Tabii bademi kim kaybetmiş.. diyet bile zengin hakkı biz kim fakir25 Kasım Cumartesi Menüsü
Sabah
1 yumurtadan omlet 2 dilim süzme peynir 1 kapya biber 1 dilim ekmek
Ara 1 fincan Türk kahvesi
Ara 2 gün kurusu 1 fincan yeşil çay
Ara ev yapımı latte 8 badem
Akşam 4 köfte fırında sebze 1 kase çorba
Gece 1 elma
Su 2.5 lt
Spor yapamadım dün de çalışıyordum
@Chocolita @Cemoos
KonuŞurada 1000 mesajın %90'ı fake olduğu ihtimali üzerinde duruyor. Yani sadece varsayımlardan ibaret. İspat edemeyeceğiniz konuyu ısrarla sürdürmeniz pek normal bir durum değil. Ben kendi gerçeğimi anlattım inanıp inanmamak size kalmış. Fakat kendi iddianızı sanki gerçekmiş gibi dayatmanız çok sağlıklı bir ruh halinin göstergesi değil.
Hakikaten Lyanna Mormont kızı gibisiniz hanımefendi. :) Saygılar.Konu
Nasil
E-devlet
Sifresine
Geldi
?
1000 (bin) mesaj guzel di mi seveceğini biliyordumŞurada 1000 mesajın %90'ı fake olduğu ihtimali üzerinde duruyor. Yani sadece varsayımlardan ibaret. İspat edemeyeceğiniz konuyu ısrarla sürdürmeniz pek normal bir durum değil. Ben kendi gerçeğimi anlattım inanıp inanmamak size kalmış. Fakat kendi iddianızı sanki gerçekmiş gibi dayatmanız çok sağlıklı bir ruh halinin göstergesi değil.
Biz de sizin ruh halinizi çok sağlıklı bulmadığımızı yazıyoruz sayfalardır o kısımlara hiç girmiyorsunuz nedense…Şurada 1000 mesajın %90'ı fake olduğu ihtimali üzerinde duruyor. Yani sadece varsayımlardan ibaret. İspat edemeyeceğiniz konuyu ısrarla sürdürmeniz pek normal bir durum değil. Ben kendi gerçeğimi anlattım inanıp inanmamak size kalmış. Fakat kendi iddianızı sanki gerçekmiş gibi dayatmanız çok sağlıklı bir ruh halinin göstergesi değil.
Şurada 1000 mesajın %90'ı fake olduğu ihtimali üzerinde duruyor. Yani sadece varsayımlardan ibaret. İspat edemeyeceğiniz konuyu ısrarla sürdürmeniz pek normal bir durum değil. Ben kendi gerçeğimi anlattım inanıp inanmamak size kalmış. Fakat kendi iddianızı sanki gerçekmiş gibi dayatmanız çok sağlıklı bir ruh halinin göstergesi değil
Sen ve ruh sağlığı... HımmmŞurada 1000 mesajın %90'ı fake olduğu ihtimali üzerinde duruyor. Yani sadece varsayımlardan ibaret. İspat edemeyeceğiniz konuyu ısrarla sürdürmeniz pek normal bir durum değil. Ben kendi gerçeğimi anlattım inanıp inanmamak size kalmış. Fakat kendi iddianızı sanki gerçekmiş gibi dayatmanız çok sağlıklı bir ruh halinin göstergesi değil.
Gizli hayranlarından kapıya yığınla gelen çiçekler, içinden tek taş çıkan çikolata kutuları evin üstünden seni seviyorum öğretmeniiim diye uçan helikopter beklerim açıkcası… diğer türlüsü Began hanımın klasına uymaz.1000 (bin) mesaj guzel di mi seveceğini biliyordum
İspat edemeyiz ama biz olmasak da yürümeyecek bir konu işte.
Öğretmenler gününde çiçek gönderen oldu mu? Hiç bahsetmedin de. Kasabamıza şeref verdiniz diye falan?
Kasabanın tüm memur erkekleri evinin önüne siyah çelenk bırakmış olabilir diye düşünmekteyim1000 (bin) mesaj guzel di mi seveceğini biliyordum
Öğretmenler gününde çiçek gönderen oldu mu? Hiç bahsetmedin de. Kasabamıza şeref verdiniz diye falan?
Evet işte bizde 1000 yorumda bundan bahsediyoruz beganFakat kendi iddianızı sanki gerçekmiş gibi dayatmanız çok sağlıklı bir ruh halinin göstergesi değil.
Evli çocuklu olduğuna inanıyorum çünkü yıllar öncesinde açtığı konularda bile bahsetmiş. Atanması ve sonraki yaşadıkları engin hayal dünyasının ürünleri gibi geliyor bana daBegan hiç evlendi mi ya da çocuğu var mı çok merak ediyorum. 3 çocukla tek başına yeni bir şehirde hayat kurmaya çalışan biri nasıl bu saçma konuları açar, bunlara kafa yorar ve nasıl zaman bulabilir ki?
Gerçek olan tek şey kadın olduğu sanırım
Çocukları büyüdü, boşluktan şaşırdı demekEvli çocuklu olduğuna inanıyorum çünkü yıllar öncesinde açtığı konularda bile bahsetmiş. Atanması ve sonraki yaşadıkları engin hayal dünyasının ürünleri gibi geliyor bana da
Ben hala evli, mutlu, çocuklu olduğunu düşünüyorum…Evli çocuklu olduğuna inanıyorum çünkü yıllar öncesinde açtığı konularda bile bahsetmiş. Atanması ve sonraki yaşadıkları engin hayal dünyasının ürünleri gibi geliyor bana da
Mutlu kısmı hariç bende öyle düşünüyorum. Atanması ve sonraki konular gerçek gelmiyorBen hala evli, mutlu, çocuklu olduğunu düşünüyorum…
Bekarlar heyeti celenk yollamis "öl de ölek" yazdirip1000 (bin) mesaj guzel di mi seveceğini biliyordum
Arkadaşlar sassyassy konusunu
KK Nostalji Treniburada konuşsanız da şu konuya etkileşim vermeseniz artık. Konu sahibi bile takmıyor kendi konusunu
Bu konu uzamasın diye öyle şey ettimKız niye öyle dedin bak üzüldüm şimdi
Gizli hayranlarından kapıya yığınla gelen çiçekler, içinden tek taş çıkan çikolata kutuları evin üstünden seni seviyorum öğretmeniiim diye uçan helikopter beklerim açıkcası… diğer türlüsü Began hanımın klasına uymaz.
Kasabanın tüm memur erkekleri evinin önüne siyah çelenk bırakmış olabilir diye düşünmekteyim
Belki sonraki konusuna sakliyordurBekarlar heyeti celenk yollamis "öl de ölek" yazdirip