dediniz. Eee yani? İspatlayabildiniz mi? Hayır. Diyeceğinizi dediniz mi? Evet. Hala ısrarla alaycı, kindar, öfkeli ve linççi bu hastalıklı tavrınızı sürdürmenizin amacı nedir?
En kibar tabirle kafayı mı yediniz? Sizin söylediğinizi, yazdığınızı dikte etmeye devam etmenizdeki motivasyonunuz nedir? Ruh hastası olmanız mı, takıntılı olmanız mı?
Fake olmadığımı söylüyorum. İnanmıyorsanız görmezden gelirsiniz, şikayet edersiniz ve çeker gidersiniz. Bu konuya bu kadar takık olmanız da hiç sağlıklı değil. Size giren çıkan yok ama defaatle yazıyorsunuz.
Hanımlar diyorum ama saygımdan.
Tam 1000 mesajda fake dediniz. Eee yani? İspatlayabildiniz mi? Hayır. Diyeceğinizi dediniz mi? Evet. Hala ısrarla alaycı, kindar, öfkeli ve linççi bu hastalıklı tavrınızı sürdürmenizin amacı nedir?
En kibar tabirle kafayı mı yediniz? Sizin söylediğinizi, yazdığınızı dikte etmeye devam etmenizdeki motivasyonunuz nedir? Ruh hastası olmanız mı, takıntılı olmanız mı?
Fake olmadığımı söylüyorum. İnanmıyorsanız görmezden gelirsiniz, şikayet edersiniz ve çeker gidersiniz. Bu konuya bu kadar takık olmanız da hiç sağlıklı değil. Size giren çıkan yok ama defaatle yazıyorsunuz.
O kadarını bildin ve bitti. Senin gereksiz merakın benim umrumda değil. Cevap alamayınca bu kadar çıldırmanız normal değil.
Bir insanı yalan söylemekle itham etmek, sistematik olarak açık/gizli aşağılamak da sosyal zorbalığa girer ve o da suçtur.Hakaret edemezsiniz, nokta.
Hakaret suçtur, nokta.
Sustum anlamadınız. Bundan sonra anladığınız dilden anlatacağım. Ağlamak yok.Cidden haddini aştın sen. Bu özgüven nereden geliyor da hakaret edebiliyorsun bu kadar kişiye?
Sizler bana ders verecek ayarda değilsiniz. Önce aynaya bakın.Sen size mesaj yazmadim
Sormadim bile
Cevap almayinca cildirmak konusuna girmiyorum bile
Seviyesizsiniz
Terbiyenizi takinin
Tam 1000 mesajda fake dediniz. Eee yani? İspatlayabildiniz mi?
Size giren çıkan yok ama defaatle yazıyorsunuz.
Öyle bile olsa, suç suçu kapatmaz. Suç sabit kalır.Bir insanı yalan söylemekle itham etmek, sistematik olarak açık/gizli aşağılamak da sosyal zorbalığa girer ve o da suçtur.
Dinsizin hakkından imansız gelir. Siz dinsizseniz ben de imansız olurum. Bundan sonra böyle.Sonunda konunuzu okuyan kişilerden biri, konunuzun içine devlet kurumlarını da kattığınız için şikâyette bulunacak ve konunuzun kalanını ana haber bülteninde izleyeceğiz.
Üslup kişinin aynasıdır. Kendinize yakıştığınız üslup bu mu ?
O zaman herkes haddini bilecek.Öyle bile olsa, suç suçu kapatmaz. Suç sabit kalır.
Suç işliyorsunuz. :)O zaman herkes haddini bilecek.
Ben her şeyin farkındayım. Boş şeylerle korkmam.Suç işliyorsunuz. :)
Had bilmekle alakası yok.
Peki. :)Ben her şeyin farkındayım. Boş şeylerle korkmam.
Sustum anlamadınız. Bundan sonra anladığınız dilden anlatacağım. Ağlamak yok.
Vermeyin o zaman prim. Yaptığınız mobbingin, baskının sınırı yok ama ne iş? Neden sizin gibi dengesizler için konu kapattırmak zorunda kalayım. Senin gibiler yazmasa konu bu kadar uzamazdı.Susana kadar konuyu kapattırabilirdiniz. Ama yok siz insanların yazmasından keyif alıyorsunuz. Tabi size pirim verenlerde hata.
Kiz yazmayin diyorymSusana kadar konuyu kapattırabilirdiniz. Ama yok siz insanların yazmasından keyif alıyorsunuz. Tabi size pirim verenlerde hata.
Yazma kız sen de.Kiz yazmayin diyorym
Herkese herseye cevap yetistirmek zorunda degilsinYazma kız sen de.